No Ones Told Her That's Okay,


- WHOSH, ingen aning om vem människan är. Vet bara att han är modell,
och sjuuukt snygg. Ögongodis så det bara skriker om det! Personen som
 listar ut hans namn bjuder jag på godisnappar. 

Ge mig honom typ. NU?  
<3

The Story Of My Life,

She loves her momma's lemonade, hates the sounds that goodbyes make.
She
prays one day she'll find someone to need her..
She
swears there's no difference between the lies and compliments.
It's all the same if
everybody leaves her..

She's giving boys what they
want, trying to act so nonchalant.
Afraid to see that she's lost her
direction..
She never stays the same for long, assuming that she'll get it wrong.
Perfect only in her imperfection..

She's
not a drama queen.
She doesn't wanna feel this way,
only 17 and tired..

- Beautiful Disaster m. Jon McLaughlin, <3.

Because Without Love - You're Nothing,

ELO, dagen har varit underlig. Suttit med Avid från 08.00 till 16.00 med endast 20 minuter paus. KUL JUL.  Sedan hem, äta soppa. Ajuste min familj har fått soppmani och nu ska vi äta soppa i en vecka så bli inte rädda om det sprutar ur mina öron på söndag (Y) Sedan coreträning på gröndal + ½ timmes elipse. WHOHO. Jag är helt slut, men. måste. orka. plugga. prov. imorgon. wah. lyckas. jag. inte. =. död.jenny.blä. Så efter detta inlägg blire stenhård pluggeri inför RB-provet imorgon. Måste gilla min linje, kom igen? Vilka andra skolor har prov på hur man skriver ett manus; VERSALER i replikerna, nya karaktärer, viktig musik, viktig rekvisita och scenrubriken. 2 tabs på namnet på karaktären, 1 tab på själva repliken och om han/hon säger repliken på ett visst sätt så ska detta så inom en parantes efter namnet. Varför det är viktigt att göra bildmanus, hur man batchar in klipp i Avid och hur man tankar ut det på band. Vad är en pitch för något och vad är skillnaden mellan det och en synopsis? Vad är trepunktsljussättning? 180 graders reglen? Osv. Kan någon av mina vänner detta så får den en glass av mig i sommar. Gratulerar, jag kan mer än er. Allmänbildning ftw. Fast, det kanske inte anses att alla ska kunna sånt? Hm. Problem problem.

ÅÅÅH jag är så hiimla trött. Vill sooova. Börjar dock 12.30 imorgon och har bara prov. Veckan efter lovet blir'e foto igen, hur ska jag klara mig? Liiiiite ljusare, sääääänk kontrastet, för myyyycket för möörk, vaaaaarför gjorde du så? Alíen snubben tycker INTE om mig men det löser sig till slut ska ni se. Nu blire plugg. Imorgon blire träning och pluggpluggplugg inför torsdag då både spanskan och engelska extra uppgiften ska lämnas in. Torsdag är det också matteprov. Fredag = debatt och sen WHO lov! (Y) TILLBAKA TILL PLUGGISCHEN SIR,

- alla gillar mina konstiga inlägg, oke?


- om man skulle kunna byta plats med någon så skulle jag välja borupen.
Hon befinner sig nämligen på teneriffa just nu med halva familjen.
Inte okej för oss som är hemma utan solskenet.
Kom hem nu tusse?
<3

I Can't Fight An Eclipse,

"Before you, my life was like a moonless night. Very dark, but there were stars- points of light and reason. And then you shot across my sky like a meteor. Suddenly everything was on fire; there was brilliancy, there was beauty. When you were gone, when the meteor had fallen over the horizon, everything went black. Nothing had changed, but my eyes were blinded by the light. I couldn't see the stars anymore. And there was no more reason for anything."


Aaaaaaaaaj.

