MORGON

hehe, godmorgon.
jag vaknade nyss. klockan halv sex på eftermiddagen. mycket lyckat. inte sant?
Gårdagen blev det Veronica Mars slutet på säsong två och 4 avsnitt in på säsong 3. Klockan var halv två när jag var klar, kanske därför jag blev extra trött.. Förresten så ska jag ta med mig VM och kolla i stugan nästa vecka, SÅ MYSIGT! :D.

Nu ska jag sluta blogga för jag är jättetrött och hungriiiig. Fia har sex and the city beredd på altanen och nu ska jag springa. Tooodeelss!

Boom, goes the bomb.
 X O X O


nanana
Frukost i USA innebar bland annat; varmkorv, pizza, pannkakor, hamburgare, donughts,
men min favorit var när vi käkade popcorn hahahahahhah.

bilden är dock ifrån när vi faktiskt ÅT frukost XD.

NUWW:

Finns det någon hetare? I think NOT!

JAG ÄR TILLBAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
ända fram tills på fredag morgon när jag åker upp med Emmy som nyss fått körkort (GRATTIS) till Västerås och stannar där tills på söndag. Måndag eller tisdag blir det Jönköping (traditionen fortsätter) och kanske följer jag med till alingsås eller så stannar jag i jönköping tills på löndagen. Söndagen efter det blir det kroatien med mamma denna gången, mycket trevligt. Jag ser framemot det. Venedig med båt över också, NICE. Sedan är det några timmar som skiljer innan jag börjar tumbagymnasium med Idah och Ida. WHOOOHEJJJJJ. Jag känner på mig att de tre åren där kommer bli dom bästa ^^.

Beskrivning av första och andra sportscamps veckorna med bilder snodda från folks bdb dyker upp snart samt tre inlägg om USA efteråt med ett bara bilder kommer också vääldigt snart. Hoppas ni kan stå ut med väntan. PUSS PÅ NOSEN!

Com'on hit me. I know you want to.
X O X O

GUUGGAA.

Tjolahopp där ute!
Detta blir mitt sista inlägg innan jag åker iväg till Norrköping. I'm soo sorry guys att ni måste gå en HEL vecka utan ett enda nytt inlägg. Jösses, hur ska jag klara mig? :( Hursomhelst, helt själv sitter jag här och tuggar i mig min sista frukost hemma innan det blir lyxservering på campen. GUD vad kul det kommer bli! :)

Angående Veronica Mars så har jag 7 avsnitt kvar på säsong 2 och 22 av säsong 3 sen är det slut! :( Hur ska jag klara mig? XD. Näej men nu måste jag tugga vidare, vi hörs!!

Did you know Sarah was a girl?
I always pronounced it Sah-RaHhA and though he was indian..
X O X O


elinpelin får stå för den sista bilden, <3.

GRRAROOOWRWW.

Visste ni att ungefär 98,9% av befolkningen härstammar från getter? Jösses, jag som trodde insekter var vår vän. Säker är jag inte heller på att ni ska lita på mig efter den dagen jag har haft, 24 timmar ensam med en dator samt att jag dör av intresse för "vad som händer härnäst" på en serie. Dagens conquest? Jodu, jag har sett klar säsong ett OCH VILKET SLUT BTW, dessutom har jag sett 3 avsnitt in på säsong 2. Jag börjar bli duktig. Hur många avsnitt totalt? 13! WHO!

J
ag tror faktiskt jag ska se två till innan jag går och knyter mig. Morgondagens agenda? PACKNING och all dess lyx! Jag ska packa för 1 vecka sportscamp, WHO. Allt som behövs är underkläder, stumpor och ett leende. Sedan 2 veckor USA, det blir liiite jobbigare då jag behöver extremt mycket tshirtar med mig. HMM. Vi löser det också med ett leende tycker jag!

I always did like pink snow.
X O X O


Chaaaaaaarming, jag för TVÅ år sen? Jösses, tiden stannar aldrig.

GRISSSSMORRR

Vaknade av ett sms som säger att jag måste ut snart och lämna tröjor. Jösses, upp, sätta spännet i håret och sen ut och träffa Jacqueline som körde in stiligt på sin moped med skotthål på. En trevlig pratstundsenare hittade jag mig själv genom att jag inte gick och la mig igen. Nu sitter jag här och lyssnar på mina flingors *shshshh* ljud i mjölken. MYSIGT.
Ska titta Veronica Mars och sedan vet jag inte mer. Undrar om jag kan träffa Frida nu när det inte går några bussar. Vem vet, vem vet. Vi löser det på något sätt.

