Pretty In Pink (1986)


- Omdöme;
Som sagt, här kommer recensionen av "Pretty In Pink" som jag och bellibus såg i onsdags. Jag hade tidigare bara spelat in den för det är en sån film du måste se innan du dör, kom igen. Inte för att den är snygg gjort, har bra skådespelare eller liknande. Utan bara för att den är från mitten av 80-talet, kläderna är HEMSKA och låt mig inte ens börja om frisyrerna. Handligen är förutsägbar och gullig, precis som alla chicflics är nuförtiden, men det som fick mig att se klart filmer var klart drömpojken "Blane" haha, han var bara så söt! Annars finns det inget att klaga på, ok gjord, ok filmat, ok skådespelare (även om det verkligen INTE kunde kyssa varandra!). En helt ok film, rekommenderad till er som gillar att mobba 80-talet eller ni som bara suktar efter en söt tjejfilm!

- Eyecandy?
Alltså ögongodis var han inte, men GUUUUUUD vad söt karaktären Blane (Andrew McCarthy)  var. Först när vi såg honom undrade vem det var han liknade men sen kom vi på att han var en exakt kopia av lars eriksson! Jag flippade och genom resten av filmen var jag riktigt kär i honom, MIN LARS<3. Samt vilken tjej faller inte för slutkommentaren; "I love you *pussar henne på kinden*, forever" jag menar; PUUUTTTEEE. Wah, det var så underbart att jag var tvungen att spola tillbaka och kolla igen. Sjukt söt!

Handling;
Andie är en fattig men hängiven student som blir förälskad i Blane, som kommer från en förmögen familj. Blane umgås med de rika ungdomarna, en klick som Andie och hennes bästa vän Duckie föraktar. Trots det kan hon inte stå emot Blane när han bjuder ut henne. Men när det är dags för skolbal anser Blanes vänner att Andie inte är en passande dejt till honom. Frågan är om Blane kommer att våga stå upp för det han verkligen vill och ge upp sina så kallade vänner.

Skådespelare;
Molly Ringwald - Andie Walsh
Harry Dean Stanton - Jack Walsh
Jon Cryer - Duckie / Phil Dale
Annie Potts - Iona
Andrew McCarthy - Blane McDonnagh
James Spader - Steff

totalt; 3 av 5 - helt ok.

Let It Go, Let It Go, Let It Go,

Men lilla gubben hur är det? Jag tycker så synd om X som bråkat med sin tjej, de som är så söta tillsammans. Tror dock att problemen blir lösta fort för de är verkligen meant to be! Hur gick det idag då? Jo först satt vi datorn och muppade runt i skolan tills vi skulle bära över modellerna. Sen fick vi lyssna på allas ideer och rösta på bästa/sämsta idé osv. Riktigt roligt faktiskt, även om nästan ingen förstod innebörden på vår spelidé haha.

Efter sex kom familjen - emmy och kollade, trots att jag klagade på att det var onödigt. De fick väl iaf se min skola hah. Joss var imponerad, eller inte. Jag tror dock jag såg längtan tillbaka till gymnasiet i hennes ögon för en stund :) Efter åt fick jag världens magknip för jag inte ätit ordentligt och det suger. Smärtan har börjat släppa lite och vad är klockan nu? Jo halv ett och jag har haft ont sen sju. Alltså 6 ½ timme, duktigt. Fick iaf se första avsnittet på Heroes säsong 3, saknat det som bara den! En helt okej dag, även om alla var sura lite då och då. Vi måste jobba på det tjejer! Nu kör vi, välkommen helgen! WHOHOHO!

Imorgon blir det att sova ut och bara lala runt tills klockan 6 då jag ska upp till heroncity med muppen (saknat henne) och kolla "Revolutionary Road." Hoppas på att den är bättre än vad elin sa att den var, om inte så får jag iaf umgås med muppen. Hon är bäst hih. På lördag åker jag vid ungefär samma tid upp igen till heroncity för att kolla "I Taket Lyser Stjärnorna" med DK. Hoppas på att den är lika bra som boken, för den var grymt rolig. Plus att Tzaziki är med där, han vill jag verkligen se hur han har åldrats. Söndag blir det troligen pluggeri (spanska, engelska & matte) och en promenad längs scaniasjön med mattemus and that's it. Ska njuta nu. Gör det samma, för snart är det måndag igen.. BLÄ.


- PUSS & KRAM <3

Like I Got Something That's For You


- dagens ögongodis är hemlig, så vi krönar istället adam brody
för han är också snygg hihi. <3.

All You Need Is One - Two?

hejsan, skola om typ tjugo minuter whiho. Jag tänkte bara blogga snabbt för.. Ja, varför inte?
som sagt idag är det vernissage för oss mediaelever08 i skolans bibliotek, kom och kolla vetja! Vi ska presentera allt på engelska till de som vill veta något om vår spelidé och hoppas på att inte så "den-som-har-lagt-ned-MINST-tid-på-projektet" bucklan, även om vår modell är SJUKT ful!

