This Distance Makes Me Want You More,

yezz, it's true. Jag bloggar! Klockan är halv tolv, det är myggor överallt i mitt rum, och riktigt riktigt varmt. Linda lämnade mig nyss, vi skulle egentligen kolla på harry potter.. Men... det gick inte bra, vi såg första filmen och sen struntade vi i det för hon skulle ändå dra till sthlm nu och festa loss. Så jag tänkte, varför inte uppdatera min fina blogg innan jag går och lägger mig? :D

Från fredag till söndag var jag på tunanäs och bodde i tält med bellipluppen. Mycket mysigt och mycket skratt, speciellt när jag kliver ut ur tältet och vem står inte där med packningen i högsta hugg om inte Elin? MIN ELIN? Jag vet inte hur vi lyckas men ödet vill bara att vi ska vara tillsammans hela tiden! (y)

Måndag så åkte jag och Bella upp till Stuvsta, sen tog vi bussen till Huddinge. Därifrån tåget till Rönninge. Gick till Nytorp, tog bussen tillbaka och sedan bussen till Tumba för att fördriva tiden. Kommer dock aldrig mer hända för att den resan som vi trodde skulle ta 10 minuter från Rönninge till Tumba tog totalt 50 minuter och vi missade vårt tåg vi skulle åkt med. Som tur var så var det nästa tåget försenat och vi hann både med det och bussen hem till mig. Packa och sen var det dags att åka bil hem till Pluppens hus. Somnade runt 4 någonting, och vaknade runt 9. Kan förstå varför allt jag vill göra nu är att sova.. Hm.

Idag vaknade jag som sagt hemma hos pluppen, åkte hem och fick besök utav kusinen min och mina två kusinbarn varav en av de småtöserna är min guddotter Freja. Puss på henne! Efter det somnade jag i solen och fick sedan besök utav linda. Underbart. Imorgon blir det UM, sedan sthlm med DK och sedan kanske lite besök utav Mattemus, vem vet ;)

Torsdag ska jag träffa Emmafemma och på fredag då jäklar blir det av till HC med Pluppen för att titta Transformers 2, som kommer totalt äga. Lördag blir det sportscamp 2 veckor framöver och efter det så får jag ÄNTLIGEN träffa min älskade mupp. Jag saknar henne så det svider i hjärtat, kom hem nu kom hem nu. Må dessa 3 veckor gå fort!

Nu ska jag ta och klunka lite Cola Light, titta på HP4 och sedan sussa sött innan mitt UM möte klockan 11 imorgon. Wish me luck! PUSS <3

Ugglor I Mossen; (mosen?)

*prutt*
- ojojojojoj hörre dudu! Jag tyckte väl att du såg lite tysk ut, *mhhm.*
- aa..
- "aah.." du är cp du. *Nååw*
- aa.. bajs... bajs.
- Usch, snackar skit!
- Höhö pappa vad håller du på med?
- FISKAR!

- Njaa, jag skulle allt vilja sätta på dig. NU PÅ EN GÅNG! Aaaa, och sen ska jag pilla serru.
- Jaa, och han pillar ganska hårt!
- OCH JAG ÖPPNAR UPP, jaa sen du.. sen gör leksakerna jobbet åt mig. Naee smit inte nue då! Så, ge han det här.
- Piss? Ost? Nähe, jag har minsann inte beställt något.. Ge mig den!
- Jjjag jag har inte gjort något..?
- HÅLL KÄFTEN *mhhmmhm*
- Akta könshåret, mos, saft, äpple?
- Kthx kthx kthx kthx WOOT WOOT!
- ojojoj, bögporr.

They Don't Really Care About Us,

TJA. Sitter hemma hos Bellipluppen och klockan är mycket senare än sängdags. Inte okej. Har spenderat dagen på HC med pluppen och haft lika kul som vi alltid lyckas ha. Först bowlade vi, vi var dåliga. Eller inte vi, bara jag. Pluppen lyckades få en strike på sitt första kast (?!) - men jag vann 1 av 4 spel! (Y) Småbarnen brevid oss som var typ nio var helt klart bättre än oss och våra älskade kast med klotet baklänges, lite pinsamt.

