We Three, (My Echo, My Shadow And Me.)

LONDON HERE WE COME! :D

Even Fairy Tale Characters Would Be Jealous

okej, blä för bloggandet. Jag tror jag har brytit mig ur sjukdomen som sverige har drabbats av, varenda människa från åttaåringar i 2an till finansministrar på 47år ålder har en egen blogg och jag har fått nog. FY. Tyvärr så kommer pesten tillbaka när någon klagar på din blogg och de faktum att du aldrig bloggar, så nu BLOGGAR JAG.

Igår frös jag som bara den, jag fick stå en extra kvart på centralen för att bussen var försenad. Sedan kom jag hem och la mig under 3 täcken för jag frös så mycket vilket resulterade i att jag somnade. Vaknade av att jag frös, suck. Resten av argen var jag jätteirreterad och förbannad på precis allt som passerade min väg. Jag hann nog skälla ut 5 personer ordentligt innan jag gick och la mig, BRA KÄMPAT. Åh, vintern tar alltid fram min värsta sida. Jag hatar vintern..

Idag hade jag iaf ljud, (Y). Ljudlagde en spökhistoria och fick kommentaren "den påminner mig om en gammal svartvit skräckfilm ungefär som dracula och liknande. Snyggt gjort!"  HAH, inte den reaktionen jag letade efter men det var väl okej? Jag längtar iaf tills på måndag och nästa ljudlektion, det är den första inriktningen som tiden verkligen flyger fram på och jag tror att jag har funnit mitt andra val! :D

Jag är snart klar med min andra video, den håller på att rendra så jag lägger väl upp den snart också. Hm, fick just ett samtal från eija som vill att jag ska passa emilia igen på fredag. Jajuste glömde nämna att jag passade henne  i lördags, gick jättebra. Vilken otroligt fartfylld unge! hahaha. Men detta innebär att jag måste dissa idolgenrepet..... Hur ska jag gå till väga? Någon som har en idé? :o

IMORGON BLIR DET "FREDAG HELA VECKAN" MEN VÄRLDENS BÄSTA NATHALIE,
SÅ DET SÅ! PUSS PÅ ER!

- They're really saying, I love you.
X O X O


My lobster, always & forever, <3
(förlåtförlåtförlåtförlåt!)

Rejected Love <3.

He said I love you, do you love me?
I can't recall if I answered at all.

I didn't know if to kiss him, or if I perferred to miss him.
This is just like some movie from before he said.

Save my soul..
XOXO

One million billionth of a millisecond on a afternoon.

En sista hyllning till världens bästa Lars Eriksson, kungen av alla kungar. En riktigt idol utan att ha programmet med programmet "idol" att göra. Han är en förebild för mig och kommer alltid att vara de då han vågar stå upp för sig själv och göra det hans tycker är rätt även om många tycker annorlunda. Idol08 är inte idol08 utan honom, det var tack vare honom jag fortsatte följa programmet. Han kommer vara och är redan grymt saknad.

kärlek till lars <3
X O X O




- längtar till hans egna skiva, även om jag vet att det kommer ta ett tag för den att komma.
Om någon nu ser över hans senaste åsikter om idol och dömmer honom för den artisten han är!
E>

Choosing my own way of life.


O
kej, dagen kan bara gå och ta sig. Vi hade EN lektion idag, okej? Ett prov som gick bajs för min bok hade sju huvudpersoner... Sen hade vi rast i 1 timme och då börjar brandalarmet gå så vi alla fick stå utan jackor och vänta i en halvtimme. Jag tror jag aldrig frysigt så mycket sen får vi reda på att det var en MP-elev som orsak det?! ÅH jag var så arg att jag och dunja båda svor att han skulle bli utsparkad från skolan, dock måste jag påpeka att det var kölden som talade. Vi fick dock sluta direkt efter det för att hela oasen luktade bränt och jag, louise & jansson tog tåget upp till sthlm.
 