Skola till 19.00. Mys.

- two - one?

Vem Är Inte Ful I 60 Watts Ljus?

hejhejhejj. jag orkar egentligen inte blogga för jag skulle ha gjort det när jag kom hem från skolan, så var planen. Det är bara de att jag somnade i soffan direkt. Upplevde någon sorts blackout i biblioteket innan vi tog tåget hem, det var riktigt läskigt. Jag kommer knappt ihåg någonting jag gjorde idag. Inte ens vad Anders (ljudläraren) sa till mig för jag fokuserade på att stå upp. Usch. Nu mår jag iaf bättre, tack vare innebandyträningen m. småtjejerna och bellis som var på besök. Åh, hon är mitt egna lilla lyckopiller och guess what? Bellis tar över fias plats som tränare med mig så nu kommer jag få träffa pillret varje ondag. WHOHOHO! Hur bäst är inte det?

Nu ska jag sova, godnatt folket. Imorgon är det vernissage hela dagen, det blir väl roligt... *host* jaja, är iaf ledig på fredag. Bara pina genom dagen hihi. Ha det bäst mina små söta sockerfrön (?), <3.



- belliplupp, <3.

Hold You For The Last Time,


- världens hetaste ögongodis. MH.
Jared Padalecki <3

Just Too Good To Be True,


- grattis mr. Knoxville som är dagens ögongodis.
NAMNAMNAM <3

What's It Like In New York City?

Close your eyes, hejhejhej. mediedag idag, första dagen med rörlig bild WHOHO.
Vi fick ett praktiskt prov som vi hade hela dagen på oss att göra. Vilket innebar att vi skulle gestalta en scen urdagen från en bok. Ängeln Gabriel var boken och några fick en dialogscen och några fick början. Jag kom med i vitgrupp och vi skulle gestalta början. Hela arbetet gick suveränt och jag blev riktigt nöjd över vår film. Vi hann tillochmed klart i tid (vilket är första gången på rörligbild) Nästa vecka ska vi redigera mera, vilket jag ääälskar hihi. Dessutom så sa Anders (ljudläraren) igår när vi pratade hela gruppen att de finns extremt mycket jobb som duktig redigerare, JAG LÄNGTAR!  Det enda som är surt är att vi slutar sent och SL vill aldrig sammarbeta med oss. Dåligt. Tycker synd om F som fick båda tågen inställda och hon bor ända längst bort på tågresan :(

Skriver jag rörigt? Förlåt. Jag är trött. Ska faktiskt gå upp och kolla klart säsong 5 av vänner och lite på säsong 6 innan jag går och lägger mig. Är bara så himla slut hela tiden, och jag som lovat muppen att vara A-game på fredag.. Hur ska detta gå? haha. Imorgon är det projekt igen, allt är färdigt - såå skönt att vi slutar en timme tidigare än vanligt. Efter det skulle jag träffa bellis, får se hur det går med det.. Hm. Aja, ha det bra allihopa och godnatt! <3


- gosh,
jag saknar OTH </3

You're My Best Friend

When everything is wrong I'll come talk to you,
You make things alright when I'm feeling blue.
You are such a blessing and I won't be messing,
With the one thing that brings light to all of my darkness.

There is no other one who can take your place,
I feel happy inside when I see your face.
I hope you believe me, cause I speak sincerely,
and I mean it when I tell you that I need you! 

Love You A Little Less Than Before

It doesn't matter, 'cause in the end it all hurts the same.
OTH <3

Kasta Pärlor åt Svin


- min jensen (<3) får stå som dagens ögongodis.
Han är läcker och gudomlig. ge mig ge mig ge mig!
jag saaaknar supernatural :(
<3

Crush Crush Crush

'Cause nobody wants to be the last one there.
'Cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands,
there's gotta be somebody for me like that.
'Cause nobody wants to do it on their own,
and everyone wants to know they're not alone.
There's somebody else that feels the same somewhere.
There's gotta be somebody for me out there.

Before It's Too Late

- You're impossible fast and strong. Your skin is pale white and icecold. Your eyes change colors and sometimes you speak like you're from a different time. You never eat or drink anything, you don't go out in the sunlight.

Mh, Twilight är bäst. Kickoff/inspark idag, var riktigt roligt. Fick ta gruppkort, låta som ett får, skratta åt alla galna människor med bokstäver och baka/äta tårta. Jag gillar verkligen min grupp nu, vi kommer ha kul de här 2 ½ åren! Imorgon är det dags för första dagen med Film/Tv lektioner, WAH. Längtar, kommer bli så otroligt roligt!

