Oh My Edward,




bilder från new moon, btw trailern kommer om 2 dagar och 15 timmar! WAAAAAAAAAY!!

Been a Smile On My Face,

WHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
okej, TACK TACK TACK TACK TACK TACK!

ÄNTLIGEN blir one tree hill underbart igen, har slutat kolla nu när pucas är igång och föder barn hit och dit. BLÄ. Men nu äntligen till säsong sju så händer det underbara; CHAD MICHAEL MURRAY OCH HILARIE BURTON SLUUUTAAAR!! Inge mer emopeyton och dummalucas som bara är jobbiga. Finally. Bort. bort bort. hejdå! Vi ses aldrig mer :D
One tree hill är bäst utan dom, tack!!


"people that are meant to be together always find their way in the end!"

Let's Put a Smile On That Face,

NYA BILDER FRÅN NEW MOON,
happyfacehappyfacehappyface!



VARFÖR MÅSTE DET VARA SÅ LÅNGT TID KVAR TILL NOVEMBER?! :(

Life Is What You Make It,


- A dog has no use for fancy cars, big homes, or designer clothes. A water log stick will do just fine. A dog doesn't care if your rich or poor, clever or dull, smart or dumb. Give her your heart and she'll give you hers. How many people can you say that about? How many people can make you feel rare and pure and special? How many people can make you feel extraordinary?

Dra Till Grekland, Leka Stekarn,

jag ser förjävlig ut, men jaja. Here you go!

We Are The Cartoon Heroes,

HEMMA AAAAAAAA AAAAAAAAAAA (som reklamen). Japp kom hem runt halv fyra i natt och mår bra. Dock är jag jättetrött på vatten eftersom jag drack 7 flaskor av det igår för att jag brände mig. Typiskt mig att vara ball sista dagen och steka utan solsprej. Jaja, what to do. Blev en jättemysig resa, mycket grekisk mat - det klarar jag mig utan nu och 3 halvår till och så fick vi se delfiner och massor av stenar, eller ruiner som alla andra kallar det. Hm. Varmt vare också, fick endast regn en dag och det slutade när vi åkte till hotellet. Jag lyckades se totalt 2 EC, inte okej. En grek och en svensk - bör nog åka när turistsäsongen är i gång nästa resa detta är inte okej. Men det var totalt skönt och nu är man totalt utvilad och redo för de 7 kvarstående dagarna med lektioner på TG sen är SOMMARLOOV! Loving it.

Spenderat nästan hela dagen med att försöka komma ikapp med alla mina serier och har lyckats med 1. Duktigt. Alla avsnitt av Gossip Girl säsong 2 är här med avklarade och sedda inför sommaren. Längtar till hösten, alla ni som kollar på svensk tv kommer förstå varför inom ett tag när det sista avsnittet sänds. OMG, dom är bara såå menade för varandra!
Läste dessutom ut 2 twilight böcker idag och 1 på resan. Så nu är vi tillbaka i de sagolandet igen, men som låten går "I'm in love with a fairytale, even though it hurts" - så bra. så sant. hihi. Skulle egentligen träffa nathalie, förlåt. Men min mobil dog och jag fastnade vid gossip girl. Jag är hemsk. Lovar att gottgöra dig så fort jag kan, för du är bäst muppen och jag behöver verkligen dig nu! Hör av dig när du känner att du kan förlåta mig <3

Angående rubriken så läste jag precis att AQUA ska återförenas, hah. Mitt favoritband när jag växte upp, detta kan vi inte missa emma! Ojojoj, barbie girl är ju en klockren klassiker! :D

Jahapp, börjar 12.30 imorgon - mycket roande. Dags att träffa DK och alla igen - mycket bäst. Sedan ska jag träffa pluppen och skratta lite, det behöver jag nu. Kommer bli underbart. Nu ska jag sluta skriva och ge er lite bilder från greklandet, fast det blir nog ett nytt inlägg så detta slipper bli 10000 mil lång! (Y)

OMG, New Moon postrarna är hääär!
kan det inte vara november nu?! :o


Guess Who?




- den som lyckas få alla rätt får en kaka när jag kommer hem :)

Allt Är Frid Och Fröjd,

HEJ, nu är det dags. Klockan sex i morgon åker jag till greklandet och steker. Mycket bra. Idag måste jag packa, suck. Jag hatar att packa, så jag gör det i kväll heh. Snart ska jag och Joss träffa Elin och Emma för att dra upp till Gröndal och träna bort lite fett inför resan, man kan ju iaf hoppas att det fungerar. Hinner nog inte skriva mer innan jag åker så nu säger jag hejdå! Vi hörs när jag kommer hem den 19 maj <3

Jag ger er lite mobilbilder så länge :)


 skola                                   valparna                          metallica

You're Always Ready,

Tragedier händer. Vad ska du göra, ge upp? Sluta? Nej. Jag inser nu att när ditt hjärta krossas, måste du kämpa som fan för att kontrollera att du fortfarande lever. För det gör du. Och den smärta du känner? Så är livet. Förvirringen och rädslan? De är här för att påminna dig, att någonstans därute finns något bättre, och att något är värt att kämpa för.

