16!

JAG FYLLER ÅR IDAG WHOOO :D


BÄSTA!

Från Supernatural säsong 3 avsnitt: "Black Rock"


Jareds ansikte är obeskrivligt X'D. "Yeah, you're batman.."

Måste någon dö för att få ett bra slut?

Jag såg nyss Pearl Harbour som är en av mina favoritfilmer, har sett den miljoner gånger och GAH vad den är bra! Jag måste medje att jag hatar slutet dock för att Josh Hartnett (Danny) borde ha fått överleva för han var sötast med Bosworth men när jag resonerade kring det så kom jag på att om han hade överlevt, hade filmen vart lika bra då?

Tänk det själv folket, han dör. Kärleken tar slut, jag gråter ihjäl mig varje gång. Hur hade det blivit om han hade överlevt? Då hade jag inte gråtit utan lett i stället, men gör inte tårar större intryck på oss?
Okej för att ni ska förstå hur jag tänker, se själva;

Pearl Harbour - killen dör.
Romeo och Julia - båda dör.
A Walk To Remember - tjejen dör.
Hans vilda hjärta - killen dör.
Titanic - killen dör.
Moulin Rouge - tjejen dör.
The Nootbook - båda dör.

- Hade någon av dessa filmer gjort lika mycket intryck på mig om ingen hade dött?
Enligt mig; nej. Då hade de bara vart ett lyckligt slut på det hela och kärleken överlevt. Det är ju på grund av att kärleken förlorar och döden tar över som vi gråter. Vi gråter för att de inte fick sitt lyckliga slut och OM de hade gjort det så hade det bara vart en till 'chickflick' (tjejfilm) enligt mig. Så JA någon måste dö enligt mig för att få ett bra slut på en romantisk film. Det är just det som får mig att vilja se om filmen (ex. Titanic & Pearl Harbour) miljoner gånger och aldrig släppa taget om den. Samt att man kan skämmas över att bara behöva höra themelåten så börjar man lipa. Någon som håller med mig?

- Dude, you're fugly.
X O X O

- På date med George Clooney  i Holland '07, lovely.
RSS 2.0