Why Would It Be About Clint?

Whenever I start feeling sick, I just stop being sick and be awsome instead.
- True story!



- 16 dagar kvar till US and A!

The Charlie Brown and Snoopy Show,

HAHAHA SNOBBEN ÄR BÄST!
måste bara ge honom ett inlägg.
NUSS <3



hehehe aa jo, sova vare. PUSS!

So I Can Get Through Today,

TJATJA BLOGGEN!
Dags att höra av mig igen känns det som. Mår piss, har varit sjuk i 4 dagar nu och kunde äntligen stanna hemma från skolan idag och kurera mig, vilket jag inte kunnat göra dagarna innan pga multimediaabajset. Aja, nu känns det som att halsen håller på att ge mig sig, YAAHOO! Sämst är det att när jag blir sjuk så har min nya favoritserie slut på avsnitt, dumt och sedan när jag ska få äta min enda julmåltid på julbordet idag så blir jag halvtmagsjuk tack vare maten. Jadu, det är en glädjesänkare kan jag säga. Fast idol var awsome hihi och nu ska jag titta på snobben vilket är ännu bättre för JAG ÄLSKAR SNOBBEN<3

en puss till pluppen som är depp, vi fixare!
en kram till mattis som är borta, jag saknar dig!
en highfive tilll elin som är söt, träffas snart?
en hälsning till dunkelidunjo: SMIT' INTEEEE!

ett två tre, SNAPPSHOT.
älskar min finfina 90210 tröja som jag fick i torsdags.
ljushuvud ab, rummet är kolsvart runt mig = förklaring.
nu blire snobben = nerdrogad och biter mig i tröjan..?

sov gott på er iaf!
<3

You Don't Get To Ask Me Questions!


guess what? you're aint no saint either because if you were,
 you would have called me by now but you haven't.
- I'm waiting for you to let me now you want to fix this.

You Were Always On My Mind,

Hallåja! Nu sitter jag här i skolan och har slutat men sitter kvar, nörd. Gjorde samma sak igår med dk. Vi satt ända tills halv sju och sen gick vi hem, orsaken var då att jag skulle redigera klart the freshman, och nu är det bara effekter sen är den klar (Y) och orsaken idag är att jag ska snart möta pappis och gå mot det onödiga utvecklingssamtalet. Jag hatar dom, slöseri på tid kan man lugnt säga. USCH!

Jag älskar moneybrother, bara så ni alla vet. Ligger efter i multimedia, hur lyckas man? Jo man är först på gymnasiemässan en hel dag och sen spenderar man en timme på att vara gäst åt dk och emma på radio X och gör bort sig framför hela skolan genom att vara nörd. Men det är okej haha! Sen när man väl sitter kvar efter skolan så spenderar man tiden åt att lyssna på moneybrother och blogga. Jag är duktig! Men det löser sig, det gör det alltid eller hur timbaktu?

Nu ska jag springa till parkeringen, önska mig lycka till så jag inte dör uttråkad.
PUSS PÅ ER!

bringar skillsen på gymnasiemässan yo!

I Pray The Rain Won't Fall,

tillägnad mamma,
här får du en riktig hundfågel :D

Are You Blind?



´whoohoo, gymnasiemässan live med xentercrew inklusive mig själv.
Som ni förstår har jag jobbat som livesändare via bambuser 2 dagar på den
finfina gymnasiemässan i älvsjö. Torsdagen vare malin sofia och patrik samt jag själv
som fick äran att stå för TGs livecrew, fredag var det vanlig skola med skridskor -
ingen kommentar där, fyfan vad dåligt det gick haha! Sen på lördag var det dags att gå
upp tidigt igen för att åka till älvsjö och göra sofia emelie och madde sällskap.
Sändningarna hittar ni på http://www.xenter.se/web/gymnasiemassan_2009.aspx
men jag råder er att avstå infrån den där jag är reporter, värre existerar inte fyy!

Kul vare, och förhoppningsvis blire livsändning från öppet hus på onsdag också,
vi får väl se hur det blir med det. Nu ska jag titta på new moon<3 igen, pusshej!