Efter skolan virrade jag runt mig i Rönninge tills Nathalie hittade mig hihi. Vi åkte buss till Lina Hage för att ingen av oss orkade gå av vid gjuteriporten och när bussen skulle åka tillbaka så hoppade alla människor plötsligt av och chaffören släckte lamporna. Vi blev jätterädda när hon sedan gasade på och bytte till "Ej i trafik" och sedan till "gärtuna" asläskigt! Vi hade liksom ingen aning vart gärtuna låg haha, och sen såg jag en skylt där det stod "nynäshamn" och höll på att smälla av. Som tur var skådespelade muppen sig fram till surtanten vid ratten och låtsades ha somnat haha. Sedan visade det sig att gärtuna låg i östertälje, (tack david!) och vi kom hem via tåg och buss därifrån. Efter det satt vi mest var osociala, jag med GuitarHero och hon med datorn. Vi är så trevliga mupps, <3.

Nu försöker jag fixa elinpelins bloggdesign, och sen ska jag sova. SÅ HÄRLIGT!


<3!

To Turn This Around

ett sista inlägg innan jag somnar på tangetbordet. Dagen blev mysig, och jag hoppas på en jätterolig dag i morgon med inspark och allt. Efter skolan blir det tjejsnack med bästa muppen och sedan ska jag läsa min Heath Ledger bok hihi. Jag tackar alla mina underbara vänner för helgen, den kunde inte bli bättre. Nu är det bara att sukta efter nästa helg då det blir bio x2 och en slappdag. Det tackar vi för!

Veckan är inte planerad och det är busskönt, allt som är inplanerat är imorgon med muppen, onsdag med bellipluppen, torsdag, vernissagen på skolan och så ledig+biodag på fredag. LOVE IT. Eller vi gör en Louise/Björn Gustavsson; LIVING THE DREAM. haha (Y)

nu somnar jag, pussis.
xoxo

- jag och min guddotter Freja som är sötast i världen! :D

Waiting On The World To Change


- dagens, veckans, månadens och årets ögongodis; Robert Pattinson.
Marry me? <3

Apocalypse Now (Redux - 1979)



- Omdöme;
DK kom som sagt över för vår filmkväll som har blivit lite av en tradition för oss på helgerna haha. Jag måste säga att jag skäms att jag inte sett Apocalypse Now förren nu eftersom den är en klassiker och GRYMT underbar. Enda sen Anders på ljud visade några delar ur den har jag velat se den och bästa DK hade den hemma. Även om den var väldigt lång (3 timmar) och lite utdragen i handligen så var den absolut vacker. Jag menar kom igen, scenerna i djungeln med solnedgången i bakgrunden, The doors låten "this is the end" i början när helikoptrarna flyger och bombar och alla scener på floden Nha Phu. Wow. Hur kan man inte älska Robert Duvalls galna karaktär som bombar sönder en harmlös by bara för att kunna surfa på deras sida av floden och hans replik "I love the smell of Napalm in the morning" (Y). Jag förstår nu varför folk vänt på denna films budskap som ursprungligen skulle vara att "krig är hemskt" men den var ju så himla häftig gjord med ljudet av Wagner och alla misiler som sprängdes att man bara ville hoppa in i filmen och springa runt och skjuta massor av människor. Alltså budskapet förstördes när filmen blev så läcker, plötsligt så verkade som krig var något ballt. Jag rekommenderar Apocalypse Now till precis alla, detta är en film man bör se innan man dör för den är bara så lääääääcker!!  

- Eyecandy?
Nej tyvärr fanns det inga ögongodis i filmen, dock var den så extremt snyggt filmat i vissa delar att till och med Martin Sheen såg okej ut och man la nästan inte märke till hans hemskt håriga bröst som han stolt struttade runt med i 97% av filmen, BLÄ!

Handling;
Saigon under det pågående Vietnamkriget. På ett hotellrum i staden befinner sig den unge kapten Willard. Han är närmast medvetslös efter en spritdränkt natt, när två amerikanska soldater knackar på dörren. De medför ett extremt hemligt budskap. Willard hämtas till den amerikanska arméns högkvarter i staden, där han av en general får i uppdrag att bege sig uppför floden till gränsen mellan Vietnam och Kambodja. Här härskar sedan en tid en galen amerikansk överste vid namn Kurtz. Willard måste till varje pris döda denne Kurtz.

Skådespelare;
Marlon Brando 
- Colonel Walter E. Kurtz
Martin Sheen - Captain Benjamin L. Willard
Robert Duvall -  Lieutenant Colonel Bill Kilgore
Frederic Forrest - Jay "Chef" Hicks
Harrison Ford - Colonel Lucas
Albert Hall - Chief Phillips
Sam Bottoms - Lance B. Johnson


totalt; 5 av 5 - ett mästerverk.