Ack, mitt huvud värker. Ack, jag har inte ens kommit halvvägs i pluggandet. Ack, jag vill sova och titta film. Ack, det går inte. Varför inte? Jo för nästa vecka har jag 2 inlämningsuppgifter i spanska, 1 deadline på vårt reportage på Film/Tv + ett prov på hela kursen. Ett matteprov, en 20min debatt om fildelning och en utställningsmonter som ska vara klar. Dessutom missar vi en dag för vi ska ha en idrottsdag. Vad är detta? INTE OKEJ!

Ge mig torsdag igen. Den var bäst. En biobiljett, 12 autografer från random människor i skolan, disco i oasen, singstar/guitarhero i centralhallen, hamburgare och glass. Varför kan inte varje skoldag se ut så? Dessutom blev även denna helg inte lyckad. Vad är detta? JO INTE OKEJ! Jag är trött på misslyckad planer, ge mig påsklov och det NU! Jag orkar inte plugga mer. Men måste, för får jag mindre än ett MVG så dör jag. Pladask. Blä. Farväl. </3.


- ack, södertäljefriskola och all dess glimrande ögonblick.
Ta mig tillbaka till kärleken en liten stund, snälla?
<3

Annars är Det Jättefint,

HHAHAH roligaste händelsen på innebandymatchen mellan Warberg och Falun (där Warberg vann, who!) så kommer det plötsligt en naken man inspringande på planen. SJUKT ROLIGT. Familjen kom springande från övervåningen och vi spolade snabbt tillbaka för att de denna komiska händelse ännu en gång. Härligt! (Y)



- och NU KOMMER DET EN NAKEN MAN INPSRINGANDE ÖVER PLANEN.
- Det är något man inte ser varje dag..
(kommentatorerna på matchen om händelsen XD)

Ingeting Att Läsa,

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/37841/finns-det-smr-i-det-hr-paketet?claim=apke4x3p2j6">Följ min blogg med bloglovin</a>

Because We Spend So Much Time,

- "Look. Alone people don't like to hear about the together people. Okay. Even if the alone people are alone by choice. It's just sort of mean. It's sort of like bringing a 6-pack to an AA meeting."

- "So when you're done feeling down. People will be lining up."

The Way We Feel,


- kanske dags att sluta välja älsklings Jensen som ögongodis
och börja med hjärtat Robert Pattingson istället. Snubben har ju
kommit topp tre på alla världens snyggaste listor, och jag förstår varför.
MORRRR OME, ge mig en edward, nu tack?
<3

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson...
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!
http://www.tjuvlyssnat.se/norra-sverige/hennes-mal-var-att-bli-hans-mal


It's Not Unusual,


- se dem på bio nu eller ångra dig sen..
<3

I Forgive You,

hejhejhej. GUUUD vad jag är duktigt! Jag håller på att plugga, ojojoj. Första gången nästan höhö. Våra lärare är duktiga på att ge oss jättemycket att göra en vecka innan projektet ska vara klart. Detta projekt handlar om att vi ska hålla i en 20min lång debatt om ett valfritt ämne (vi har fildelning) och sedan framställa en utställningsmonter om vårt ämne för tröga människor som inte har någon aning om vad fildelning är.. HÖHÖ. Jag lyckades faktiskt bli klar med veckans matteuppgift i skolan och nu håller jag på att skriva ett referat baserad på en artikel jag hittat på SvD.se och det är SJUKT SVÅRT. Alla lämnar mig själv hemma också så jag måste verkligen göra det själv utan någon hjälp alls. Det går inte bra ska jag tala om, låter som att en femåring har skrivit det. BLÄ. Fint inlägg, oerhört. Jag klagar i varje mening (Y)

Ont i huvudet som bara den, kan inte prata. Bra där. Ska på träning om en timme och skrika på småbarn, ännu bättre. I måndags tränade jag på gröndal 1 & ½ timme med joss, elin var också där men hon blev klar på en halvtimme och drog. Igår var jag på bio med pappsen och tittade på Watchmen som bytte från att vara jättebra till att vara jättetråkig var tionde minut ungefär. Den var förövrigt 3 timmar också. JOBBIGT. Varför kan man inte göra en storsatsningsfilm kort? Liksom man måste inte använda alla pengar man fått av bolagen för att tråka ut människorna i salongen. Det var så mycket scener i filmen som de gärna kunde hoppa över, fullständigt onödiga. 