Personen i fråga blev nu avstängd i minst 2 veckor, kanske mer och han anklagas för mordbrand? Hans vän blev även han avstängd i 2 veckor då det var han som började det hela. Han tände på en palm i oasen utav misstag då de lekte med gnistorna, jag menar. Hur puckad får man vara egentligen, och hur puckad får lärarna bli när de säger att han inte är välkommen dit någe mer? Riktigt onödigt sagt.

Det är andra polisanmälan för en MP-elev den här veckan och gud vad vi framstår som puckon för resten av skolan. En emo gick bakom oss ut i centralhallen och sa till sin vän:
- Vem är så puckad att han fimpar i en palm?
- En MP elev..

Vi är ett stort skämt! :( Jösses, fast de hade fel. Han fimpade inte i den..

Efter idolgenrepet där jag blev kär i kevin och hans verision av "living on a prayer" så drog vi tillbaka till skolan för att kolla 2 kultfilmer som tobbe & anders (lärare) anordnade. Riktigt nice faktiskt, fick se "9th plan from outer space" & "Rocky Horror Picture Show" som båda var asroliga för att 1. De sjöng i Rocky Horror och 2. 9th plan var så sämst gjord. Dock levde inte lyckan i mig länge när jag följde louises liverapportering via sms och fick reda på att vb Lars åkte ut? WHY?!Jag går in i depression nu, precis som med kapten karlsson för ett år sen. ALLA BRA ÅKER UT NÄR DET ÄR ROCKTEMA?! JÄVLA SKIT, SKA BANNLYSA DET TEMAT I IDOL!! (fast det blir lite svårt då det är det enda temat som faktiskt ÄR roligt..)

- jenny goes into ide. BYEBYE.
XOXO

Bridge over trouble water.

först och främst; torsdag. Ont i låren efter afrodansen, fick träna styrka på idrotten = ännu mer ont. Jobbigt. Sen klagade dunja på att jag skriker när jag tränar, och det kan jag faktiskt inte hjälpa. Jag måste skrika och pipa för annars är det inget kul.. Borup var ändå bäst som hade träningsvärk i höften idag (fredag) för att dunja, louise & borup gjorde alla höga knän istället för upphopp på madrassen, UNDERHÅLLANDE!

E
n snubbe som går med oss antingen C eller D klassen blev tagen när han snattade en chokladkaka på lidel för 7.50. För 7.50 så fick han böta, hans pappa blev kallad till platsen, polisen hämtade honom och så fick han en prick i registret. Det var hans första snatteri och själv tycker jag att pricken var riktigt onödigt. Det hade ju räckt med att skrämma honom och skämma ut honom framför hans vänner för jag tror faktiskt inte han hade upprepat snatterit som de hade agerat så, dock kommer han nog inte göra det nu heller men hans prick kommer göra saker i hans framtid svåra för honom som att söka jobb eller ta körkort. Riktigt onödigt faktiskt. Den kostade ju bara 7.50. Som sagt, ingen på MP är normal, alla är vi knäpppa i skallarna. Dock blir det väääldigt roliga samtal under raster&lektioner :)

Hem, läsa boken. Suck. 200sidor lyckades jag dock med samt att äta middag med mamma och snacka lite, kolla 1 avsnitt av både True Blood & Supernatural samt att vara barnvakt åt kusinbarnen next door i 1½ timme. DUKTIGT JENNY!

Hello, hello, hello. I don't know.
X O X O


- så sjukt söt! :D

Sympathy for the devil.

Mjo, ont i benen efter afrodansen. Det var underbart roligt, kanske blir någon mer gång i framtiden? STACKARS er folket i skolan förövrigt för att jag kommer ha en SÅN träningsvärk,  så jag kommer bara att klaga i morgon..