SAW V (2008)



- Omdöme;
Jappjapp, som sagt så åkte jag upp till Elin efter jag vart hos kusinen och kollade på Saw 5. Kvaliteen på filmen var sämst då den hackade stup i kvarten fast även om den inte gjort detta så hade jag inte gillat den. Som vanligt så är det alltid orginalfilmen som är bra, alla uppföljare kan aldrig hålla mottet och det kan verkligen säga om Saw. Fast jag kunnat se alla fyra tidigare filmer och tyck de var okej så var den femte absolut inte det. Man förstod ingeting då de bytt skådespelare hit och dit och hade massor av konstiga flashbacks hela tiden som inte hjälpte alls. Saw är känd som läskigt men enligt mig så är det bara äckligt och denna film var ingen tvekan om saken, dock var det bara äckligt de första fem minuterna sedan förlorade filmen detta också. Jag rekommenderar inte den här filmen till någon, speciellt inte till de människor som tycker om Sawfilmerna för den var verkligen inte bra.

- Eyecandy?
Ögongodis fanns det definitivt inte i den här filmen, inte för att det brukar göra det i Sawfilmerna men man kan ju alltid hoppas på något som ska rädda handligen, men icke. Istället har de Scott Patterson som huvudperson och han är världskänd som Luke i Gilmore Girls. Någon som förstår vad jag menar? Så fort man ser honom så ser man karaktären Luke och därför var det värdigt svårt att placera Luke i som en poliskommisare som jagar efter Jigsaw. BIG MISTAKE!

Handling;
Handlingen cirkulerar runt pusselbitarna som skärs bort från offrens hud och vad som hände med dottern till Jeff och Lynn (Saw III). Pusslet blir större nu när femte delen i Jigsaws historia fortsätter i ny tappning...

Skådespelare;
Tobin Bell
- Jigsaw / John
Costas Mandylor - Mark Hoffman
Scott Patterson -  Agent Strahm
Betty Russell - Jill
Julie Benz - Brit
Meagan Good - Luba


totalt; 2 av 5 - BLÄH.

I Know Ugly Naked Guy Like Nobody Else

Whohohoh, nu är jag hemma igen efter en härlig tjejsnacks kväll/natt hos elin. Det blev film, Saw 5 och så mycket snack om killar och med killar haha. Nej men det var riktigt kul, och sen såg vi på Twilight igen i morse. Jag kommer verkligen förstöra den filmen för mig själv, kan redan 75% av alla repliker. Jösses. Nej nu ska jag inte kolla på den på en månad och that's it!

Nu sitter jag här och ska fixa elins bloggdesign lite samtidigt som jag kollar på vänner säsong 5 - snart klar med den också hihi. Om ett tag så kommer DK och vi ska kolla på Apocalypse Now, hoppas på att den är bra! Hoppas även att ni andra har en finfin söndag, imorgon är det inspark på rörlig bild med den nya gruppen - vill gärna ha en bra grupp, SNÄLLA?

"they don't know that we don't know that they know that we know"
xoxo


- ANK-PUSS <3

Yeah Yeah Yeah

Whohej, lördag idag. Först hos kusinen som fyllt 20, grattisgrattis! Fick även träffa mitt lilla gudbarn Freja som är sötast. Tyvärr blev det ingen Belliplupp idag för pappa hade inte tagit ut sina pengar, men det blir en kort visit imorgon istället innan jag drar till badet och sen träffar DK.

Nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar och sedan drar jag till elinbby och sover där. Längtar! Vi ska äntligen kolla på SAW 5, och självklart blir det massa tjejsnack som vanligt också hihih. Det kommer supermys! Hoppas alla andra har en underbar lördagskväll också, vi hörs imorgon och kom ihåg; NO STRESS!  :D


<3

Because When I Arrive


- CMM, dagens ögongodis.
MMHH <3

My Head Is Spinning Round and Round

Fredagseftermiddagen var great som vanligt när dagarna efter skolan spenderas med muppen. Hm. Vi lyckades skrämma DK riktigt mycket men ha oerhört roligt på stan åt allt och ingeting. Vi har även lyckas ligga på golvet inne på Åhléns, (CHECK!) hur många kan påstå ha gjort det? Näej tänkte väl det, inte många! haha. Muppen kom med bästa repliken när vi ramlat också; "Var det lika bra för dig, som det var för mig?" - jag dog. Hon är störd, förlåt nathalie för att jag har förstört ditt normalbeteende, du är en mupp precis som jag nu!

Efter vi lämnat DK på sin busstation så åkte vi hem och bakade kladdkaka, MUMS. Efter det så läste jag sista sidorna i Twilightserien för henne, och sen så åt vi oss proppfulla på middagen vilket ledde till att vi inte kom längre än till soffan och då somnade muppen - HAHA! Jag kollade som sagt på film då, halva epic movie (blä) och becoming jane. finfinfint!

Mycket mummel blev det sen, och milkshake = vår grej! WHOHOHO. Bästbästbäst. Nu ligger jag här i soffan och lyssnar på Bella's lullaby från twilight, hur underbar är den inte på en skala? Jo underbarast! Hundarna suckar där uppe, de väntar väl på att jag ska gå och lägga mig så de kan lugna ner sig lite och slippa höra massa musik och röster från "vänner" här nere. Men icke icke icke! Jag ska se två avsnitt till innan det bär av till sängen, det är ju bara så bra!

