Lost And Insecure,

Whohej, 5 dagar och 4 vänner. Hur lyckas man?

nejnu ska jag plugga. cya.

I'm Hooked On A Feeling,

Bra dag. Fin dag. Jag träffade bellipluppen för en glass vid maren, fick se söta frida - som jag saknar - och skratta åt pluppens tokigheter precis som vanligt. Efter det var jag hyperdottern nr1 och lyckades laga mat samtidigt som jag bakade en kladdkaka till mamma och lyssnade på filmen "I am Legend" som pågick i vardagsrummet. Dessutom blev maten otroligt lyckad också. Allt som fattas är två tvillingpojkar i lekhagen och en bebis i hoppselen så är min framtid spikad. Fast vi kan ju inte hoppa över det faktum att jag är världskänd (2 gånger oscarsnominerad redigerare/regissör) och bor i Los Angeles med världens snyggaste Jensen Ackles/Robert Pattinson som make. Mh. Låter jättebra. gimmegimmegimme!  

Förlåt till alla jag har dampat på och alla jag kommer vara elak mot den närmsta veckan.
Det är ingenting personligt, jag älskar er alla "it's just that time of the month" ;)

Imorgon blire nationella i engelska - speaking - med DK. Vi ska babbla i samma fart som Filip&Fredrik, ett lyckat koncept. Är det bara jag som har märkt att de pratar långsammare på engelska och man faktiskt HÖR vad de säger då? Oh my, nu börjar supernatural. Dags att dregla åt mina älsklingar jensen och jared. lovelovelove. C yaaa!  (;


- MUMS <3

Cause You're The One With The Smile,

Best of Elinpelin x2 (Y)




- <3.

We Are The Youth Of The Nation,

Skärholmen med elinbby idag, vilket var jätteroligt men plågsamt för fossingarna. Hittade iaf ÄNTLIGEN rätt storlek på mina skor så nu är dom mina - underbart. Hittade också ett till par skor, 1 par jeansleggings och en jeanskjolshängbyxorsklänning som var jättejättejättefin - vilket jag hoppas att mina underbart fina och gulliga föräldrar kan köpa till mig (A) Elin handlade så klart järnet, och hittade massor av saker. Hon lärde sig också hur couscous stavades, och ska därför sluta uttala det "kokossås" och "koowsaaoows" hahahah.

Lite bilder kan jag bjussa på;
   

Oh Baby Baby Baby,

Igår var jag med muppen, till slut. Det tog ett dag dock för hon sov och gav mig fel busstid så jag fick vänta LÄNGE och fick en sticka i fingret också.. Men vi hade rolig. Mycket roligt. Vi åt mycket också. Det gör vi alltid och vad det beror på vet varken ni eller vi. Solade på gräsmattan framför hennes partylägenhet och fick 10 tutningar. WHO. Eller OHW? Sen gick vi in och jag fick se på hennes familjs glädje över att hon ska vara Obelix för en dag i skolan. Den familjen går verkligen in för det, kommer bli askul att se henne på måndag som en rödhårig tjockis med vikingahjälm och flätor :D

- ursäkta hur jag skrev i inlägget, jag är jättetrött.
Vad gillar ni mina dagliga videor? Dom är fina, dock 
jag ska sluta med dom,  bara köra lite godingar ibland!

- sedan gick hennes eyeliner sönder på grund av ett för högt fall.
Det är allt jag säger haha. Roligt var det iaf ta mig tusan.

Another Night Goes By Without Sleeping,

HEJ, jag tycker jag hinner skriva lite mellan pluggeriet och stressen för att slappna av lite inför nästa moment. Jag är klar med beskrivningen av mitt fördjupningsarbete och har gjort hemläxan, fusklappen, VG-MVG uppgiften och BRIO uppgifterna i matten. Helt plötsligt så fick vi i media ALLT och göra. Jag gillar det inte. Varför kan de inte sprida ut arbetet mer istället? Som t.ex när vi hade 3 veckor på oss att göra en powerpoint och översätta en engelsk text till svenska. Helt bortkastade veckor. De skulle jag gärna vilja ha tillbaka nu, för vi har så mycket att göra att min prestationsångest är uppe vid öronsnibbarna och växer långsamt för varje dag som går. Dessutom är min stresshuvudvärk tillbaka, inte uppskattat. Min hörsel är nedsatt, koncentrationsförmågan är kass och sömnen störs som bara den tack vare trummorna som bankar i tinningarna. Kanske dags att börja äta 3 ipren om dagen igen?

Nej inte tänka på det nu, fokus på spanska redovisningen imorgon.
och engelska nationella. hjälp. ! .


 - nu vill jag ha sommarlov. Spenderar gärna det med 
belliplupp som tar upp alla dialekter hon hör XD.

Come On Baby, Shake That Thing,

TILL ALLA ER SOM ÄR EFTER;

- jag skrattar fortfarande med tårar i ögonen, VARJE GÅNG! :D

Will You Stay With Me?