Gårdagen var mysig. Jag, elin, greg och mattias gick ner till scaniasjön och grillade marshmellows. Väldigt gott och roligt må jag säga. Bra val där elin,och du vet att jag stöttar dig genom allt. (ingen annan fattar bara elin). Sedan såg jag tre Veronica Mars avsnitt vilket var great. Kom ut och såg att allt var släckt i huset, en liten chock för mig när jag såg att klockan var halv två. eheheh. Tur att ingen stördes av mitt ljud från datorn, alla snarkade på som vanligt.

BLÄÄÄÄ, jag provade nyss bregott med havssalt och fyfan, vidrigt. Jag brukar faktiskt gilla bregott men inte med salt klumpar mitt i, det pajar ju hela mackan :(.  Nu ska jag kolla V.M. På återseende ;D.

Jeremy, where's my sallad?
X O X O


Kristen Bell, spelar Veronica Mars samt gör rösten till Gossip Girl!

ÖHUH?

Jasåååå, skumma människor lämnar skumma kommentarer på mitt tidigare inlägg.. MYCKET BRA tycker jag. Jag älskar skumma människor med skumma kommentarer, hur skulle annars världen se ut? Jag skulle definitivft inte fungera utan skum iaf. Tänk på det folket, skum. Det finns inget dåligt skum. Badskum, gräddskum, havsskum,skumskum och mycket mer, väldigt roander grejer alltså. Därför tycker jag vi tar oss en liten stund i detta inlägg och ger dessa två skumma personer en rejäl applåd. Jag hoppas på fler människors kommentarer senare! Ni vet vilka ni är.................. >.< hahaha.

Dagen som inte är slut än har spenderats med elinpelin vid gymmet. Jag körde 1timme aerobicspass på crosstrainer och fann det oerhört svårt att trampa baklänges. GRR. Sedan duschade vi, jag gick hem. Såg "Lipstick" - en film baserad på en riktigt händelse om en tjej som fick cancer i 20årsåldern. Väldigt gullig på något sätt var den, grymt rekommenderad!

Sedan bakade jag två pajer som jag nu ska smaka på och sedan bär det ner till scania sjön där jag och folk ska ÄNTLIGEN grilla marshmellows. NIIIIIIIIIIIIIIIICE :D. Nu har storasyster Emmy kommit hem också, får äntligen träffa henne också efter min Norrköpingsresa.

My dinosaur is the cutest dead thing alive!
X O X O

MORR

jag..hinner..inte..blogga!!!!!!!!!!!!

Ska träffa elin om en kvart och jag har fortfarande inte packat! LYCKAT JENNY! *klapp på axlen*

Gus, where's our windshield?
X O X O


fina glassar, inte sant?

MJUU.

Ahaaaa, sista inlägget för dagen för sedan ska jag sova. JAG LOVAR! Trevlig dag idag, träffade både Amanda&Mattias som bestämt för att lämna av tröjor, dock blev det inte mycket prat mellan oss för Amanda skulle hinna iväg till sin skjuts eftersom bussstrejken härjar och Mattias skulle iväg och fira sin morbror eller något liknande.

Totalt såg jag 2 avsnitt av Veronica Mars idag, mycket lyckat då jag även lyckades spendera tid med familjen också vilket jag har blivit riktigt dålig på efter mitt upptäckande av serien. I morgon hoppas jag på att hinna se 2 avsnitt till då jag ska upp tidigt och träna med Elin på gröndal som ÄNTLIGEN har skaffat kort där hah. Kommer bli jäkligt mycket gossipsnack där alltså, jag hoppas gubbarna på Scania är redo! XD. Sedan ska vi finally använda min engångsgrill som ligger så fint på golvet i mitt rum. Marshmellows? I think so! MMH!! Vi kanske även får fint besök av Mattias, vem vet, vem vet ;).

OMG, klockan är över tolv, nu är det bara 11 dagar kvar till USA och vi vet fortfarande inte vad vi ska göra där! Vi har för mycket att välja på XD. TUUUUUUUR så är flygresan oerhört lång så vi kan planera och trixa lite då ;D. Nu kära läsare ska jag äntligen bli av med huvudvärken genom att sova i min älskade säng. Vi hörs i morgon! 

Awww, he's cute. Can I keep him? 
X O X O


hey party people, <3.

MUUSIIK.

Eh, ja. Jag räknade nyss och kom fram till att jag har 54 avsnitt kvar av hela Veronica Mars serien, UNDERBART! Fast nu dampar megaupload så jag kan inte ladda ner längre? Jag kommer ju dö om jag inte kan få se klart mina 54 avsnitt. Jag måste lösa det på något sätt. Hmm.. Jajuste snart så SKA jag sluta skriva inlägg på bloggen, JAG LOVAR. Men erkänn vad kan vara bättre än en färsk uppdaterad blogg? Jag gillar'e.

