I Think It's Time, We Get It On.

Jahaja, nu har 2 officiella dagar på lovet gått och vad har jag lyckats med? Jo i fredags var jag först hos sjukgymnasten och fick massage. Ska tydligen dit flera gånger sa hon för att jag är så stel. Sämst. I lördags var jag superduperskådis åt killar, jag tog självmord. Det var en ganska rolig scen, blod över hela tobbes badrum (Y) kulkulkul. Sedan sprang jag hem, eller aa till bilen hem och nu har jag blackout. Vafan gjorde jag sen?! Aja, söndag filmade jag iaf Amanda som en av flickorna i min blivande Oscars nominerade musikvideo till "The Freshman". I måndags samma sak förutom att istället för Amanda var det Elin, Henric och Carolina. Sen idag har jag träffat lilla linda som det var ett evigt tag sen jag träffade på grund av olika orsaker, men nu är allt okej igen. Känns skönt, hon har någon sorts radie runt sig så det är så himla lätt för mig att snacka med henne. Vi gick från centralen till ica maxi, via stan, tom tits, astra, ronnagårdsväg, geneta och sista kom i fram. Helt otroligt onödigt. Tog sedan bussen ned till centralen och hoppade in i en bil med far min. Vi besökte min kära mor på sjukhuset då hon opererades i måndags pga sitt diskbråck. Hon verkade må bra med tanke på omständigheterna och jag hoppas på att hon skrivs ut imorgon eller dagen därpå. Efter det skyndade vi oss ner till pressbyrån, slängde i oss en varsin sallad och drog sedan vidare till cirkus och min älskling. Alla fattar vem efter förra inlägget, HAH! 

Yes där har ni det, än så länge iaf. Imorgon skulle jag ha träffat dk men läste nyss på facebook att hon ska träffa Nettis? Vad hände där? Hahah, hon har glömt mig. Sämst. Aja jag löser det på något vis, hoppas på att få filma då istället. Filmning blire iaf på tordag då kära belliplupp och nea ska agera framför linsen. Fredag ska jag iaf träffa DK även om hon gömmer sig imorgon. Först ska jag dock till sjukgymnasten och efter det till stockholm med far min och göra vår traditionella shoppingdag (WAAAH KLÄDER<3). Jag lovar er att jag inte kommer hitta någonting, det är alltid så med mig. En förbannelse börjar jag tro, hm. Jaja, efter all (misslyckad) shopping ska jag på något sätt ta mig till skogskyrkogården för att filma där med dk. Sedan är det idol, whoho. Lördag ska vi alla klä ut oss hemma hos muppen<3 och på söndag ska jag tyvärr avsluta lovet med plugg. Låter otroligt lockande, inte sant? Äsch, jag passar på att njuta av lovet nu då. Vi hörs nog inte på ett tag så puss på er som följer min konstiga och väldigt ointressanta blogg som uppdateras 1 gång i månaden (Y) LOVE YA!


I Should Probably Not Talk To You,



- ja folket, såhär fejk-fotoglad-fast-jag-är-glad-ändå kan jag bara se
ut om jag varit på ett ställe och sett en person. Ni som undviker min
uppåtnäsa och tittar nedåt där fokusen ska ligga förstår ni noga att:
JAG HAR SETT MIN ÄLSKADE MONEYBROTHER <3

Jösses vilken konsert, först var det svennebanansnubben och sedan en punkgrupp från umeå
som lira och tog upp allt för mycket av min tid. Men det var kul, umeåkillarna var jättesöta.
Sedan kom han på och jag slutade inte le på 2 timmar. Han är underbar! Så jävla snygg och talangfull! Näej, pappa jag vill inte ha någon italienare utan jag vill ha MONEYBROTHER!
<3


Just To See What We Find,

PEOPLE ALWAYS LEAVE,


vi är fiender.
puss


JAG SAKNAR MINA SYSTRAR,
hoppa över all skit och ge mig 16/12.
<3

I Need To Survive Tonight,

Kära Belinda,
du är en av mina bästa vänner.
du känner mig bättre än någon annan.
du kan få mig glad no matter what.
du ger mig endast bra minnen.
du har varit min vän i snart 13 år.
du är en underbar människa.
du har stöttat mig genom nästan allt.
du och jag lyckas jämt göra bort oss.
du är min Jidhe och jag är din Kohonen.
du är den starkaste människa jag känner.
du sprudlar av glädje och energi jämt.
du tror på mig och alla mina projekt.
du har samma dåliga humor som mig.
du jag älskar dig.
du är bäst.
puss
/ j

Don't Throw Me Away,

Hejhejhallå!
Välkomna till skvallernytt á la TG.
Här är denna månads små godisbitar, HUGG IN!

