Livet på en studsmatta!

 
Jag och Emmy vart chaufförer åt vår far och morbror som skulle till bråvalla i Norrköping, så vi beslöt oss för att spendera dagen i Nyköping hos Kusin Marianne med alla hennes barn. Hur kul som helst, speciellt studsmattan. Det bjöds på god mat och sällskap, och vi var hur nöjda som helst när vi sedan åkte därifrån för att fylleskjutsa hem gubbarna igen :) 
 

Wake me up when it's all over,

 

Min humor alltså..

 

Glad midsommar!

 
Önskar jag och min fylle-hund! 
 
Hoppas alla får en fantastisk dag, själv spenderar jag den på mitt kära statoil 14-21 WHOO! 

Jupp..

                   
 

 
 
 

Varför jag älskar Modern Family;

 
 

SUMMERBURST 2013!

 
vilken helg!
 
Började på fredagen med att dyka upp hos kallifer runt 15 slaget. Där satt de tillsammans med Emelie och drack kaffe samt förade. Udda syn. Vi drog igång med drickandet och efter några cider i magen rörde vi oss mot stadion. Där var det gaaa-aaalet med folk. Helt sjukt. Stackars lilla mig som bott de senaste månaderna i en håla högst upp på gotland med en befolkning på typ 70 pers fick rent utsagt torgskräck när jag såg allt folk. Så runt 23 tiden fick jag panik, det var förmodligen då jag vart nykter också eftersom det var millånga köer till alla barer så vi struntade i det. Så jag vart nykter, och bara såg allt folk som myllrade runt omkring mig. Allt bara svartnade för ögonen och jag var tvungen att sätta mig ned för att inte svimma. Som tur var kände Kalle likadant, och han drog med mig därifrån. Vi tog oss till närmsta burger king och införtärde middag innan vi åkte hem igen till bromma. 
 
Lördagen blev bättre. Jag var inställd på hur mycket folk det skulle vara och när vi förat ett tag igen så stack vi till stadion. Där gassade solen och vi levde loppan. Vi hängde mest i barområdet där vi sprang på min kära Amanda som var där med GP, de joinade oss och resten av kvällen blev magisk. Vi fintade vakter, lurade barpersonal, skrek, hoppade, dansade och skrattade så magen gjorde ont. När sedan Sebastian Ingrosso intog scenen sprang vi ned på dansgolvet och dansade non-stop tills allting avslutades med ett himla fyverkeri! Summan av kardemumman? Riktigt bra helg ändå! 
 

--

 

Bakis-mode.

 
Filmkväll med hundarna <3 
 

"The blue french horn"

 
Ted Mosby & Robin Scherbatsky
How I met your mother
<3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inne i dimman!

 
Girls night out, på en bar på söder med Nettan och Amanda! 
 

Så himla typiskt mig, del 4:

 
 

Farväl Fårösund!

 
Efter mina 9 månader högst upp på mina kära ö är det dags att säga hejdå. Jag tar med mig minnen, bra som dåliga. Upplevelser, stora som små. Vänner, nära och bekanta. Men framför allt stolthet, att jag klarade det. Jag flyttade hemifrån. Till en ökänd ort, flera mil ifrån min familj och mina vänner. Helt sjukt, men nu är det dags att flytta hem igen till mina kära hundar, min familj och mina vänner. Till en sommar på Statoil och sen får vi se vart framtiden för mig! 
 

Raj <3

 

Sista natten med gänget!

 

Livet är en raukmacka..

 

Poorqueee..

 
Pretty Little Liars har fått en spin-off serie, Ravenswood där Caleb har huvudrollen.
Vilket innebär att Caleb kommer lämna Rosewood, han kommer lämna Hanna. 
Varför ska det alltid gå dåligt för mina favoritpar? #jätteledsen tjej. 
 
http://www.wetpaint.com/pretty-little-liars/articles/pretty-little-liars-spoilers-how-will-caleb-leave-rosewood-marlene-teases-beautiful-moment-for-haleb

Ian Somerhalder.

 
Behöver jag säga mer? 
RSS 2.0