Imorgon blir det träning förhoppningsvis, om jag inte gör det idag efter träningen. Hm. Kanske kan köra ett alternativpass och strunta i gymmet för en gångs skull. Innebandy skulle vara jäkligt kul. Vi får se. Annars blir det plugg, har inlämningar och prov så det bara skriker om det. På fredag blir det filmkväll hos mig med Nathaliemupp, du ÄR min. Jag bestämmer det. Vare sig du vill det eller inte och denna gång så ska vi inte äta någonting. Good luck with that! Lördag är det DK och Hannah förhoppningsvis, om jag inte byter på fredag och lördagens aktiviteter - kan man göra så? Söndag är det en tränaträna-pluggaplugga dag. Oerhört givande. Nej nu ska jag fortsätta misslyckas med mitt referat. PUSSPÅER! <3

I'm Just Waiting For The Hammer To Fall,

tjolahoppsan. Som sagt. Jag suger på att blogga, men vad gör det egentligen? INGETING! Veckan har varit mysig, fick MVG på filmen vi gjorde på rörlig bild tillsammans med några ljudelever, träffat elin nästan varje dag förutom igår när jag gjorde enkätundersökningar i globen city med DK. Glass på donken, kan det bli mycket godare? Nejnejnej! Sen har jag också tränat 2 gånger på gym och gått en promenad med elinpelin i onsdags. That's about it. Inget intressant, precis som vanligt hah. Nu ska jag snart packa för att gå och möta elinpelin hemma hos henne. Vi ska ha en liten mysig filmkväll idag för att allt blev konstigt, men vi kommer ha kul som vanligt. Kanske lite skräckfilmer, vad sägs som det?

Imorgon ska jag kanske på bio, eller sjunga nya QUEEN-SINGSTAR som pappa ska köpa åt mig då hah. Annars så är jag med elin igen. HAH. Jag är alltid med henne, hm. Sedan på söndag ska jag hinna träna, titta på simträning, gå på bio och titta på "Carrie" med DK. Vad jag hoppar över får vi väl se, men det blir iaf inte "Carrie" för jag MÅSTE  se den filmen! Jaja, nu ska jag packa och ta upp lite filmer från datorn där nere. Vi hoppas på en trevlig fredag, PUSSPÅER <3


- cause you're always right there,  <3.

He's The Angry Nintendo Nerd,

- ojojoj, snubben äger! (Y)

I Can't Let You Know,

I'm not the type to get my heart broken,
I'm
not the type to get upset and cry.
Because I never leave my heart open,
Never hurts me to say goodbye.
Relationships don't get
deep to me,
Never got the whole in love thing..
And someone can say they love me truly,
But at the time it didn't mean a thing.

Did it happen when we first kissed,
Cause it's hurting me to let it go..
Maybe cause we spent so much time,
And I know that it's no more.
I should never let you hold me baby,
Maybe that's why I'm sad to see us apart..
I didn't give to you on purpose,
Gotta figure out how you stole my heart!?

This time was different.
Felt like, I was just a victim,
and it cut me like a knife,
When you walked out of my life.
now iIm, in this condition.
And I've, got all the symptoms,
of a girl with a broken heart.
But no matter what you'll never see me cry..

- Cry m. Rihanna.