* Inom den rörliga bilden hade de en väldigt djup lektion där mycket oväntat dök upp.
* Det sägs att en viss biljardman funnit ett annat intresse = att kasta folk på en blå matta?
* En viss blondin har äntligen fått sin snubbe efter flera veckors velande, GRATTIS<3
* Triangeln som förut var ett stort problem verkar vara som bortblåst nu för tiden.
* Tydligen har "Ls" kompisar lurat i "K" att hon vill ha honom, som inte stämmer.
* 2 gossar har tydligen döpt om en av oss till Greta Garbo, det är inte okej.
* Det är konstaterat, vi har två riktigt DUMMA människor som går vår linje.
* Nu har journalistlinjen krypt yttligare då de endast kommer vara 6 stycken.
* En nörd har funnit kärleken i en av Tv4s idoler, ingen kommentar på detta.
* Alla på media verkar drömma om varandra nu för tiden..?

- fortsättning följer,
xoxo

That Lead Me Straight To You,

Jag är duktig. Har inte haft något att göra under hela veckan och nu när jag måste plugga till proven imorgon, vad gör jag då? Jag bloggar?! WTF? Aja, vi får väl se hur det går på proven. Har faktiskt inga problem inför svenska delen men samhäll kan hoppa upp och äta något för det är hemskt. Mitt sämsta ämne, och självklart är det just det ett av ämnena som vi läser obligatoriskt i 2an..

Över till lite mer roligare saker:
Jag är trött på min kusins röst, intervjuade henne till filmljudskursen och har hört henne prata om och om igen i totalt 12 timmar i redigeringen, så ni kan nog förstå varför haha! Sen går det ganska bra i skolan, iaf vad det står på omdömena men man vet ju aldrig hur det egentligen tänker.. Hm, jo imorgon är det äntligen dags att ta med sin utrustning inför min filmvecka (även kallad höstlov). Ska FINALLY börja filma min deprimerande musikvideo till låten "the freshman" (se nedanför) och det kommer bli sjukt kul!

Tack förresten till Bella och folket hemma hos henne i lördags, hade dunderkul och träffade väldigt mycket intressanta människor. Puss till bella som alltid lyckas, det är nog bara för att du är så söt! Alla ni som missade det MISSADE verkligen något, för det var bäst.

Förresten, hur ska jag överleva morgondagen? Jag ska först ha prov, sen lunch/idrott - BADMINTON<3, prov och mellan det ska jag hinna hämta ut utrustning och få utrustning till film och ljudsakerna som ska göras under lovet. Dessutom ska jag ta mig från Tumba med kamera, stativ, idrottskläder, mick och hörlurar till Hovsjö för jag har tid hos sjukgymnasten vid 15.00 - Alltså missar jag halva provet och måste ha med mig allt till min tid.. Pappa vägrar hämta mig av ren lathet så ja allt lär ju gå åt skogen för mig imorgon (Y)




The Verve Pipe - "The Freshman"
undeeeeerbart.

Flying Without Wings,



- jaa jag är störd, men för tusan killen & hans bror är ju UNDERBARA!
<3

The Five Stages Of Grief,

Förnekelse
Ilska
Köpslagning
Sorg
Acceptans

- jag tror jag är någonstans på en övergång från förnekelse till ilska vilket kan förklara varför jag är så arg hela tiden. Alla irreterar mig, förlåt om jag är odräglig men jag saknar kajsa och mina systrar så jävla mycket att det gör ont! Just därför det ska vara så skönt att träffa Bella imorgon för hon är den enda jag klarar av just nu, hon tjatar inte, hon är inte jobbig, hon förstår, hon lyssnar och hon får mig att skratta. Hon är bara bäst. Tack dock till alla som finns där för mig, det betyder jättemycket för mig. Jag älskar er allihop, och när jag befinner mig på det sista steget kommer jag vara tillbaka till den vanliga "galna" och extraordinära jenny igen.

What Would I Do Without You?

hej, jag saknar dig. kom och gör mig sällskap?