Morgondagen innebär sova ut, hämta SMfinalbiljetter med bästa Bells och sen firar vi kusin Timo som fyllt 20, jösses. Detta innebär att syrrorna mina är snart 20. Varför stannar inte tiden? Fast nog är det bra, detta år ska bara försvinna fort. bortbortbort. November och sen nyår = 2010 = jag fyller 18! LÄÄÄNGTAAAAAR! whooohooohooo. Ha det bäst vänner, puss.

"I've Seen Things, You People Wouldn't Believe"
xoxo

- hetast i stan.

Becoming Jane (2007)



- Omdöme;
Medan muppen sov så passade jag på att kolla en film som jag förlängesedan spelat in från canal+ nämnligen "Becoming Jane" eller "En ung Jane Austen" som den svenska titeln lyder. Storyn är då att Anne Hathaway spelar en ung Jane Austen och filmen visar ett speciellt tillfälle i henne liv vilket leder till att hon började skriva sina fantastiska historier så som t.ex. Stolthet och Fördom. Jag upplevde när jag kollade på filmen att den påminde extremt mycket om Stolthet och Fördom, kanske var det hennes eget liv hon skrev om? Fast historierna slutar lite olika så det måste vara att hon skrev Stolthet och Fördom och fick då sitt eget slut som hon ville att sin livhistoria skulle ha haft. Filmen var faktiskt riktigt sorlig och Anne Hathaway gör ett extraordinärt intryck. Dock är filmen lite dryg och allt för vanlig för min smak, det är samma historia som alla filmer har om och om igen. Fast den har riktigt söta repliker som levereras av James McAvoy och han är riktigt söt när han ger dem, man vill bara hoppa in i filmen och kyssa honom! Underbart! Jag rekommenderar denna film till de som tycker om 1800-talet (som jag) och alla ni som gillar kärleksfilmer som inte sticker ut ur mängden.

- Eyecandy?
Ögongodis kanske man inte ska kalla James McAvoy, jag menar han är inte riktigt snygg. Hans ögon ser ut som de sticker ut men de har en härlig ljusgrön färg. Hans hår är tunt och lockigt men passar honom ändå i den här rollen. Som sagt hans repliker i filmen fick mig ändå att fastna, mitt hjärta att skutta lite lätt och säga "ahww" i ett lagom tonfall så att inte muppen vaknade.

"I am yours, heart and soul. Much good that is."  
"What value would there be in life, if we're not together? Run away with me!"
"No! No Jane, I would never give you up!
- *hjärtat skuttar* Ahwww, ge mig!

Handling;
Baserad på en sann berättelse ur Jane Austens liv, som har präglat hennes framgångsrika och mycket älskade författarskap. Filmen utspelar sig då Jane är 22 år gammal och ännu inte har gift sig, något som främst oroar hennes föräldrar. Men så frågar en av Hampshires mest välbärgade män om hennes hand och Janes fattiga familj tackar ja åt henne. Samtidigt förälskar sig Jane i irländaren Tom Lefroy som tillfälligt spenderar sommaren hos sina släktingar i Janes hembygd. Tom har misskött sina studier i London och som straff har han skickats ut på landet. Paret inleder en romans. Men med Toms rykte och Janes familjs beslut kan kärlekshistorien bara sluta på ett sätt..

Skådespelare;
Anne Hathaway
 - Jane
James McAvoy - Tom
Julia Ormond - Caroline
Julie Walters - Mrs. Austen
James Cromwell - Rev. Austen
Maggie Smith - Lady Gresham

- totalt; 3½ av 5 - värd att se!

Like Tears In Rain


- dagens ögongodis: Josh Hartnett (i Pearl Harbour MHHHH)
<3

Baby We Do It All Night

- ttjohhoo. Sitter i skolan och muppar. Väntar förgäves på att dagen ska ta slut och helgen ska börja. Jag säger som louise; "jag lever för helgen" WHOHEJ. Vad händer ihelgen då? Jojo, idag blir det mys med min mupp. Imorgon blir det biljettuthämtning med bästa belliplupp och på söndag blir det dag och filmkväll med DK. LOVELY.

En annan glad nyhet är att jag har kommit in på RÖRLIG BILD!!! :D:D:D:D
lite trist är det att precis alla hemska människor som jag inte tycker om på media har alla fått rörlig bild så whohej jag hatar min grupp och de ska jag leva med i två ½ år kvar.. DRYYGT.