J.P ringde nyss, ville veta när jag dyker upp på campen igen på lördag. "Ingen aning" sa jag och då frågade han mig varför och jag förklarade att jag inte visste alls för min mamma har biljetterna och hon är inte hemma. "Hur gammal är du egentligen?" Frågade han och jag svarade; "Ja, du. Det ska inte vi inte prata om här" HAHA. Jag lät som en gammal person. Det var riktigt kul, han är supertrevlig den snubben. Tyvärr var han inte där vecka 1 men nu kommer han vara där och det kommer blir riktigt roligt för han är lika flum som jag! :D.

Om tre minuter ska jag börja röra mig ner mot stan för att lämna av Amandas tröja. MKT nice. Sedan hem kolla 1 (eller 2) avsnitt av Veronica Mars. Sedan ringa Mattias och träffa den filuren om han inte hittar på någon ursäkt vill säga. Det är han riktigt duktig på den pojken! Jösses nu är det bara 2 minuter kvar. Jag måste hitta mina skor!

You know, that phylosofy is strange.
X O X O

GRRRRRRRRRRRRRR

Jag insåg just att det är första juli idag? VAFAN TOG JUNI VÄGEN?!
Mítt sommarlov är ju nästan slut :(  BUUUUHUUUU. Fast Juni har vart en minnesvärd månad, speciellt den 10/6 då balen tog plats. Någon magiskare kväll måste man leta efter för jag tror inte man kan hitta en. Allt var perfekt förutom då maten som det bjöds på. Precis som en vanlig skollunch, kanske även sämre och jag tyckte det var väldigt roande. "Det är som en bisarr dröm" Amanda tittade konstigt på mig. "Ja, asså. Här sitter vi vid lunchen och alla är finklädda?!" Amanda började asgarva. Jahapp. Sedan fångade äpplecidern som stog på bordet min uppmärksamhet och jag drack 5 glas på raken. Snacka om hyperbarn resten av kvällen. "Du är full" fick jag höra, en riktigt dum kommentar eftersom alla som känner mig vet att jag inte kommer röra en droppe sprit tills jag är 18. En duktig flicka, närmare bestämt. Dansen var det bästa på hela kvällen, jag dansade med allt och alla i runt 3 timmar streck. SÅ UNDERBART. Jag längtar tills vi alla kan träffas igen och göra om kvällen. Ett minne för livet, tack folket som var där. Ni är bäst! <3.

Now a days, I realize alot. Just yesterday I realized that my elephant
couldn't eat a real hamburger because his mouth was too small.
X O X O


Sista dansen, man kan se min hand på william bakom lollo och andreas!

I'm already gone.

Jappjapp. Ny dag, härligt solsken och hungern morrar i magen.
Dagen ska spenderas med två personer, först Amanda så att hon kan få sin finfina röda klasströja. Sedan vet jag inte vad vi ska göra efter haha. Efter sex någonting möter jag Mattias för att ge honom Rafis finfina svarta klasströja eftersom jag har ingen aning om vart Rafi bor haha. Sedan efter det har jag bara fyra klasströjor kvar att dela ut; Jacquelines, Andreas, Johans och Tommis. Johan och Tommi tar Ida senare i veckan hoppas jag men jacques och addes blir problem. Hm, jajuste förresten så är det bara 5 dagar kvar tills jag åker tillbaka till SportsCamp? HJÄLP? hahaha. Jag hoppas på nya människor med härlig känsla för humor, då kommer jag passa in perfekt! Dessutom kommer jag jobba med två killar denna gången till skillnad från två tjejer förra veckan. Hoppas på att de är otroligt sociala och trevliga för då kommer det bli en DÖrolig vecka på campen! =D.

Angående mitt Veronica Mars marathon som jag skrev om tidigare kommer det stå still lite idag om jag inte hinner ladda ner lite avsnitt idag. Ska se vad jag kan göra efter detta meddelandet haha. Hoppas på att kunna få se fyra nya avsnitt idag. Vill gärna bli klar med säsong 1 så fort som möjligt så jag kan få börja på säsong 2 där Logan och Veronica blir ett par! WHOO. (Ja, jag fuskar XD) 

Men nu ska jag äta frukost, duscha och sen ringa Manda ^^

Take it easy, take it slow.
X O X O


en otroligt charmig bild på Amanda&Mig efter en hel dag med skidor XD.
RSS 2.0