Varför lyckas jag alltid blogga precis innan jag ska sova? Är det någon förbannelse eller liknande? Jag ska alltid blogga när jag ska iväg eller göra något. Så dålig är jag. Hm. Huvudvärken jag skrev om berodde tydligen på min dåliga rygghållning vilket leder till att min nacke misstycker och ger mig spänningshuvudvärk - Jag <3 min kropp ibland.

Nu blir det ett extra lång inlägg endast för att jag nuförtiden bara skriver korta haha. Puss på er om ni läser allt för det hade verkligen inte jag pallat!

Nu är iaf mvg i filmkunskapen spikad (MVG på alla uppgifter + 68/69 på provet), och jag är officiellt kallad för mvg-barn i min klass. Jag vet att det borde kännas som en positiv sak men ändå känns det som en förnedring när de säger så, inte vet jag varför. Liksom ja jag är ett mvg-barn för jag får mvg i det mesta jag gör. Men egentligen är det inte mitt fel att jag är som jag är, liksom hur ska jag förklara detta utan att låta gnällig.. Hm. Jag är extremt lätt för att lära mig saker. Behöver bara vara närvarande mentalt vid lektionen och jag kommer ihåg det mesta av den, sedan innan prov behöver jag bara läsa på några gånger innan det fastnar. Sedan när det gäller inlämningar är jag verkligen inte någon som sitter i flera veckor i för väg och gör det utan jag sitter där i all stress och panik dagen innan och pressar fram resultatet. Är jag verkligen ett mvg-barn då? Kanske det, men jag kopplar det smeknamnet till människor som verkligen sitter och pluggar stenhårt för att nå ett resultat - alltså förtjänar inte jag det smeknamnet för jag gör allt dagen innan eller..? Svårt detta är. Alla kommer säkert klaga på mig nu för att jag klagar för att jag får mvg (vilket jag INTE gör) men för tusan ska man göra något bör man väl göra det ordentligt? Och bör man satsa på något bör man satsa högt, annars kommer man väl ingenstans i livet..? Det är min filosofi iaf, take it or leave it. Jag är stolt över min insats iaf, hoppas det inte ändras för det känns skönt att ha alla möjligheter efter gymnasiet.

Över till något lite mer lättare: vad har hänt? Jo igår hade vi orienteringsdag i skogen och det gick väl sådär, för mig del det vill säga. Sprang runt i 2 timmar och fick 11/12 kontrollantsaker men jag måste dock utropa ett stort hurra till Jennifer, Andreas (fiffen) och DK som fick höra på mitt gnäll i två timmar - ledsen folket! <3

Idag hade vi prov, inläming och redovisning på ena delen av filmljud. Gick väl sådär kan jag väl säga, provet var inte jag alls nöjd med. Kommer säkert få VG vilket innebär att jag byter det ovanstående - OPS! Redovisningen var totalt hemsk, iaf innan. Jag har inte varit så nervös på jättejättelänge, det var en sådan nervositet där man inte kan koncentrera sig, blir alldeles kallsvettig och blir jätteyr - HEMSKT. Som tur var försvann allt det när det var min tur och jag måste säga att denna redovisning var mycket bättre än den förra iaf från mitt perspektiv. Kul läsning va? Varför skriver jag detta? XD

Helgen blir nog den bästa på länge, imorgon ska jag ÄNTLIGEN på idols livesändning som är bland det bästa som finns i världen och dessutom får jag besök av belliplupp som typ är den enda människan jag klarar av just nu (förklaring kommer i nästa inlägg!). På lördag ska jag upp tidigt och iväg till tumba för att agera skådespelare till några killar i klassens film som de är alldeles säkra att den kommer få en Oscar, haha. Dom är roliga! Sedan ska jag (hoppashoppashoppas) iväg med familjen till hc för att ÄNTLIGEN titta på filmen "Upp" - som jag har längtat!! Söndag blir det först kalas för min söta guddotter som fyller 1 år veckan därpå, efter det åker jag och pappa upp till globen och tittar på Green Day - kommer bli en 3 timmar konsert, MUMSIGT!

Nu ska jag sova, vi hörs nog inte på ett tag (som vanligt)
NUSS
<3

Anywhere But Here,

- asså.. Ibland önskar jag att jag vore muslim för då skulle jag få gå i burka. Jag hatar mitt utseende idag.
lite roligt var det, Dunja i ett nötskal! (Y)

pppuss på dig.

RSS 2.0