Tell Me Can You Ask For Anything More?

hejhejhåhå. Jag suger på att blogga fallerrallerraaa. Helgen var toppen, femton tummar upp. Den spenderades med bästa Elinpelin, Emmafemma och Borupen. Vilka underbara människor, detta ska vi göra om och om och om och om och om och om och om och om igen! (Y)


- you are my sunshine.
<3

Hit Me With Your Rhythm Stick,

Dubidubidubidubiduuum! Här har ni en övertrött socialsjuk och hyperaktiv jenny som faktiskt lyckas blogga, imponerande. Vad gjorde jag igår? Jo jag såg klart vänner säsong 8, ojojoj. Sedan sov jag, ojojoj och tittade på Wimbledon (<3) och Wall-E (<3), ojojoj. Bra dag, I think so. Fast jag hade hellre vart i skolan med mina underbara girls. Så istället gick jag dit idag, hade två lektioner - okej tre men den i mitten var bara diskussion med gruppen om fildelning (som vanligt) så jag räknar inte den. Dessutom var den bara en halvtimme så nej jag tror inte det. Nuuu sitter jag här och har slutat redan, riktigt härligt. Passar på att ta ledigheten i hand och springer iväg till gröndal med elinpelin för en liten workout innan småtjejernas träning vid 5. Jag ska även försöka säga JA till allt idag, precis som YesMan, undrar om det funkar.. Ni får ha det greeeat, PUSSPÅNOSEN.
<3


- gosh jag saknare.. <3.

Horrible In High School,

MORR. Vilken helg. Är ledsen för den dåliga uppdateringen med jag har varit magsjuk de senaste 2 dagarna men nu mår jag lite bättre och tänkte dela med mig lite. Så nu kör vi, ber om ursäkt i förväg för den hemska ordföljden men jag har sjukt ont i huvudet så ni får bara lida med mig! HAH.

Fredag; Skola m. film. Kebab lunch. Smink. Borup. Hockeyspelsskills. Grisljud. Skratt.
Lördag; Elinpelin. Dokumentärbio. Bastu. Ansiktsmask. Skräckfilm. Tjejsnack.
Söndag; Tjejfilm. Trötthet. Magsjuka. Konsertmissande. Tur i oturen. Vänner.
Måndag; Friendsmarathon. Huvudvärk. Hunger. Ångest. Sms. Facebook. Sova.

Inte hänt så mycket som sagt men jag är sjuk så vi får väl se om det händer någoting i morgon. Ska försöka komma till skolan då för jag saknar mina vänner och måste veta vad som händer på rörlig bild innan jag tuppar av här hemma.
GÖR MIG FRISK?!
<3

- gotta love that spider. <3

Romeo's Bleeding,


- frida, jag finns här för dig genom allt.
Du klarar detta, för du är stark!
jag älskar dig <3

How Could You Be So Heartless?

Jaa hejhejhejhejhej. Började tjugo i två idag, riktigt mys. Hade två lektioner var av en var idrott och muppen var åskådare. Jag tror hon blev skrämd av min knäppa klass och ändå var inte ens hälften där :o Sedan åkte vi buss, hit dit och lite mer åt vänster. Hämta pengar, gå på stan, handla godis, åka hem till mig, äta godis, äta mat, äta blåbärspaj och sedan slappa. Jag funderar på varför vi är så himla lata när vi är tillsammans? Måste ha någonting med all mat vi äter, och varför äter vi så mycket mat jämt? Ingen aning. Vi måste göra varandra hungriga med allt prat och all flumhet som uppstår, något sånt iaf. Hm. Puss på dig muppen.

Imorgon börjar jag halv nio, har matte, projektdiskutering, idrott, lunch, spanska och filmtittande. Min linje är för slapp, vi tittar bara film jämt och ständigt. Inte för att jag klagar, men jag längtar till tvåan och individuella valen börjar. Äntligen lite normala lektioner och historiaaaa<3. Man måste älska historia. Så himla underbart! Nej nu ska jag sova enligt pappa så jag gör väl det. Stor dag i morgon. Elinpelin ftw. Vi ska.. Jag har ingen aning om vad vi ska göra. Fick ett sms; "du sover hos mig på fredag." Vad kan man göra? Hon har ju redan bestämt det så nu kör vi! Heela helgen är Elinpelins. Lovely.  <3.


