För övrigt.

Har jag bestämt mig för att skriva om mitt liv och mina tvserier på den här bloggen. Eftersom det är ingen av mina vänner som orkar lyssna på mig när jag berättar om den, kan jag ju ist berätta om den för ingen alls som läser min blogg! WHOO.

Just nu äre en gammal serie från 2003 som jag har upptäckt. Eftersom den gick på tvåan förut så missade jag den TOTALT iaf. Den heter Veronica Mars och jag såg den på en hemsida där jag brukar fixa mina OTH avsnitt ifrån och eftersom alla på youtube snackar om VM så var jag tvungen att kolla första avsnitten, och ja. Jag blev besatt. Vilken härlig tjej hon är asså och så spelas hon av Kristen Bell som gör rösten till alla våran Gossip Girl som jag avgudar. Hon är så fin! Skitgrym serie också, kommer bli en av mina favoriter jag lovar. Har just nu kollat 7 avsnitt och jag dör på vad som kommer hända härnäst! =D.

Well well, I'll keep you posted.
X O X O

Jag förstår mig inte på detta.

Varför skaffar jag en till blogg när jag ändå aldrig bloggar?
Jaja iaf, mitt liv just nu ser ut såhär; Jag har slutat nian och kommit in på TUMBA där jag kommer börja i augusti tillsammans med idorna hahaha yeah :D. Jag har vart ledare en vecka på SPORTSCAMP, vilken upplevelse och jag ska få göra om det nästa veckan igen. Sedan bär det av till mitt livs största grej någonsin, USA med pappa. Kommer bli såå otroligt kul, bara 13 dagar kvar nu! JAG LÄNGTAR SOM BARA DENNNNNNNNNNNN!

If chilling were a sport, I'll be a champion.
X O X O

GRR;::
RSS 2.0