Efter det blev det middag på foodcourten, KEBAB<3, vi lekte pojklekar och sedan såg vi "Drag Me To Hell" - en jätteskum film. Ibland jättejätteläskig, ibland jättejättedåligt gjord, ibland jätteromantisk, ibland jättejättejättejättejätterolig och ibland jätteläskig igen. Det växlade mellan det, jag menar kan de inte bara stanna med att det ska vara läskigt och sluta paja stämmningen med att låta geten prata?! Killen brevid oss underhöll mig rejält, en liten blomma skickar jag till honom. Det var kul. Nu sitter jag som sagt hemma hos henne och ska snart sova. Kommer bli jätteskönt.

Vi hörs! (kanske - förmodligen inte på ett tag) PUSS<3

Cause' We're Sinking Like Quicksand!

HELLU. En liten snabbgenomgång av mitt lov från och med midsommar? Beredda? Härligt, här kommer det!

Midsommar; Elin, Bella och Linnéa gjorde mig sällskap och jag ÄGER på buzz - bara så alla vet.
Lördag; Elin gick iväg, jag fixade mig, elin kom tillbaka vi gick ut med ida.
Söndag; Barnvakt med mycket hjälp av mattemus, sedan sov jag om jag inte minns helt fel (Y)
Måndag; INGENANING vad jag gjorde, lite hjälp av någon? HAHAHA.
Tisdag; Åkte vilse mot antisjärna med syster. Vandring med Rebecca, älskade unge! <3
Onsdag; Träffade ÄNTLIGEN amandapanda, fick mycket färg och gosade med Elin, en fyrhjuling & folk i tveta.


- älskar våra luppisar, dom är underbara!! <3

Rest In Peace,


- michael jackson, en legend för sin musik.
May you rock heaven like you rocked our earth!

Bara För Att Han är Snyggast!

Always On My Mind,

HEJ. Jag börjar faktiskt bli ganska duktig på att uppdatera bloggen nu. Två dagar i rad nästan! Igår så träffade jag muppen för sista gången på 3,5 veckor för den MUPPEN åker till spanien idag. Inte okej. Vi kommer knappt träffas på hela lovet och det är hemskt. Som tur är så ligger hennes skola bara 1 station från min så i höst så kan jag träffa henne mycket mer än vad jag kan i sommar. Sedan gick jag hem och somnade, haha. Vaknade klockan åtta och tack vare min sömn på dagen så kunde jag inte somna i natt så jag gick upp och började sortera tvätt. Fint va?

Midsommar blir inte som jag hade tänkt men vi kommer ha kul ändå. Jag menar vi ska grilla, sjunga singstar, spela buzz och ha riktigt tjejsnack! Härligt! Dessutom kommer kanske bellipluppen från tunanäs och besöker oss, jag hoppas hon hinner med bussen. Saknat henne som en galning! Men mer om midsommar kommer EFTER midsommar med lite bilder och text hihi. Hoppas ni alla har en jättetrevlig regning midsommar ute i Sverige. En extra hälsning till mina systrar på Gotland, saknar er och hoppas ni har det bra! PUSS PÅ ER!

Nu ska jag ner och äta frukost, sedan ska jag fortsätta sortera tvätten och efter det dammsuga hela huset. Sedan hoppas jag pappa kommer ihåg att vi ska på bio idag.. JAJUSTE. Elinpelin blir vår inneboende i helgen, hon kommer idag och ska bo här tills på söndag - HÄÄÄÄÄRLIGGT! :D Vi hörs!


- bild från elins tjejmiddag i fredag. MYSPYS!
(fråga inte vad jag gör bakom bella för jag har ingen aning..)

You've Burned All The Food,


- har jag någonsin nämnt att jag älskar rebecca nordqvist för att hon är
den hon är och lyser upp min tillvaro? Inte? Nähe, då får jag väl se till att göra det
någon gång för flickan är riktigt härlig och en av mina bästa vänner!
<3

The Entire Navy Is Out,

HEJ DUNJA. NU UPPDATERAR JAG BLOGGEN!

Hektiskt och långsamt har snart 3 veckor på mitt sommarlov gått förbi och jag har haft det underbart. Det slog mig för några minuter sen att klockan är 1 och jag behöver inte gå och lägga mig än, och det behöver jag inte göra på jättelänge. Inte på flera månader, ibland så måste man älska skolan för utan den så får man aldrig sommarlov och det är bäst! Funderar på att om jag inte lyckas med mina mål i livet så ska jag definitivt bli lärare, idrottslärare. Dom behöver inte göra så mycket och har sommarlov ändå!