Come Take a Walk With Me,

it's friday and i'm in love.
bättre än 1an. längtar till 3an.
ledsen dk, jag är nörd igen.
team jacob är vi allihopa nu.
puss på honom.

<3

Don't Leave To Fast,

Jag måste tillägna ett inlägg till min käraste henry grubstick. Ni som sett något avsnitt av Ugly Betty förstår nog vad jag menar, det är nörden som är hennes kärleksintresse i 2 säsonger. Jag vet inte varför men jag är kär. Vart det första gången jag såg honom för några år sen i serien popular men nu efter han gästskådespelade i tredje säsongen av UB är det seriöst. Jag är kär i en fiktiv karaktär IGEN, fast att få Christopher Gorham är inte fel det heller för den delen. Nördar i allmänhet och i verkligheten är långt ifrån attraktiva, iaf vad jag tycker men kanske inte? Går genom samma fanatiska kärlek till honom som nästan alla jag känner gjorde för några år sedan med Adam Brody och hans rollfigur Seth Cohen i det makalösa O.C. Jösses, den snubben är också underbar.

men nu kanske jag tänkte på töntar, för töntar är ful och nördar coola - eller hur var det nu DK? haha. Strunt samma jag är iaf kär i henry och gorham, that's it. pusshej!



<3

Dude, You Frenched Me!


WAH, jag är kär. Bryr mig inte hur himla löjligt det egentligen är, 
för de är riktigt bra ändå och man blir superglad utav det!

GLEE is the SHIET!
torsdagar 21.00 på tv4.
- MISSA DET INTE FOLKET!

Remember Those Walls I Built?

vad är bloggar till för egentligen? är det för att skriva vad man gör varje gång, en onlinedagbok eller något där man kan försöka sätta ord på sina känslor och på så sätt försöka få folk att förstå, själv vet jag inte. Det är ju mycket enklare att skriva vad man gör varje dag än hur man känner sig varje dag så därför gör jag det hihi.

idag har jag inte gjort så mycket; vaknade av elins magkurr och fick pallra mig ned. Vi såg sedan på en Mel Brooks film och sen vandrade hon hem. Vi hade tjejkväll igår, myspys förutom att elin var för trött haha! I fredags vare idol med belliplupp som gällde, lika roligt varje gång. Fast, så snygg är hon inte! (Ett skämt, OKEJ?)

idag har jag känt så här; saknat dig. för mycket. vi som brukade vara så tajta är nu ingeting, eller är vi det? jag har ingen aning. borta är du iaf just nu. känns inte bra, men det är din förlust, inte min. vill du inte träffas längre är det okej, jag ska sluta anklaga mig själv för något du inte vill. det blir bättre med tiden, i promise.

yesbox, puss!

I'm Dancing With Myself,

HEJHÅ HEJHÅ här ska ni nu ett nytt inlägg FÅ!
Jaaa, vad kan man säga? Satt och tänkte nyss och kom på att det är sjukt lite kvar av 2009, och det känns som att det var nyår nyss och jag var på festen i järna. Var tog året vägen?! Har iaf haft kul, det kan man lugnt säga. Drama hit och drama dit, men kul har det varit och kul kommer det att bli. Har fortfarande USA resan kvar att se fram emot.

En sak man defenitivt säga om mitt 09 är att det har blivit en hel hög av konserter, AC/DC, Metallica, Moneybrother, Where The Action Is, Promoe, Pink, Green Day, Idolx3 och så vidare och så vidare. Har en, kanske två konserter kvar - får väl se hur det går men Regina Spector är spik eller hur DK? ;)

 

Oh You Think I'm In Control?



- saknar att ha elinpelin nära, hon är för långt bort nu :(
<3

What Do I See?

Regret comes in all shapes and sizes. Some are small, like when we do a bad thing for a good reason. Some are bigger, like when we let down a friend. Some of us escape the pangs of regret by making the right choice. Some of us have little time for regret because we're looking forward to the future. Sometimes we have to fight to come to terms with the past. And sometimes we bury our regret by promising to change our ways. But our biggest regrets are not for the things we did, but for the things we didn't do. Things we didn't say, that could have saved someone we care about, especially when we can see the dark storm that's headed their way.

So Its Goodbye Again.

.eveal syawla elpoep -


RSS 2.0