Ingen nathalie i dag, sämst. Jag hoppas dock på sällskap i morgon..? JUICEUCK. En förklaring, läs det fort så låter det som "you suck" och det kom världens smartaste berg på sådär klockan 2 på natten. Det var skitkul och är fortfarande. (Y)

Engelska projektet = nerlagt, TACK SÅ MYCKET. Nu ska jag aldrig mer göra ett arbete i förtid för att det läggs ner bara och då har jag slösat tid på ingeting, morr. Förörvigt så hatar jag hur gymnasiet kollar närvaron på lektionerna, de skickar runt en lapp som vi får fylla i? Jag menar vem som helst kan ju fylla i någon som inte är där, lärarna tappar bort flera lappar och då får man ogiltlig frånvaro. Jag har redan fått 3 timmar frånvaro från en dag när vi kollade på film, jag bad linda att ta bort den men hon har inte gjort någonting fast jag såg den där jäkla filmen!! Och sen när vi har haft studiebesök så fick vi frånvaro från spanskan?! JAG MENAR MORRRR PÅ UPPLÄGGET. Imorgon ska jag klaga! (Y)

Jag satsar på korta inlägg på bloggen, för det verkar som ingen orkar läsa mina "uppsatsinlägg". Någon som har invändningar? Jag tänkte väl det, dock kommer detta endast fungera i några inlägg och sen faller jag tillbaka och skriver massor haha. Nu ska jag duscha och sen sova!

Don't forget that you're unique, just like everybody else.
X O X O


- TRYGGVE - den perfekta mannen?
Inte för mig iaf, jag letar fortfarande..

charmig bild på danny 2006, innan hans första framträdande i idol.
Han sjöng "blame it on the boogie" och jag var såklart där, dock hejade jag på johan!

Get cape. Wear cape. Fly.

Okej, val i USA idag och jag måste säga ÄNTLIGEN! Jag har verkligen fått nog av alla tidningar och medier som har tjatat om det här valet i snart 1 år eller mer. Det är ju ganska tydligt att hela världen inkluderat USA vill att Obama ska vinna, det vill jag också men varför bryr vi oss så mycket här i lilla Sverige? Min rödhårige vän i skolan sa att "om mccain vinner blir det krig" jaha sa jag då, "varför bryr sverige sig då, vi är fega och är neutrala ändå" sa jag då för detta stämmer enligt mig. Dock att vara neutrala i krig har nog mer fördelar än nackdelar men jag tycker ändå att vi i sverige inte påverkas av valet som görs ikväll på andra sidan jorden.

Detta tema påminner mig också om vad min underbart knäppa mentor/solärare sa till mig när vi läsa om kina i nian. "Om några år kommer Kina ta över USAs plats som det landet hela världen följer och bryr sig om" HAHAH jag skrattar fortfarande, tänk er själva att vi ser upp till kinesiska stjärnor istället för amerikanska. Vi byter ut Brad Pitt, Jennifer Aniston och George Clooney och ersätter dem mot kinesiska skådespelare? Sedan tar vi bort alla tvprogram som Idol, SYTYCD, One Tree Hill & Gossip Girl och ersätter dem mot kinesiskt talande drama- och realityserier. Hur skumt skulle det inte bli? Näej jag är fortfarande inte säker på att detta kommer hända, för vadå ska alla barn lära sig kinesiska i skolan istället för engelska? Det är ju bara sjukt fel, tyvärr ***** men jag håller fortfarande inte med dig på den frågan, inte för att jag gjorde det på några av hans andra frågor heller. Han var helt ute och cyklade den snubben, fast en riktigt bra mentor!

Tillbaka till valet alltså, Baracka Obama vinner. Solklart, annars är det något fel. Överallt i kalifornien så fanns det inte en enda Mccain skylt, bara obama. Hoppas på första mörkhyade presidenten, och blir stolt över att världen äntligen håller på att ändras! Jag hoppas occkså min rödhårige vän kommer vara vaken länge nog att smsa mig i natt vem som vinner. Men jag tror hon somnar innan dess precis vad jag kommer att göra nu...

MH, får träffa nathalie på bussen imorgon. MYS! Ska även ha träning med småtjejorna och äta kladdkaka? Min syster har nog inte uppfattat det där med att "träna" riktigt.. Efter det hoppas vi på afrodans med samma syster och 1 kusin. Vi hörs!