Längtar verkligen till nästa vecka då det blir två biopremiärer på samma helg, och sa försöka klämma in någon på söndagen om jag inte har "vilodag" då haha. Det blir "Revolutionary Road" med bästa muppen på fredag och "I taket lyser stjärnorna" med DK på lördag. LOVELOVELOVE och HEJDÅ pengar! (Y)

- be cool soda pop.
xoxo

Rest In Peace,

 
Ett år sedan Heath Ledger dog. Ett år?  Hur fort flyger inte tiden förbi? Det känns som det var några månader sen jag stod och stekte pannkakor på hemkunskapen och tappade stekspaden i min förtvivlan när jag hörde nyheterna via radion. Heath Ledger var död. Va? Hur? Varför? Nej?! Tankarna snurrade och de gör det fortfarande, men jag hoppas på att förstå hans mystiska död lite mer efter jag läst ut boken jag fick i julklapp om hans liv. Riktigt sorligt är det, och han kommer inte kunna få ta emot sin Oscar som han SKA ha för sin prestation i Dark Knight. Han är obeskrivlig som jokern. jag älskar den filmen tack vare honom. Hoppas ni alla andra hade en bra dag, jag sörjde mest heath.

"Nu måste jag bara skriva om Heath Ledger igen för att hans död har tagit hårt på mig. Ingen annan fattar att liksom han dog 28 år gammal och med så himla underbara filmer i bagaget. Han kunde ha skapat mer filmhistoria om han hade fått leva längre. Brokebackmoutain, Casanova, Candy, En riddares historia, Jokern i nya Batman filmen, 10 orsaker att hata dig, Bröderna Grimm etc. Han var en enastående skådespelare och världen kommer aldrig glömma honom. RIP."
- skrivet av mig i min gamla blogg, 26 januari 2007 13.33.

rest in peace,
<3.

The Mysterious Case of Benjamin Buttons (2008)

jappjappjapp. Jag tänkte börja med att recensera filmerna jag ser lite då och då. Om det är roligt, och om jag är bra på det så får ni gärna säga till så börjar jag med det lite mer seriöst. haha, nu kör vi!


- Omdöme;
I
lördags såg gick jag på bio (whohej) och såg den så mycket omtalade "Benjamin Buttons otroliga liv". Jag måste säga att den var riktigt gullig, snygg gjord, vackert filmat men ändå riktigt utdragen och det kändes som om den som skrev manuset inte visste riktigt vart den ville gå med storyn. Jag menar riktigt häftigt att han föds gammal och blir yngre men mellanhistorierna var bara för tråkiga för mig att orka med. I nästan tre timmar fick vi följa Brad Pitt som Benjamin och ja filmen hade sina glimtar men som sagt riiiktigt utdragen. Trots allt så luktar jag både Oscars nomineringar och vinster för den är grymt snyggt gjort. Jag rekommenderar den till er som tröttnat på ordinara filmer och letar något nytt och vackert.

- Eyecandy?
Ö
gongodis hade den iaf. Jag hade nästan glömt bort hur himla snygg Brad Pitt var men WHOHOHHO snyggsnyggsnygg! Även om han är gammal i nästan halva filmen så är det värt att vänta på den andra halvan för jag menar WHOSH.
Han är trots allt 46 men jösses, jag vill fortfarande gifta mig med honom!

Handling;
Benjamin Button föds som en svag äldre man och åldras baklänges, d v s att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn. Den tragikomiska berättelsen om den välbärgade Button sägs ha inspirerats av Mark Twains kommentar om att det är synd att det bästa i livet kommer först och det sämsta sist.

Skådespelare;
Brad Pitt - Benjamin
Cate Blanchett - Daisy
Julia Ormond - Caroline
Faune A. Chambers - Dorothy
Jason Flemyng - Thomas
Taraji P. Henson - Queenie


- totalt 4 av 5 - oj oj oj!

I'll Be Waiting For You But You Never Come,

robert pattinson är snygg.
ge mig honom. 
november.
mhh.
<3


- okej tyra nu är det avgjort. Vi byter liv, nu nu nu!

I Don't Want To Work Today

Dagens I-landsproblem;
"Jag hatar det här, välja kläder.. Varför har jag såå mycket kläder för??"

ytu

Take Me Somewhere We Can Be Alone


- Milo, dagens ögongodis. <3.

You've Got Yale

dagens är här hah, jag ska nörda mig lite men det äär ju så roligt! :D

Dagens;
Tisdag, 20/01/09
Skoldag;
- 09.00 - 11.30 (Y)
Låt;
- "Supermassiv Black hole" - Muse
Film/Tv;
- Friends, säsong 4 - sista avsnitten hihi.
Bok;
- Breaking Dawn, såklart. (2 kapitel kvar, jag vågar inte läsa dem..)
Bästa;
- farmors nybakade bullar (Y) & att Obama tar över, ÄNTLIGEN!
Sämsta;
- dk vill inte bada med mig :(
I-landproblem;
- "Min photoshop vägrar ta Nikonfiler så jag måste printscreena dem innan och då blir det jättedålig kvalitée.."

- You set my soul alive,
xoxo.
¨
mmmmupp, <3.

Låt Mig Komma In, Jag Vill Bli Din.

whohooo, 600 underbara dagar kvar tills jag blir 18 och myndig. Jag längtar! Därför tänkte jag publicera lite finfina bilder som har tagits under åren för att ge mig själv och de som är inblandade en liten nostalgitripp. Sätt på "The Black Ghosts - Full Moon" och njuut av musiken och mina bilder!