Gooodiiie, fint lov vare till slut. Lite ändringar i planerna hit och dit men riktigt kul hade jag ändå! Hehe, the pluggis is back. Fick reda på 2 prov idag och jag fick högsta på båda, mycket bra. Detta vårdar gott. Hm. Sedan slipper jag nationella i matte för jag är i grekland då, men det är lugnt för jag får göra massa VG-MVG uppgifter istället - vilket är great så jag får ett så högt betyg som möjligt. Okej. Nu ska jag sluta nörda mig, promise.

Jag har ont i hela kroppen, spelade innebandy igår och GUD vad den sporten är för härlig. Jag njöt av varje sekund, det var riktigt nostalgi och lycka som kretsade kring i kroppen under matchen mot småtjejerna. Vi "mammor" förlorade med 1 mål i slutet, men vad gör det? Nu är iaf småbarnen glada. Idag tränade jag nästan 2 timmar på gymmet med Emmis och Joss. ½ Core, och 15minuters cross, band och styrka - BRA INSATS! Imorgon blire till gymmet igen, och sen umgås jag förhoppningsvis lite med emmis efter också (Y)

- Du jag är snart hemma, men vi möts vid den där macken.. Vad heter den nu igen..?
- Ok

Nu ska jag sova, stor dag imorgon som sagt. På lördag smäller det ojojoj. INNEBANDY SM I GLOBEN med  BELLIPLUPP. Stället kommer inte bli det samma, vi lovar. På söndag äre äntligen Carrie med DK, måste se den ;D. Sedan ska jag försöka träffa muppis  och elinpelin också, vi får se hur det går. TRE INLÄGG DK, WHO!  Nu ska jag sussa sött, nighhhhht!



Allt jag kan göra är att vara mig själv, vem det nu är..
- Bob Dylan

Third World Democracy,



Hej folket, det är här min vän dunja. Hon är en jättesnäll föredetta scenekid som alla älskar på tumba. Även fast hon kan vara lite högljudd ibland.. Dunjas största hobby var förut att plugga in nobelpristagnarna i litteratur, tyvärr kommer hon inte ihåg dem nu eftersom hon blev emo och allt försvann. Hon har för övrigt också ett jättefint G inristat på handleden från den tiden. Det tycker jag är jätteroligt eftersom det står för Gerard Way i MCR. Imponerande!

Hon kan vara rolig också, eller hon tror att hon är rolig (precis som jag brukar göra who!) 
- Visar dom inte Apocalypse Now på lunchbion?
- Nej dom visar den senare, då blire Apocalypse LATER!


Nej men seriöst, hennes största gudar är Bob Dylan och Rutger Hauer. Dom tycker hon är fina :D En annan person hon tycker är fin är Johan Palm, det går vi INTE in på. Fy faro. Men hon tror inte att han var kär i jansson, HON VET! (Y)

ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA ALLA ÄLSKAR DUNJA!

Ursäkta DK för allt fint, men jag är trött hihi.
Nu har du iaf fått ditt egna inlägg. Nöjd? ;D

All I Want Is You,

ÄLSKA MER! :D

En Magisk Plats För Dig Och Mig,

Morrmorrmorr. jahapp nu är lovet i full fart. Gårdagen blev till ett biobesök på heron tillsammans med min käre DK. Kvinnan hade bakat kakor åt mig och det var underbart, TACK. Filmen sög dock, och det var endast vi två i hela salongen som skrattade. (schysst att slå någon med glasögon.. LÅGT!) hahahahaha. Man försökte ju iaf.

Idag så gick jag ner på stan med elinpelin, besökte friskolan och träffade två gamla lärare.  Sedan gick vi hem till mig och kollade Friday the 13th med JaredsnyggsnyggsnyggPadalecki, honom skulle man inte säga nej till på en bit kaka. Efter hon gick hem och åt tacos så åt jag soppa m. familjen och avslutade med lite våfflor. MUMS. Sedan ringde borupen och emmis så jag tog bussen ned och frös lite tillsammans med dom på stan. LOVELY.

Imorgon blire träning för småtjejerna och förmodligen filmkväll tillsammans med DK och kanske jansson? Hoppas på det. Tordag = tjejkväll hos mig, kommer bli supermys. Fredag är det först påskmiddag hos farmor och sedan biobesök med borupen och emmis. Lördag tillhör Muppen med stort M och alla hennes idéer, jag följer bara med haha! Söndag har jag inte riktigt bestämt mig än och på måndag blire plugg. Låter det inte fint? Jag tycker det låter som ett underbart lov hihi.

Snaart är det Innebandy SM i globen, JAG LÄNGTAAR som bara den! Kommer bli sjuuukt underbart, och bellis bara MÅSTE bli frisk innan dess. Annars vet jag inte vart jag tar vägen, men till globen ska vi! whohoho. Sedan är det snaart dags för Greklandet. Kommer även det bli sjukt underbart, vill ha sol, värme och få färg på kroppen. (Y)

Nej nu ska jag sova och vakna glad imorgon, jag väljer lycka :D
Ge mig kaka?


- bara för jag älskar muppens garv där bakom och resten av gänget <3

Die Motherfucker Die,

Du är ingen vän, du är luft.
Du existerar inte. Du finns inte.
Du är INGETING.
RSS 2.0