- "Seriously?!"
XOXO

You dug your own grave, now lie in it.

Tisdag, hela dagen har gått åt att snörvla som ett litet djur tack vare min förkyldning. morr. Jag har dock läst 100 sidor i boken, vilket innebär att jag bara har 308 sidor kvar! WHO. Jag måste nog läsa 50sidor till innan jag somnar i kväll. Kunde ha läst mer men orkar verkligen inte, den är riktigt tråkig. Jag varnar er för boken "rötter" av alex haley. Fy, om ni måste läsa den kolla på tvserien istället, jag ångrar att jag inte tog mig tid till att göra det på lovet. fy. Nästa bok ska jag iaf skaffa ljud till så att man istället kan gå runt med den i ipoden. Så mycket enklare, fast det kom jag också på försent. blä.

Näst sista dagen med petiga fotokursen, jag står inte ut. Vi fick sitta en hel dag framför datorerna = hat (har redan gjort det både på journalistik och på grafisk.) Sen fick vi typ kolla hemsidor om foto eller något sånt, jag fattade ingenting. Efter det skulle vi söka fotoutbildningar? Jag menar whot? Fast det kan ju vara bra för de 13466808 människorna som vill ha det sen hah. Jag hoppas dock på att jansson får det för det är det enda hon tjatar om, lunchbio på måndag också! GREAT!

Jag vet att min blogg suger, jag orkar verkligen inte vara rolig heller. blä. Jag tror jag ska sluta och ge upp denna bloggmani som världen kommit över, jösses. Tror jag bara ska blogga om roliga saker, men det glömmer man ju bort när man har rolig. Därför blir det tråkiga saker istället. Ni får nöja er. VI PUSSAR PÅ DET!

- "Everybody makes mistakes.."
X O X O


- jag tror jag har nathalie-abstinens,  ni förstår hennessko<3minsko
JUICEUCK <3

Our life is not a movie, or maybe..

Jaha, ännu en dag i skolan. Gårdagen var allt för trist med för mycket läsande så att jag känner att vi struntar i den dagen, okej? Great. Idag hade vi digitalfotografering i skolan och det var nice, även om det var -223 grader ute och den dumma kameran vägrade ta skarpa bilder från början så att jag var tvungen att gå ut IGEN med annika och ta om dem. Jobbigt. Fotoläraren är riktigt petig alltså, tur att jag inte vill ha det. Jag är nästan den enda som inte vill ha det verkar det som, eller okej det är många som ska ha de andra inriktningarna också men foto är populärast. Jag fattar varför faktiskt, det är dökul att fotografera och framkalla, men det är allt för petigt och noggrant för min del. Sen är det problemet för alla de som kommer gå utbildningen foto. Hur många fotografer får det plats i sverige egentligen? Jag menar, det måste vara den svåraste yrkeslinjen att få ett stabilt jobb på inom media. Även om de andra är riktigt svåra de med, men liksom foto. Vad jobbar man med sen? Det finns väl inte jobb på tidningar åt alla? Inte i fotostudior? Måste man frilansa? Ta kort på skolbarn? Är det kul? Kanske det, men som jag sa: Inte vidare roligt för min del. Dock kommer jag nog investera i en systemkamera i framtiden för janssons kamera & bilder är "to die for". Nu ska jag sluta klaga på fotoinriktningen, det kommer väl fler inlägg om de andra inriktningarna sen hah.

Jag bjuder på tre härliga bilder från de digitalfotona vi tog,
X O X O

       

- hare gött, nu ska jag sova! (Y)

hey, I'm asking you.

JAHA, vaknade med tanken att "hahahaha, vi sov skavfötters" för det var precis det jag och min muppnathalie gjorde i natt. Hennes eländiga knapprande på mobilen fick mitt huvud att protestera = vägra sova. Jag fick lov att ta hjälp av väggen på andra sidan sängen för att blockera ut deras jäkla kärleksbrevs ljud sinsemellan. Jösses..