 

- näej nu orkar jag inte mer, hejpa! <3

Say What? Huh? Why? How?

HAHAHAHAHAH, jag kan faktiskt inte berätta hur chockad jag är att säga det här, men One Tree Hill är inte bra! :o Seriöst, är det någon som har sett de senaste avsnitten eller? whosh, så himla tråkigt. Det är bara samma scener om och om och om igen. Riktigt tråkigt, samt att Leyton är tillsammans? Jag menar EUH. Hur fel är inte det? RIKTIGT fel, jag får väl nöja mig med att skratta så fort jag ser det på tv och sen njuta av de tidigare underbart bästa säsongerna som var innan. Näej, det här är inte okej...

Bilden får visa hur jävla dåligt det är, jag menar vad tusan håller de på med?!? Bethany Joy ser ut som jag vet inte vad, James Lafferty ser ut som han just skitit på sig, Bästa Sophia Bush ser ut som hon just klev i skiten, CMM ser ut som han försöker vara cool fast egentligen känner han skitlukten och så kommer vi till världens slampa, VAFAN HÅLLER HON PÅ MED?! HAHAHAHAHAHAHAH SUCKERS SOM GILLAR PEYTON! Hon är en emo som nu fått sin drömprins och blir hora. UUUUUUUUNDERBART roligt! :D Tvtipset är detta, HÅLL ER BORTA FRÅN OTH säsong 6. De pajar allt som de byggt upp genom säsongerna! :(


- svaret är nej, hade jag sett den här reklamskylten skulle INTE vilja kolla på programmet.
Eller jo kanske, bara för att se hur mycket mindre kläder Hilarie kan ha på sig X'D.

tacka vet jag gossipgirl, supernatural, grey's anatomy, desperate housewifes & the simpsons.
farväl one tree hill, det svider i hjärtat men vad hände egentligen? :(

True Love Last Forever,


Snurrar underbart i Ipoden just nu;

I was a quick wet boy, diving too deep for coins,
All of your street light eyes wide on my plastic toys.
Then when the cops closed the fair, I cut my long baby hair.
Stole me a dog-eared map and called for you everywhere.

Have I found you, flightless bird?
Jealous, weeping or lost you.  
American mouth, big pill looming.

- Iron & Wine; Flightless Bird, American Mouth


- (pssst, den spelas i slutet på twilight hihi, N Ö R D jag vet!)

Hela Världen är så Underbar,

söka sommarjobb är jobb. BLÄ. hahaha. hoppas på underbara jobb dock och JA jag skrev JOBB! :D nathalie, jag saknar dig mupp. belinda, bli frisk snart stumpis? elin, du är min på onsdag älskling. <3. visst äger jag på att blogga? inte alls, blä för bloggandet som sagt. tänkte iaf bomba bloggen lite så jag  slipper ha skuldkänslor för att alla som läser och aldrig får nya inlägg :( PUSS PÅ ER!

njut av sommarkänslan ist ;)

lalala, jag är en vampyyyyyr hhihihi. (lite för mkt twilight, right?)

I can't fight an eclipse.

GOO OBAMA!
- alla klagar, jag jublar! ÄNTLIGEN ett steg framåt i den här hemska världen! (Y)

You're Exactly My Brand of Heroin

Oj haha. Jag skrev i senaste inlägget (för 5 dagar sen) att jag skulle blogga igen när jag läst ut andra boken, tyvärr så är fallet att jag nyss läst ut den TREDJE boken. Suck. Jag behöver hjälp. Tyvärr blev det ingen mupp idag trots jag längtat, lilla stackarn behövde plugga och vem förutom jag kan se en förståelse i det. Plugg är A och O i mitt hus så jag sköt upp vårt möte till imorgon för att lilla muppen måste klara provet (!) fast jag saknar henne som en korv mitt i potatismoset!

imorgon: nathalie (wah, längtar!! <3)
fredag: twilightfilmen (igen...)
lördag: belliplupp är min (<3)
söndag; dags att börja på fjärdeboken, (jag ska hålla mig tills dess, bara 4 dagar!)


- "Screw Prince Charming, I'm waiting for my Edward Cullen."
xoxo

- och det skulle inte skada om han liknade Chase, MHHH <3.

You Are My Life Now

hej galopp.
några punkter;

* dagen började med att jag såg ut som en tuggummiförstörd orange räv. = inte bra.
* jag läste ut första Twilightboken igår = mycket bra, fast mycket dåligt. (har bara tre kvar..)
* hur gammal är egentligen supermario?
* butterflygirl är plötsligt riktigt snygg, fast har problem med känslorna.
* jag är fortfarande hur glaaad som helst.
* tjejmiddag hos Loouise i morgon, kommer blir riktigt roligt!
* jag saknar min nathalie, vart är du putte? <3
* uppdateringen från rönningegymnasium får tummen ned, riktigt dåligt tjejer! (man ville ju veta hur det gick..)
* jag är kissnödig.
* patrik tycker jag är cp, hur många håller med?
* EN jävla bajsig poäng ifrån MVG inom MITT ämne, hur ska allt annat gå? (jag är förvirrad och besviken..)
* en sista punkt för det är fint, buss med dunja är också fint. hihih.

