We're Young Enough To Say;

eclipse. det är allt jag säger. eclipse.eclipse.eclipse!
btw, dear mr taylor lautner will you marry me?

Kom precis hem från heron där jag har spenderat 9 timmar, 8 av dom 9 timmarna gick till att kolla på alla tre filmer i twilightsagan. Ja, ni gissade rätt. Jag och Nettis var på Twilight Movie Night - underbart. Och ja, ni läste rätt. Alla TRE filmer, vi såg alltså den senaste filmen eclipse också. Min favorit i hela bokserien i filmformat, trodde jag skulle dö på köpet. Var verkligen redo att kasta popcorn på duken (som jag tidigare lovar, remember?) men jag blev ovanligt förvånad. Den var nästan så perfekt som boken är, och när jag säger nästan så menar jag liksom verkligen jättenära till perfektion. Den är verkligen underbar, precis som en adaption ska vara. UNDERBAR! Funderar faktiskt på att gå och se den imorgon igen, eller åtminstone en gång till på bio i sommar ska det bli. Kanske borde vänta dock tills efter sportscamp, då lär jag vara redo igen (y)

Dessutom var den så bra att jag tänker köpa New Moon på dvd så fort lönen klirrar på kontot. Hela samlingen skall finnas hemma hos mig, där med basta! Nu ska jag tvätta bort sminket, tacka nettan hjärtligt för en härlig kväll (jag har saknat dig som attan, min lilla ko) och sen ska jag lägga mig till sömns - fullkomligt nöjd och lycklig.

Fler sådana dagar tack?
<3


förtäring så att säga, hehe. Mums!

The Gift,

Yesyes,
steg upp halv sju imorse (jag vet, kan inte tro det själv.) och vinkade adjö till mina fina vänner som nu och tre veckor framåt ska promenera från södertälje till landskrona. Jösses. Förstår inte hur dom orkar, själv skulle jag dött utanför norrköping. Fast det kanske inte är något dåligt? I <3 Norrköping. Vår bil står förresten still där, väldigt mysig. Så nu är vi billösa i några veckor. PUSS! Ni borde förresten följ flickornas resa på; http://weregoingdown.webblogg.se/ - det kommer jag gör iaf!

Nog om det, nu blire skrapning av fasader på framsidan.
Framåt MARS!

<3

I See Your True Colors, That's Why I Love You.

HEJ
duktig jag är som bloggar tre dagar i rad? Inte sant? haha.
Kan bero på att jag inte är 18 än, hade jag varit 18 hade jag följt med alla andra på krogen. Men så är inte fallet. Istället sitter jag här och häckar som en gammal gumma medan alla andra i huset sover. Kanske också borde göra det, hm. Funderar vidare på det.

Anyway, idag blev det först några soltimmar. Älskar vädret, så himla fint! Sen vare körteori som vanligt men jag slapp undan tidigare på grund av att jag behövde hinna med åtta tåget från centralen. Tåget tog mig bella och josse in till heron city, eller aa inte hela vägen men ni fattar formuleringen ändå ellerhur? Jahaja, "hela vägen" och fort sprang vi upp till bioplan 4 och köpte biljetter till SATC 2. Hihi. Stilfullt glider vi in i salongen och hinner precis sätta oss för att se de 2 sista trailerserna innan filmen startade. SKILLS kallar jag det. Filmen var helt okej faktiskt, iallafall från mitt tjejiga perspektiv, skulle jag kolla på den ur ett filmiskt sätt så var den värdelös. Men ibland måste man låta tjejen i sig komma fram och småfnissa åt riktigt underliga situationer och ljud.

Imorgon har jag inget planerat förutom sista körteorin, (WHOHOHOHOHO!) så jag får väl helt enkelt se vart dagen för mig. Måste iallafall se sista avsnittet av projekt runway, älskar den säsongen heh. Lite sol skulle också sitta fint!

Nu ropar sängen, dags att signa ut.
Adios amigos!

Got A Secret, Gonna Keep It!

Spenderat dagen tillsammans med mamma som barnvakt åt felix och linus, mina kära sysslingar. hihi. Sedan på körskolan för dagens teorilektion, bokade också mina första körlektioner. Fanns inga lediga tider förrän i augusti, sämst. Men som tur är är min 20onde lektion den 9onde sept. Så jag hinner precis innan jag fyller 18, kanoners! Får väl köra som en tok tillsammans med pappa innan så kanske jag inte behöver alla 20 lektioner ;)

Nu sitter jag och väntar på att megavideo ska laddas klart så jag kan fortsätta kolla på andra avsnittet av "pretty little liars", helt okej serie faktiskt. Funderar på att fortsätta följa den. Vi får väl se vad som sker. Inget är säkert än heh. Kan ju hoppa in någon världelös writer och paja hela saken, hoppas inte dock! Whatever.



Förresten, gissa vad som hände idag?
Jo världens sötaste syssling Felix 2 år, kliver in genom dörren
och ger en blomma till mig som han har plockat.
Gissa om jag blev glad! :D


A Friend Like You,

Idag ska jag träffa min kära mupp, det har gått alldeles för lång tid sen vi sist sågs och nu är det bäst att sätta fart innan både hon och jag far iväg på olika håll under sommaren. Har saknat henne så mycket att hjärtat nästan gått i bitar så det ska bli så skönt att se ungen!

Dags att platta håret,
pusshej!
<3





We No Speak Americano!

Tjejerna var hemma hos mig i fredags!
Vi tog kort, spelade smsroulette & rockband samt hade mys på min altan.
Alltid lika uppskattat, tack för kvällen girls! <3







<3

Don't Look Away, Don't Run Away!

HEJ BLOOGGGEN,
sommarlov nu, galet skönt. Satt hela dagen igår och kollade prinsessbröllopet, sjukt vackert. Hade bestämt mig för att inte kolla alls, det pajades när fia ropar in mig från solen för att kolla hennes klänning. Sen fastnade jag. Några rörda tårar rann ned för kinden kan jag också erkänna. Jag tillhör den lilla skalan människor i min ålder som är för monarki - trots att jag inte ville se bröllopet. Struntar i vad alla andra tycker, och visst har jag klagat tidigare på att en del av våra skattepengar går till detta men igår insåg jag att det inte spelade någon roll. Bröllopet var rent utsagt en saga, varenda blick och leende som paret gav varandra gick rakt genom rutan!




Sen alla tal och alla människor som var där för att gratta dem,
det hela var så fint!
:')

Feel The Love, Like It Was Made For You.


- "I could die right now. I'm just... happy.
I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be."

- "You jump, I jump, right?

- "I love how she makes me feel, like anything's possible, or like life is worth it."

Just Like A Wavin' Flag,

idag tittade jag på tummelisa,
det var min favorit som liten.
= avdrag på vuxenpoängen.




Du klarar av precis vad som helst, bara hjärtat är med.








My Boy Lollipop,


- "you make my heart go giddy-up"
satan vad snygg han ÄR <3

RSS 2.0