Idag har jag iaf hjälp min låtsas farfar Göte med att försöka förstå sig på datorer. Detta gick sådär, han har iaf lärt sig att nästan klicka rätt. Hah, det är ju konstigt för oss unga som alla är uppväxta med datorer, liksom att klicka med musen det är ju lika självklart som att blinka för oss men han kunde varken dubbelklicka eller klicka en gång utan att flytta runt hela sidans kontent. Efter inskolningen skulle vi släktforska lite åt honom och visste ni att det fanns folk som dog av "svaghet"? Jag tyckte det var hemskt roligt (alltså det var hemskt och roligt samtidigt.) Mat fick jag också, farmors mat är bäst. MH. Sen fick jag efterrätt med äppelpaj ÅH, jamjam. 

Efter det kom jag hem till ingen alls och fick kolla på skräckfilm alldeles själv. 3 stycken på raken är inte bra för sinnet. Jag börjar hallucinera och var livrädd enda tills jag vågade springa ifrån mitt gömställe i soffan bland massor av kuddar och filtar till hobbyrummet. Där var jag säker, enda tills nu när jag ska sova. Jag kommer inte våga! :( Nej, positiva tankar nu, jag börjar ju förtusan låta som fia och det är inte okej. Hon är förövrigt jättefull nu haha, detta finner jag jätteroligt. Ska hoppa på henne imorgon när hon är bakis (6) 

Imorgon ja, ska läsa. Eller försöka det vill säga. För boken ska vara klar på onsdag, och haha jag har knappt kommit en tredjedel. FY jenny skärpning! För att lindra såren är jag iaf klar med engelska läxan, jag ska bara skriva ihop de olika delarna. That's it, nu sover vi (eller försöker i mitt fall..) Jajuste, hoppas alla hade skitkul på sina fester för det skulle jag ha haft. Jag tycker om er ändå även fast ingen ville bjuda med mig... <3

- Do you wanna dance?
X O X O


- farmor har förövrigt blivit jätteintresserad av idol när
jag visade Lars senaste framträdande och berättade allt om deltagarna och deras liv..
Nu ska hon också börja följa programmet på fredagarna! Jag är bara för bra :)
<3

smile like you mean it.

Fredag, jappjapp. Genrep, jappjapp. Tillsammans med Nathalie, Jansson, Dunja & lilla jasmina (yasmina?), jappjapp. Gud det var underbart, precis som vanligt. Robin B var snyggare än vanligt i sitt mörka hår och Lars var kärlek precis som vanligt. Men jag måste dock säga att det lilla spexet när han ramlade omkring på scenen skedde INTE på genrepet. Så vi var lika chockade som alla er andra när vi såg det 2 timmar senare. Jösses, där har vi humor. En riktig nörd som passar perfekt in på det nördiga temat "schlager" jag menar, kom igen? Det finns absolut INGA bra schlagerlåtar, klart man väljer claes-göran varianten då. Det skulle jag också ha gjort om jag befann mig i deras skor, men som tuur är så är det ROCKTEMA på idol nästa vecka. Lars spexar inte då förhoppningsvis för rock är det bästa temat EVER. Även fast kapten karlsson åkte ut vid det temat förra året, jag sörjer det fortfarande. Fast hans nya singel "would you believe" är så grym att all den depressionen försvinner, om ni inte har hört den än är det ett måste!

Efter allt kalabalik på idol så kollade jag och natsmuppen på supernatural som jag ÄNTLIGEN har FÅTT wHoO!!1  Sen skulle vi sova, det gick inge bra. Precis som vanligt alltså. Det blev mycket skuttande, skrattande & konstiga samtal. UNDERBART. jag älskar våra muppstunder (vilket förövrigt sker jämt..! XD)

Och till dig oscar wickman har jag bara en sak att säga. SLUTA SMSA DIN FLICKVÄN NÄR JAG FÖRSÖKER SOVA! morr.

- "Jag som bara.., gillar dang-dang"
XOXO


<3
RSS 2.0