- lyckopiller, <3.

Hey Love My Boyfriend Is Back,

- You and me babe, how about it?
<3

Dice,

Morr. Skola idag. Nytt projekt. Debatt. Hm. Rörligbild-A valde fildelning. Smart? I think so. Fast det dåliga var att jag gick hem direkt efter skolan och tittade på en film jag laddat ner. Bra motivation där! Dock är filmen bäst för ingen annan en min älskling Heath Ledger har huvudrollen och den utspelar sig på medeltiden vilket jag också älskar. Så en kanonfilm helt enkelt. Så glad att jag har den nu och kan kolla på den närsomhelst! Sedan blev det träning i östertälje m. Bellipluppen och småtjejerna. Flöt på bra även om de klagar väldigt mycket när de måste springa, jag börjar undra om de har fått fel uppfattning av den sporten de tränar..

Imorgon börjar jag 13.40 och har matte + idrott. Sedan får jag träffa min mupp, underbart. Har inte träffat henne sen i lördags så det är nog dags nu att bara sitta och prata som vi alltid gör. Mycket bättre än bäst. Nu ska jag sova för att jag inte kan hålla huvudet uppe, duktigt. Konstigt inlägg AB, jag vet. Deal with it. PUSSIS.


jag saknar min vän hagopen, <3

So Live Your Life,

hej. hm, känner mig riktigt på snedden just nu. Så som om jag ser världen snett till skillnad hur jag brukar se den, allt blir mycket fulare på något sätt. Fast ändå skiner några.
De skiner med hjälp av hjärtat. Mitt hjärta. Jag älskar dem. Mina underbara vänner.

"I wouldn't have made it through today or a couple other days without you.."



<3

Right Here Right Now,

Say What? Hm, idag gick jag själv upp i skogen med fyra pojkar. Okej, det var inte läskigt. Men det måste sett läskigt ut, och muppen blev iaf rädd hah! Undrar vad folket på tågstationen trodde när jag gick där och skrek medan de andra skratta. Okej, jag ska sluta förvirra er. Jag gick upp i skogen vid stationen i tumba med fyra klasskamrater för att filma in en scen. Jag skrek för att mina skor är sjukt hala och de skrattade för att min balans är hemsk. That's it. Kanonkul?

Igår var jag med Elinpelin hela dagen, vi var busiga och gestalade nästan en scen från en film. Sedan knäckte hon ryggen hos en kiropraktor medan jag satt med händerna för ansiktet. Hatar det ljudet. Vi åt sedan kebab, det är gott. Efter det så tittade vi på "Girls Just Want To Have Fun" och jag tycker det stämmer in oss gumman. Helan&Halvan - we just want to have fun! Bestämde också att hela helgen är vår, kommer bli toppen. Längtar! <3

Idag spelade vi som skrivet in scenerna till vår film. En ny film, faktiskt en projektfilm. "Skalbagge va då?" heter den och det är ett sammarbete mellan oss och ljud. Kanonkul. 3 rörligbild elever och 4 ljud. Ljudelever gör inte så mycket på inspelning så det var ganska stressigt för oss som går film för vi är tvunga att agera, filma, regissera och klippa filmen medan de andra bara spelar in ljudet och fixar det på filmen sen.. Aja, kanonkul och dunder bra är vår film. På måndag får vi redigeeera, I love it. 

Nu ska jag gå och joina familjen vid matbordet. Sedan blir det bio med pappa, underbart. Har inte gått på bio på år känns det som, fast det var egentligen bara 2 veckor sen, hm. 2 veckor utan bio är faktiskt 2 år för mig = HEMSKT! Men nu ska jag iaf gå och det blir "Milk", kommer säkert vara söt. Hasta la vista baby!


- Jag älskar er. <3.