Tjejmiddagen hos elinpelin gick väl sådär kan man väl säga. För det första var det ingen tjejmiddag för det kom pojkar dit, inte okej. Sedan så blev några lite för påverkad och låste in sig på toan för de mådde dålig. Sedan mådde det bättre och en av oss gjorde lite saker som jag själv tycker inte är acceptablet någonstans. Vägrar släppa in henne i mitt hus om hon så ens tänker tanken att göra det här. INTE OKEJ! Men vi hade kul ändå, alla som var där var ashärligt och min älskade mupp som vart saknad så länge underhöll mig galant både dagen innan och under själva dagen. Det förekom även en liv eller döds match mellan oss två på ett två tre partier fia-med-knuff, riktigt underhållande! 

Japp som sagt har jag hunnit träffa de flesta och igår så var både DK och Jansson här och hälsade på luppisarna samt spelade lite cueldo med mig. HAh, jag älskar det spelet. Eller aa alla sällskapsspel, det är så himla kul! Märks att jag är trött va? Meningarna har inga sammanhang eller något sånt, men det är fiint. Snart är det midsommar också, jag skrev rätt who! Nu för tiden så kan jag inte skilja på valborg eller midsommar och säger fel hela tiden. Så säger jag valborg till någon av er så menar jag självklart midsommar!

Två veckor ungefär kvar till Sportscamp nu. Jag längtar samtidigt som jag fasar det. Samma mat i två veckor. Inte sova på två veckor. Ta hand om jobbiga ungar i två veckor. Gå runt i samma kläder i två veckor. Se ut som skit i två veckor. Bete sig som en liten unge i två veckor. Hm, what can you do? Det kommer säkert bli bra, vi hoppas på det bästa även om en viss person som jag avskyr jobbar där samtidigt.. Men som sagt, inget att göra. Bara klistra på leendet och lida genom det. Så länge man inte ger upp, har man inte förlorat! (y)

- järnspikar vad jag älskar att blogga ibland. hehe. Vi ses på midsommar monster, PUSSPÅNOSEN! :*

Put Your Hands In The Air,

Idag är dags för en liten elinpelin att fylla 17 och vi säger extremt mycket grattis till dig. Som sagt är din present från mig världens bästa och väldigt hemlig. Du kommer flippa ur, det skulle jag iaf göra :D. Hoppas du njuter av nyfikenheten nu heh. Gumman du är en av mina allra närmaste vänner och jag önskar dig all lycka. Nu är det bara 1 år (och 3 månader) kvar tills vi kan dra till grekland, ut på krogen och röja. Jag längtar!  Vi ses i morgon, jag älskar dig! <3


"Party like a rockstar, look like a pornstar,
fuck a moviestar och play like a allstar."
- eller, hur gick den nu elin? :) <3

My Life Would Suck Without You,

Ännu ett inlägg tillägnat de som lyser upp min tillvaro, jag älskar er!




- I wouldn't have made it through today or a couple other days without you, <3.

Kom Och Stanna Ute Natten Lång,

Kanske är dags att blogga igen? Hm ja. Något som inte är new moon matrial och något närmare hjärtat? Okej. Vad ska jag skriva? Fick sommarlov igår, hörde alex från spanskan göra om high way to hell och det lät mindre bra, har IG i datakunskap tack vare våra lärare som glömde att vi hade det ämnet (tentar dock upp det till ett MVG i höst ;) och ska ha världens bästa sommarlov tack vare min och Beccis lilla lista. UNDERBART!

Första dagen på sommarlovet och jag är hundvakt. Riktigt kul. Eller inte. Bellipluppen som skulle komma och göra mig sällskap har feber och kan inte komma så jag är ensam hela dagen. Mindre kul. Men vad gör man inte för sin mamma? I veckan har alla södertäljegymnasium inte slutat så jag får passa på att umgås så mycket jag kan med DK, Jansson och Muppen som är de enda som har lov nu haha.

Fick förövrigt ett mycket roligt samtal från en onykter person som promenerade hem från krogen i Norrköping igår. Ska troligen på peace&love i sommar med elinpelin och min present till samma människa kommer bli så BÄST! Nu ska jag gulla lite med luppisarna och sen ska jag se på någon film och be till gud att mamma kommer hem tidigare så jag slipper vara hemma HELA lördagen.. Ha det mindre är bra men bättre än bäst nosaR! <3


- för övrigt så åt jag en myra igår tack vare Beccis&Min lista ;)

WAAAAAAAAAAAAAAAH!

 DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR, DEN ÄR HÄR!!!!





- okej. november, NU!
RSS 2.0