"Every one love a sliinkyy, slinky hey slinky hey"
XOXO


bappbappbapp, upp och läser andra boken nu. Vi hörs när den är slut! hihi
<3

Didn't See That One Coming, Right?

OME <3


jag fattar inte att det finns folk som INTE har sett TWILIGHT?!
morr. det blir ett filmtips bara för att den är bäääääst.

Everybody Loves A Rebell

whooohooo, pappa kommer snart med godis, twilightboken är fortfarande bra (blir bara bättre) och snaaart ska jag beställa biljetter till innebandyfinalen i globen, WAH. Det kommer bli så otroligt kul! Längtar redaaaaaaaaaan, hihi.

möh, skola i morgon. Riktigt jobbigt faktiskt och så börjar vi med våran hemska spanska också. JAG DÖR! Det sämsta med det är att jag har tre timmar frånvaro därifrån när jag var där?!?!?! Jag hatar tumbas system så himla mycket, det suger. Okej nu ska jag sluta klaga, det kommer bli roligt att höra vad alla har haft för sig och så längtar jag till film&tv på måndag men det är allt. Ge mig sportlov!

With Every Bit Of Me (<3)
xoxo


<3333333333333333333333333333
(fick filmen igår också hehe, det blir en belöning efter jag läst ut boken!)

Just Show'em What You're Made Of!

ssssssh, säg inget. Inte ett ljud. Mina systrar pluggar och allting stör dem, till och med när jag tuggar tuggummi. Nog att jag smackar på som bara den när jag har tuggummi i munnen, men är det verkligen ett sånt stort brott? De har klagat hela helgen på att de inte får lugn och ro till sitt pluggande och nu sitter de här med böckerna uppe och kollar film?! jag vet, det är skrattretande som bara den. MRH.

Orkade verkligen inte hålla mig längre i går så jag hoppade på boken och började läsa. har inte kunnat släppa den än, hur ska det gå i morgon i skolan? jag menar inte kan man sitta och läsa på lektionerna och på rasterna är man osocial om man sitter med näsan långt ned i en bok så jag måste verkligen försöka hålla mig till eftermiddagen. Så vad är det för bok jag läser..? Jodu, det är samma bok som har blivit film som alla tjejer (och killar) i min ålder har blivit galna i runt över världen..: TWILIGHT! jappjappjapp, fick somsagt alla böckerna på engelska i julklapp och jag njuuuuter verkligen! De är bara SÅ bra! (Y)

Såg förövrigt klart säsong 3 av vänner idag, mycket bra. Sju kvar! Nu ska jag fortsätta läsa min bok och smaska ovanligt högt för att jävlas med syrrorna! PUSS

When I Grow Up I Want To Be Famous
xoxo


jag VET att ni älskar mina myskläder,  <3

Radio, Someone Still Loves You!

Hejhejhej, har inte vart hemma så bloggandet har vart nedlagt hehe. Nyår spenderades i järna med mycket mycket människor, vi kanske var runt 60st? Jösses, kul var det iaf. Sov sedan hos bästa R som bara tjatade om D hon träffat på festen, morr. Dagen efter var det dags att packa för att sedan åka till uppsala, storvreta och äta, sova, andas och leva innebandy i tre dagar. BJ kom upp andra dagen och sov över till sista, BÄST. Fyfabian vad roligt det var. Vi blev uppraggade av 95or som trodde vi var i samma ålder, vi pratade minnen så att jag "fnittrade mer än vad alla småtjejer gjort på hela cupen tillsammans" enligt R hahaha. Det enda vi gjorde var att skratta, riktigt kul och ännu roligare var det att tjejerna vann B-finalen! Så stolt över dem! :D

Wah, igår var muppen här, bäst. Vi sjöng singstar i 6h sträck och jösses vad illa det lät där på slutet. Disney, Schlager, Legends, Rock Ballads, Pop Hits, R&B, Rocks, '90s, singstar, Anthems, Svenska Hits, Party och '80s var alla skivor vi gick genom och BLÄ vad halsen svider nu haha! Vi kom överrens att ha SingStar turnering någongång under året med alla tjejkompisar vi har så läser ni det här tjejer så räkna in er själva som inbjudna, det kommer bli riktigt bra! :D

Nejmen nu ska jag försöka kolla lite på vänner s.3 och sedan mysläsa i min Twilightbok. För det är det enda jag orkar göra efter att ha sovit 6 timmar, MH.

Beavis - Hey Butt-head, what did people do before TV?
Butt-head - Don't be stupid Beavis, TV has always existed.
Now there's just more channels. eheh (Butt-head Style)
Beavis - Oh yeah, progress rules. ihe (Beavis style)
X O X O

RSS 2.0