This Is How It Feels,

I got a lot to say to you.
I noticed your eyes are always glued to me.
Keeping them here and it makes no sense at all..
They taped over your mouth, scribbled out the truth with their lies,
Your little spies..
- Crush, Crush, Crush m. Paramore.

It's funny you just changed,
The boy that I ones knew.
Started acting strange,
I didn't know just what to do..
It seemed I had no choise,
But turnaround and leave.
And though for sure I cried,
It took some time but now I see.
I'm surviving this for sure,
To win my love takes so much more.
 - To Win My Love m. Anna Maria Espinosa.

Goodbye, my almost lover,
Goodbye, my hopeless dream.
I'm trying not to think about you,
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance,
My back is turned on you.
Should've known you'd bring me heartache,
Almost lovers always do..
- Almost Lover m. A Fine Frenzy.

Maybe I was naive, got lost in your eyes.
I never really had a chance.
I had so many dreams about you and me, happy endings.
Now I know..
I'm not a princess, this ain't a fairytale.
I'm not the one you'll sweep off her feet,
Lead her up the stairwell.
This ain't Hollywood, this is a small town.
I was a dreamer before you went and let me down,
Now it's too late for you and your white horse, to come around.
- White Horse m. Taylor Swift.

Damn It. This Feels Too Right,

HEJ! Idag blev som förutspått, jag sköt på engelska uppgiften. Hemskt av mig. Istället drog jag ner på stan och träffade mina underbara ungar borupen och emmis. Vi fikade på kringlan (chailatte<3) och sen så gick vi runt lite i affärerna. Helt plötsligt ska emmis handla mjölk och vi hamnar i trappan till garaget och äter ben&jerrys. Hm. Gott var det iaf. Planering blev det också, nu kör vi tjejer WHOHO!

Åhnej, det är skola imorgon. Kan inte någon rädda mig? Snälla? Jag vill verkligen inte gå upp klockan sex och fixa mig, springa till bussen, åka tåg och sitta och rita bildmanus. Nej! Jag vill hellre sova hur länge jag vill, hoppa över fixningen och bara gå runt här hemma i myskläderna. ICKE SA NICKE. Hoppas på att bildmanuset blir bra dock, sen får vi väl stå ut jag och mitt huvud till halv fyra då jag slutar och kan ta tåget hem igen. MORR. Får säkert tillbaka spanskaprovet som gick åt pipsvängen, snälla ge mig G? Varför ska allt bara gå nedåt nu? Nej, jag varken orkar eller vill inte deppa mer. Nu går jag och lägger mig, och i morgon hoppas jag på att vara på bättre humör. GODNATT FOLKET!

Borupen tycker Hugo i "Den rätte för rosing" är snygg;
jag: men ida du har ju en chans, du är ju yngre!
emma: lammkött!
jag: fast.. Han kanske gillar äldre som 80 åringar, mums!
emma: älgkött!

- ni är underbarast <3
(ge mig brunheten från kroatien igen!)

We Were Born For This,

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne.
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den & förstå den

- heh, vi tjejer är verkligen förvirrade. Men allt som står stämmer, så det är bara att läsa och förstå pojkar!

So Damn Beautiful,

"finns massa saker om dig...men inget som kan beskriva dig ...du ee för speciell."
- putteeeee, jag har seriöst världens underbaraste vänner och jag saknar dig min bejb <3.

Crash And Burn,

En sak slog mig i lördags när jag var lite nere själv. Jag har världens bästa vänner, och jag uppskattar dem för lite. De finns alltid här för mig, vänder på min ledsna min till ett leende på några sekunder och jag kan prata med dem om allt. Jag hoppas att ni känner likadant om mig, för ni vet att jag finns alltid här för er. Vill alltid att ni ska le och är alltid villig att prata om allt. Ni är alla underbara människor och om jag kunde bestämma över någonting som händer i framtiden så skulle det vara att jag skulle kunna behålla er i mitt liv för alltid, <3.

jag älskar er,
(ni vet vilka ni är)
RSS 2.0