Jag Känner Inte Mig, och Du Känner Inte Mig!

Nej nu räcker det. Jag klarar inte av mer. Vad förväntar du av mig egentligen? Att jag ska tåla all stryk som du kastar längs min väg? Är du riktigt dum i huvudet eller? Jag är bara en människa, det gör ONT när du sårar mig som du gör. Det är inte okej. Vi känner inte varandra längre och det känns som att du inte ens vill försöka så varför ska jag då älta? Vi är gamla skolvänner, inget mer. Jag kommer alltid sakna den du var, men just nu är du någon helt annan än min vän så jag vill inte ha någoting med dig att göra. HEJDÅ!

Varför lyckas jag jämt lita på människor som bara sviker ändå? :(

Forever United Here Somehow,

Whohoho. jag är klar med dagens pluggplanering OCH hinner med att ladda Ipoden med fräsch musik, loving it. Dock blire bara 5 låtar för mediaconverter har gått och blivit en gammal surkärring och klagar jämt på att jag använder för mycket av deras kapacitet. Nej, nu när Ipoden tankas så får jag granska lite gamla bilder. Låt se här, hm..


Btw, det är typ galet lite tid innan jag åker till greklandet. Typ 5 dagar, OMG. Bara två dagar kvar med pluggish och sen blir det träffa så många vänner som möjligt på fredag, lördag och ½ söndag + packing och sen bye bye Sweden! Alla mina vänner som är trogna och läser detta meddelande, TRÄFFA MIG! Tänk om jag kraschar med planet och hamnar på en liten fransk (?) ö mitt ute i ingenstans och fattar ingeting av idioterna skriker på mig så jag kommer aldrig hem igen, vad gör ni då? Jaa precis. TRÄFFA TRÄFFA TRÄFFA MIG NU! Nu är Ipoden ready steady go. C yaaaa! <3

(ber om ursäkt för mitt svengelska inlägg men
jag har precis gjort eng.läxan ehe GOTTENNIGHTEN!)

What I Did To You Is Hurtful,

WAH, vilken panik jag fick idag. Inte nog att sportscamp står i vägen för mitt arbete på lundbergs, det är acceptabelt men att det ska paja mina chanser att se the Killers på hultsfred är en HELT annan grej. Nejnejnejnejnej det är inte okej! Därför kom jag på den unika idén att se dem när de spelar på Rock Im Park i Nürnberg, Tyskland den 4 - 8 juni. Tror ni mina föräldrar går med på det? Inte alls. Vad ska jag ta mig till? Det går verkligen inte, jag MÅSTE se The Killers innan jag smäller av. Så nu startar jag en namninsamling, "Snälla Leena låt Jenny se sina idoler" heter den. Den som känner sig stöttande kan väl skriva under så jag kommer iväg. Det är ju inte liksom att jag åker helt själv och det kostar en miljon, nej jag kommer aldrig åka själv. Det kostar max 3500kr resa dit - boende, mat, konserten - och resa hem. INGETING. Alla peppar mor och far nu oke?

- My state of being would suck without you, <3.

If You Think It's Funny,


- SMILE LIKE YOU MEAN IT! :D

People Always Leave,

det värsta är att jag saknar dig.
jag saknar att kunna prata med dig om precis vad som helst.
jag saknar sättet du kunde förvandla mina tårar till skratt.
jag saknar din trygga famn, där inget ont kunde hända mig.
jag saknar dig - varför kan du bara inte förstå det?

det värsta är att jag vill förlåta dig.
jag vill förlåta dig för allt skitsnack.
jag vill förlåta dig för vad du gjorde.
jag vill förlåta dig för att du inte sa något.
jag vill förlåta dig - men du kommer bara svika mig igen.

det värsta är att jag älskar dig.
jag älskar dig precis för den du är.
jag älskar dig för all lycka du ger mig.
jag älskar dig för att du är en underbar vän.
jag älskar dig - men jag är trött på att du inte förstår mig.

- DET ÄR TRE OLIKA PERSONER DET GÄLLER, OKE?

I'm Gonna Sing It All Night Long,

hejsvejs, lång vecka. Mycket saker. Valborg får tummen upp. Träffade bells och gick till maren, såg veden brinna och träffade en drös med massor av älskade människor. Sedan lämnade pluppen mig och jag, borup och emmis åkte vi till nykvarn och spelade sällskapsspel - jag ägde btw (y)

Igår lyckades jag för första gången somna när jag tittade på film med pluppen, positivt eller negativt - you tell me. Skönt var det iaf, och jag lyckades faktiskt vakna under de bästa delarna ;) Nu ska jag sova, känner att det behövs. Imorgon blire shopping inför grekland resan som är SNART. who! Måndag är det bara 1 vecka kvar, och då ska jag även på metallica. Riktigt nice. Nu ropar sängen, c ya!

att tala är silver, att tiga är guld.
RSS 2.0