What Can I Say? What Can I Do?

MORS! Jag är faktiskt lite trött, imponerande. Detta betyder kanske att jag hinner i tid imorgon till skolan. Börjar klockan 8, surt. Har dock första lektionen i Historia A - med vår mentor, det kommer verkligen bli intressant eftersom han verkar vara en ny Jesper (gammal SO:lärare) - hoppas inte. Idag så sprang jag - WHOOOHO jag tycker alla ska stanna upp och ge mig en stor applåd, för själv så känner jag mig ytterst duktigt! Hoppas jag kan hålla i med det också, tisdag blir det springa igen!


Nu tar jag mig tillfället i akt och ber om ursäkt till mina rara vänner DK och Jansson. Ni måste vara ytterst förbannade på mig för att jag svek er igår och lämnade er själva - jag förstår inte alls hur ni lyckas överleva, om ni nu gjorde det? :o Eftersom jag är så djupt sorgsen och arg över mitt svek när jag inte tog mig till östertälje klockan 5 på dagen för att se på när ni gjorde eran läxa så ger jag er en kärleksfylld elektronisk kram genom internet och hoppas att ni någon gång i framtiden kan förlåta mig. För evigt er / Jenny.

p.s ni tänkte inte på att jag skulle hinna före johan palm till micken och ge honom den värsta psykiska och fysiska smärta han någonsin gått igenom? Näeej, dåligt tjejer!! Nu måste ni rycka upp er med era hot för annars kommer andra ring bli ytterst enkel för mig :)

Let The Music Fulfill Your Destiny,

Är bara tvungen att visa alla låten som DK och jag hittade förut,
den är BÄST! <3

Hey, Got Any Grapes?

Fredag idag, who! No more school! Kan inte förstå att jag redan är skoltrött, usch. Men det är sjukt kul att träffa alla galna människor som studerar media samt höra vad alla gjort under sommaren. Idag åkte min andra syster iväg till staterna och nu är jag själv här hemma. Inte så himla kul, kommer sakna dom så otroligt mycket men är samtidigt väldigt glad för deras skull för dom behöver verkligen uppleva att vara "stjärna" på riktigt. En i San Diego och en annan i New York, jag har vääldigt balla systrar! Själv är jag döball och ska på bio igen, kommer bli MYSPYS. Har inte varit där på länge känns det som och nu är det äntligen dags för Inglorious Bastards som kommer säkert vara underhållande och actionfylld. Exakt vad jag behöver idag faktiskt. Hade det varit något sorligt hade jag bara tjutigt. Är så himla nere just nu, kan bero på att det är den stunden på månaden också heh. Men det går säkert över, just nu ser jag iaf fram emot att se lite huvuden flyga och blod spruta (y)

Imorgon är det dags att ta tag i det där låtsasIG:t jag har i datakunskap och ändra det till ett högre betyg tillsammans med DK och Jansson som båda har valt samma sak. Sedan ska vi se en liten gullig fransk film och leta reda på DKs lover i fornhöjden, myys. Söndag måste jag träna, åt en chokladmuffins igår tack vare Emmy som tjatade att hon varit snäll och fixat efterrätt nu när hon åker - dessutom var jag sjukt sugen för jag inte ätit godis/bakelser på 1½ vecka så jag stoppade i mig den där och kände ångesten växa. Hm. Inte okej. Dessutom så stod det i Metro idag att jag borde tänka på vad jag stoppar i mig?! HALLÅ?! Nu känner jag mig ännu värre för jag åt den, TACK! Nej så på söndag springer jag. Det måste jag göra, en påminnelse till mig själv: JENNY - SPRING PÅ SÖNDAAG!!!

Sådärja, nu ska jag äta vindruvor och sen bär det av till HC.
PUSSSSSSS <3

Just To See What It'll Be Like To,

Now is the time for you to shine!


