Kom Och Chilla På SportsCamp,

BILDBOMB!





Jag Har En Känsla..

AVSLUTNINGSFESTEN 2010

Efter vi snabbt som bara den städat av login och sagt hejdå till elon, ludde och raz så tog vi bilen till F13. Väl där hoppade jag och Klara in i ett rum, låste och sov. En timme senare vaknade vi fortfarande helt slut efter veckan men vi tvingade oss upp och tog en dusch. Efter en timmes fixande var vi redo för festen. En kort promenad ute i regnet till Markan och så var vi där. Nästan alla andra hade dykt upp och maten var i full gång. Alkoholen var dock mycket mer populärare än att vänta på maten, speciellt för Emelie Skotte som under kvälllen inte åt något och därför blev jättepackad - men mer om det senare.

Innan maten blev det en hel del dansande också, särskilt till "waka waka" (årets ssclåt) och självklart till "chilla på sportscamp" haha! Sen var det dags för middag; potatisgratäng, grillat och sallad - lovely. Tyvärr blev det ganska svårt att äta i lugn och ro när de flesta höll tal (som man måste kommentera och applådera), grabbarna körde klappgrejen hela tiden och så hade de bakgrundsmusik vilket ofta resulterade att alla ställde sig upp och körde waka waka dansen (för den låten spelades ett antal gånger). Haha det måste ha sett ganska rolig ut, folk ställer sig plötsligt upp mitt under maten med mat i munnen för att dansa (y)

Efter det blev det ännu mer dans, shrek sjöng sin och Zabinas "innebandy" låt och sedan en taxifärd till Otten. Jag och Klara chansade och vet ni vad? VI KOM IN!!!!!!! *lyckoskrik* så himla kul vare! Jag har vart på krogen för första gången!! Bäst var dock alla andras miner när vi dansade in på dansgolv nr1 :D Efter en heeel del dansade, toalettbesök med alla (som ville ha sällskap) och snack med folket vid borden gick jag vidare till dansgolv nr 2 där resten av gänget befann sig. Där spelades det svenskmusik till skillnad från 1an som spelade populärmusik (eller fjortismusik som pappa skulle ha sagt). Sång, dans och glädje blev det på dansgolv nr2, speciellt när DJn sänker ner musiken och säger; "Näej nu kan jag inte hålla mig längre" - och sätter på rosa helikopter. Hela dansgolvet vart craaazyy, för det är ju innebandyns låt :D

Runt 1 något skulle Klara, Yoshi, Tim, Linus och Mathias iväg till Max och eftersom jag inte ville åka hem själv följde jag med dem. Väl där finner vi min kära Skotte sovandes vid ett bord, helt själv? Hon hade alltså blivit dumpad på max av någon. Shit vad sur jag blev, stackarn var heelt borta. Spydde gjorde hon också så jag fick stå ute i regnet med henne då. Fort som bara den ringde de andra en taxi och en kvart senare var vi påväg tillbaka till F13.

När vi kom tillbaka gick de flesta och la sig medan jag, linus, yoshi och klara gick till Markan där några efterfestare befann sig. Vi käkade lite chips, dansade ett tag och hade det kul tills klockan slog halv sex och både jag och klara kände att det var dags för sängen. Snipp snapp så var denna avslutningsfest slut!

Tyvärr blev det inga bilder därifrån, så jag avslutar med att tacka alla underbara människor på ssc för 2 fantastiska veckor. Kan ha varit mitt bästa år hittills och jag kan inte vänta mer tills nästa år. Som tur är finns det återträff den 18 sept, så jag slipper vänta så länge. Dessutom såg jag att det kanske blir ett grönanbesök den 28? WAAAAAAAY!

Aja sportscamp är det bästa som händer varje år, utan tvekan.
2011 smäller det igen v3 och 4! <3


- låten som spelades precis innan vi drog till F13, stämde den? ;)

Waka Waka Eh Eh!

Stadium Sportscamp 2010, sammanfattning;

Vecka 3 
Jobbade med: Jessica Nilsson, Jessica Larsson och Emma Östrand.
Hade: Tjejer i åldrarna 14-10.
Bodde: I skyddsrummet 2 tillsammans med ledarna från grupp 6 till 9.
Kollade mycket på: Fotboll eftersom det var de sista VM matcherna!
Veckan roligaste: Jontes husmus Robin försvann från sin plastpåse..?
Veckan finaste: Saranpää gör 2 besök under veckan, har saknat honom så!
Veckan suprise: Sara W & jag var deltagare i samma grupp 2005? :o
Gjorde på discokvällen: skakade rumpan med JN och var ute när Raz rökte pipa med honom & Tim.
Veckans guldstjärnor: Jessica Nilsson (JN), Linus, Syrran och min deltagare Ida (vilket kämpe!) <3



Vecka 4
Jobbade med: Ellinor (Pixbo) Andersson, Klara Hertzell och Josefine Salomon.
Hade: Tjejer i åldrarna 12 - 10.
Bodde: Egentligen i kök 2 men sov i skyddsrummet..?
Kollade mycket på: en viss ledare inom samma sport, hoppsan..
Veckan roligaste: När Tim klädde av sig naken i korridoren
Veckans finaste: Tim kliver in under dagboken och friar, jag är nu förlovad.
Veckan suprise: Pixbo bygger broar med basketen? Samt Klara <3 Yoshi?
Gjorde på discokvällen: Satt på login, powernapade och kollade på när killarna gjorde klappgrejen!
Veckans guldstjärnor: Tim, Klara, Kajsa och Elon <3.