I pray the rain, the rain won't fall, oh lord don't let it fall!
Keep my sister safe from harm.
I pray the wind, the wind will blow, oh lord just let it blow!
Blow her back into my arms
<3

I Had To Turn Back Home,

I pray the rain, the rain won't fall, oh lord don't let it fall!
Keep my sister safe from harm.
I pray the wind, the wind will blow, oh lord just let it blow!
Blow her back into my arms
<3



- Live the life, live the dream. NO FEAR!
det är din stund att glänsa nu syster <3

Here It Goes Again,

nu blir vi nördar igen allihopa, november är snart här! :D
<3


High School Never Ends,

It could be a sweet dream,
or a beautiful nightmare.
Either way I don't want to wake up alone..

- Sweet Dreams m. Beyoncé.

That's Why You Are My Favorite,

Emmy & Fias födelsedags/flyttningsvideor
gjorda av mig, vad tycks? :D





KOMMENTARER;
Youtube pajade kvalitén på Emmys och total förstörde ljudet på Fias. USCH!

OBS:
"New York" klippen är från Gossip Girl.
"California" klippen är från The O.C, Beverly Hills & Veronica Mars.

PUSS FRÅN MIG!

One Of The Brightest Stars,


- död i 32 år i dag.
- legend i 100 år framöver.
<3

It's Too Late For You Now,

TJA. Hemma från skogen nu, who! Har varit asskönt att inte göra något alls utan bara slappa och umgås med familjen. Nu är det bara 2 dagar kvar tills Fia åker till San Diego och Emmy åker om 5 till New York. Helt sjukt, jag kommer inte träffa dom på 10 månader? Hur ska jag överleva?

Imorgon ska jag springa, måste verkligen ta i tag i det här nu för det blev inget i småland.. DÅLIGT. Sedan ska jag förmodligen träffa Amanda och agera modell, haha det kommer inte gå bra. Nu nyser jag för mycket för att kunna forsätta (har städat rummet, jag är duktig) så jag avslutar detta inlägg med en hälsning till muppen & bella, I WANT TO SEE YOU!! <3

Some People Pay For Thrills,

endast för mannen är GRYMT snygg.
<3

Your Faith Walks On Broken Glass,

Lite snabb info (som inte fick plats i förra inlägget);
Gröndalskolan i hovsjö brinner för övrigt, det är iaf vad det står på LT's hemsida men ändå så envisas alla med att säga att det är hovsjöskolan? Jag litar iaf på nyheterna, vi får väl se vem som har rätt sen heh. Mina systrar flyttar snaart, waah. Det är inte långt tid kvar nu, hur ska jag klara mig utan dom och utan fias garderob?! Malte är här och röjer, min lilla prins. Han får oss alla på lekhumör - förstår inte varför ingen vill ha honom? Fick 2 biljetter till Boston Tea Party den 20september, undrar vem jag ska ta med mig? Hm. Någon är intresserad? :)


Where Are You Now?

MORSING. Dags att uppdatera bloggen igen. Kommer inte ihåg när jag bloggade sist så det är väl dags nu igen. Bella är hemma nu iaf, ÄNTLIGEN. Brun är hon också, även om själv inte tycker det. Nathalie är störd, men det faktumet tror jag redan har konstaterat på den här bloggen. Hennes katt är också onormal, vaknade av ett MMS där hennes katt är i toaletten? WTF? Sådan matte sådan katt - eller..? 

Idag har jag inte gjort något, klarar knappt av att gå/skratta. Åh, detta nöje som träningsvärk + huvudvärk ger en, let me tell you! Jag var iaf väldigt duktig igår och var ute och sprang runt scaniasjön, så jävla härligt var det. Funderar att ta en runda på torsdag också (när värken är borta och jag kan gå) innan jag åker till småland med päronen. Grejen är den att jag har ingen koll om jag åker på torsdag eller fredag, men det löser sig på något sätt. Annars så springer jag nere i kaxholmen, myspys! Måste bara hitta ett par vita hörlurar till min Ipod, det går bara inte att ha svarta - så himla fult. Nej, vitt ska det vara annars är det ingen Ipod..

Imorgon så ska jag faktiskt vara social av mig, dags att börja nu. Har inte gjort något på 2 dagar, och bristen på sällskap börjar snart klia i händerna ska jag säga. Därför träffar jag sötsötsöta bella imorgon, kanske DK på torsdag - det beror på om jag kan gå och när vi åker. Sedan är det byebye södertälje för 3 hela dagar, UNDERBART! Sedan är det måndag, tisdag, onsdag och på torsdag måste jag tillbaka till tumba igen. Suck. Men det blir säkert kul för jag ska läsa LJUD! WHO! :D Nu ska jag ta en huvudvärkstablett (vilket jag borde gjort för länge sen) och sedan göra mig ett nyttigt fräscht kvällsmål med lite blåbär samt slå mig ned framför den 4 filmen idag - jag älskar mina filmdagar, det är det bästa med att vara sjuk <3

We're Only Watching The Stars,

Min sommar låt 09, jag älskar den!

Så varför ligga här själv varje natt,
när du kan ta på mig som ingen annan kan.
Jag ser ner på alla som ser ner på dig,
låt som se dig själva, låt dom ångra sig.
Men hur skulle dom förstå, dom vet ingenting om oss!

- Dom vet ingeting om oss m. Moneybrother (<3)


GLOOOOOOOOOOORIA, Viva la Gloria!

Hihi, jag är busig. Jag har snott lite koffein av mor min som sover och är nu alldeles för koffein och socker peppad för att kunna sova, mycket bra. Det dåliga är att alla är så otroligt tråkiga på msn, speciellt en viss sscledare som envisas med att tjata att han är charmig vilket han inte är!

Jag kom hem i måndags och åkte vidare till Gjuteriporten för att hälsa på min kära vän Muppen. Där fastnade jag i The SIms 3, lyckades skrämma the Mupp tillsammans med hennes mamma utan att tänka på det "NÄR BYTTE NI PLATS?!" - mycket underhållande. Sedan sov jag över och för att undvika dö av Lizette (hennes katt, ja det är ett hemskt namn) så sov jag i ett eget rum och det var myspys. Mindre myspys var det att vakna halv 9 på morgonen och gå upp 10, min kropp tycker inte om sådant. Jag åkte då hem och somnade till 1, mycket bättre. Gjorde precis ingenting resten av dagen, så jävla underbart att bara gå runt i myskläder och läsa läsa läsa. Hittade min bok i London, nämligen "Pride & Predjudice & Zombies - "It turns a worldwide classic in english literature into something you acctually want to read!" ;D.

Idag kom kära Beccs hit och gjorde mig sällskap i lite "Hur fan visste du det" och tjejsnack, vi checkade även våra listor och jag är helt klar så inget hår blir avrakat för mig. WHO! Flickan i svart hår har två saker kvar men jag tror nog hon klarar av dem heh. Imorgon vet jag inte riktigt vart jag bär av. Jag måste ner på stan och fixa lite grejer samt titta in i Elinpelins nya lägenhet, jag måste även hinna träffa mattemus för det var för längesen jag pratade med honom och så kommer min älskling hem igen. BELLA BELLA BELLA BELLA BELLA BELLA! Jag har längtat som en tok, och nu kommer hon, WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! <3.


 <3!

How The Hell Am I Supposed To Leave?

MORS. Dags att blogga igen kanske, jag är riktigt dålig på det. London var lika mysigt som vanligt, vill bara tillbaka! Kanske åker en omgång till i November, är det någon som är på? (;

Fredag;
Vakna, Flygplan, Tunnelbana, Oxfordstreet, Prime Mark, Tunnelbana & Sova.

Lördag;
Vakna, Tunnelbana, Hop-on-hop-off-buss, Picadilly Circus, "Avenue Q", Tunnelbana & Sova.

Söndag;
Vakna, IMAX HP6, Tunnelbana, "The Tower Of London", TGI Friday's, Buckingham Palace, Tunnelbana & Sova.

Jag gillar att korta ned allt, så mycket smidigare! Men bäst var the tower bara för att jag är världens största nörd som äälskar historia, speciellt den om Henry Vlll hihi. NUSS <3



RSS 2.0