Numero Uno,

Dagen innan jag och syrran drog till mitt kära Norrköping gick jag på promenad med mina kära Nathalie. Vi gick runt på ica maxi först där jag storhandlade inför sportscamp, sedan gick vi till maren och såg solnedgången. Det var faktiskt en av de få gångerna i mitt liv som jag tänkte "fan vad fint det är här", för annars brukar det låta tvärtom när man pratar om södertälje. Men den dagen var det jättefint, himlen var blandad av olika färger som speglades i vattnet nedanför oss. En perfekt sista dag innan ssc, och en perfekt sista sommarlovsdag för mig och Nathalie för nu när jag kommit hem drog hon iväg till Spanien. Så vi kommer alltså inte ses mer under sommarlovet, riktigt dåligt planerat av oss - men det tar vi igen sen i höst!

Puss på dig sötis, hoppas du har det underbar i españa!
<3


I Wanna Be Around You,

Några dagar senare åkte jag till mitt favoritställe, järna. Usch men det är okej för att min kära Rebecca bor där. Det var just henne jag åkte för att träffa. Vi åt en mysig middag på den nyöppnade grekiska kolgrillen, där maten var helt okej. Sedan tog vi en glass och vandrade vidare. Gick ut ett tag med hennes hund tuss och till slut hamnade vi ute i skogen där järnaborna har satt upp en linbana, så jävla kul vare! Jag ska lätt ha en sådan i trädgården sen när jag är rik (y)

Det var supermysigt att få träffa Beccis igen, trivs alltid i hennes sällskap. Hoppas på att få se henne igen innan skolan börjar också, vi får väl se om det fungerar.

Tack för dagen dock Beccs, den var super!
<3





Don't Lose Your Faith,

Första doppet för i år skedde under de första datumen i juli.. Jag vet, skandal. Ingen aning varför jag inte gjort det tidigare men har haft fullt upp med allt annat tydligen. Som tur var hade min kära dunja inte gjort det heller så vi beslöt oss för att ta tjuren vid hornen och bara göra't. Gjort som sagt, vi promenade från scaniasjönrondellen till torpa, hoppade i (tjöt som ankor också) och sen vare gjort. Riktigt skönt faktiskt även fast det inte var särskilt varmt i luften den dagen i jämförelse med alla andra den veckan haha!

Roligast var det när vi gick ut för att det skulle bli djupare, (vilket det inte blev) och det enda vi gick på var alger som låg i massa hål. Hemskt var känslan och kliva och sedan sjunka ner i geggan men helt plötsligt som ett mirakel kände jag något. Det var sand! Utav lycka vrålar jag ut; "SAAAAAAAAAND DUNJAAA SAAAAAAAND!!" och får svaret; "jag vet, jag går före dig."

Näej nästa år har jag faktiskt lova mig själv att bada tidigt, kanske i maj?
Vågar man det? :S


Why Are You Throwing Me A Suprise Party?

Tidigare i sommar var jag och dunken på skansen. Det var ett väldigt random beslut, jag satt och funderade på vad vi skulle hitta på när vi skulle träffas och på slog det mig. SKANSEN! Vad är mer turistet än det? hihi. Så vi åkte dit och smög in som ett par 15åringar - vi sa att vi skulle fylla 16 i höst och fick därför betala 70kr mindre, så värt!

Vädret vart kanon, i början av dagen var det ganska mulet så jag åkte dit i jeans (och dog) som tur var hade jag med mig mina jeansshorts som jag snabbt som bara den bytte till så fort vi kom in. Sedan gick vi runt, kollade in lite hus och helt enkelt hade en toppen dag på skansen. Detta måste göras om nästa sommar igen! :D





<3

I'll Carry You Home,

Dags att blogga om min sommar 2010,
varning för bloggbomb!!

Midsommarafton 2010 spenderades ute på Tunanäs tillsammans med familjen Johansson/Henriksson, alltså bellas familj. Tyvärr blev pluppen sjuk under kvällen och var bara med under middagen för att sedan ligga och sova. Riktigt trist faktiskt, fast jag hade det kul ändå tillsammans med Josse. Härlig tjej det där! Vi kollade bland annat fotboll borta vid en husvagn ägd av en bunt chilenare, alltså var det vi två och 20 okända chilenare som kollade fotboll haha! En mer komisk situation får man leta efter :D

Det bästa under kvällen var iaf när jag och Josse satt uppe på ett par bänkar inne på toaletten för att hon skulle ladda sin mobil. Helt plötsligt från ingenstans så tjuter den till och det kommer upp en text där det står; "använd ej telefonen, kontakta supportcenter" hahah!

Alla Brister Han Har Blir Bara Fler,

DET ÄR SOMMAR FOLKET, SOOOMMMMMAR!
jag <3 vädret.


Har fullt upp med att leva livet, det borde ni också göra.
Vi hörs någon annan dag, <3

RSS 2.0