Will You Let Me Go?


- Du är så yeah yeah wow wow m. Martin Svensson

Det Skulle Ha Vart Du,

jag saknar dig. jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle sitta här klockan halv 2 på natten så här i efterhand och känna såhär. varför kunde jag inte ha gjort det då? varför kunde jag inte ha tagit vara på tiden lite bättre? nu är du borta och jag får inte kontakt med dig. du är kall - kan man skriva så? för jag menar det egentligen inte, du är obeskrivlig för mig just nu. jag vet inte riktigt vart jag ska placera dig så jag sätter i i "kall" facket trots att du aldrig skulle kunna passa in där. du är underbar,

That's The Way I Loved You,

I talk to you as to a friend.
I hope that's what you've come to be?
It feels as though we've made amends,
like we found a way eventually..

It was you who picked the pieces up,
when I was a broken soul.
And then glued me back together,
returned to me what others stole..

I look at you and see a friend,
I hope that's what you want to be?
Are we back now where it all began?
Have you finally forgiven me?

You gathered my dreams in,
When they all blew away.
And then tricked them back into me.
You saved me I was almost dead..

I don't wanna hurt you,
I don't wanna make you sway.
Like I know I've done before,
I will not do it anymore.
I've always been a dreamer,
I've had my head among the clouds,
now that I'm coming down.
Won't you be my solid ground?

- Sway m. The Perishers.
(det är så mysigt att texten stämmer exakt med hur jag känner just nu..)

It's A Roller Coaster Kind Of Rush,

HOPPLA. Nu är klockan allt för mycket igen, och jag är inte trött. Inte okej. Hur ska jag klara av andra ring som börjar om en månad? Då ska jag ha LJUUD! Nog om det, de är en evighet tills dess. Skönt. Idag så var jag social och tog bussen till östertälje och umgicks med min kära vän DK. Hon har varit mycket saknad den senaste månaden, hon saknade förövrigt sitt jobb hela dagen så vi gick till fornhöjden och så hon kunde bota sin abstinens lite heh. Jag skulle också vilja bota min sportscampabstinens men det är bara liite långt att gå till norrköping, jag skulle dock lätt kunna göra det om bara min mor lät mig. Hon har mig i ett koppel, jag är som en av hundarna - inte okej. Systrarna har 20årsfest här i morgon för x-antal personer som jag gillar att kalla det. Tropiskt tema, jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig - ops. Det löser sig, jag ska ändå bara sköta tekniken och ta kort med DK's lånade systemkamera. Det kommer bli vackra bilder, I tell you that! TACK DK! <3

Få se få se få se nu, musiken ska fixas (orkar inte nu) kameran ska fixas (orkar inte nu) jag ska hitta kläder (orkar inte nu) njaa eftersom jag inte orkar någonting nu är det nog bäst att jag går och lägger mig. Eller..? Vi får se. PUSS!

2 dagar kvar tills jag får träffa elinpelin,
3 dagar tills mattemus är hemma, LOVING IT!
<3

Så Se Till Att Inte Somna I Kök 3,

PUSS PÅ VECKA 3! 

- saknar't allt för mycket.
Kanske lite för interna skämt eller vad säger ni? ;D

You Know That I Could Use Somebody,

Under mina två veckor som ledare på Sportscamp hade jag 2 tjejer med riktigt hemska föräldrar. En tjej var tvungen att träna minst 30 timmar varje vecka, om inte var hon lat. Hon var livrädd att ringa hem och berätta att hon skadat sig under första dagen och var tvungen att hoppa på kryckor så hon lät bli. När sedan hennes föräldrar fick reda på det så satte de sig direkt i bilen på väg att hämta hem henne för att hon var "svag"..?

Den andra tjejen, världens mest underbart söta tjej som inte skulle kunna göra en fluga illa hade det värst. Hon höll sig för sig själv och ville helst inte socialisera sig med resten av gruppen. Dag tre så bröt hon ihop under campenson och jag fick omfamna henne medan hon grät sig tom. Hon hade tydligen en alkolist till pappa och det var som värst under sommaren när han hade semester. När det var som värst så brukade hon ta sin lillasyster in i garderoben och hålla för öronen.. Men nu var hennes lillasyster själv där hemma och hon var jätteorolig för henne. Sista dagen bröt hon ihop igen, ännu värre. Jag satt med henne i minst en halvtimme innan hon slutade gråta och jag sprang för att hämta Kajsa (min ängel) som tog över och lyckades trösta flickan till sömns.

Asså, allt är så hemskt. Hur kan två stackars flickor som endast är 14 år behöva gå egenom sånt här? Det är inte rättvist någonstans. Allt är föräldrarnas fel också, jag menar det är dom som sätter rivmärkerna i de stackars flickornas själar. De gör minnen för livet och tar iväg flickornas barndom för alltid. Någonting som de aldrig kommer att få tillbaka. Det var då det slog mig hur jävla lyckligt lottad jag är. Jag har två föräldrar som gör vad som helst för mig och mina systrar, de ställer upp genom allt och finns alltid där som två klippor att luta sig emot när livet blir svårt. Även om det försekommer lite bråk då och då mellan mig och min mamma så vet jag att hon stöttar mig genom allt för hon är världens bästa mamma. Min pappa är världsbäst, jag tror jag aldrig skulle kunnat få en bättre pappa för han är verkligen min bästa vän. Jag har verkligen två helt underbara föräldrar som har skapat mig till den människa jag är idag, och jag vill bara säga tack. Tack för att ni ställer upp. Tack för att ni vill veta allt som händer i mitt liv. Tack för att ni låter mig åka iväg och upptäcka världen. Tack att ni finns där när jag kommer tillbaka. Tack för att ni är ni, er själva och inga andra. Tack för att ni älskar mig. Tack är allt jag kan säga. Tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack! <3


 

Jag är evigt tacksam & jag älskar er.
TACK!
<3

You're My Sugar, I Call You Candy.

MORS! Sen kväll blev det idag igen, inte okej. Blev nyss klar med att fixa EM+FIAS musik inför lördag, TAGGAAA. Kommer bli jättekul och jag vet att dom kommer få en kväll som de aldrig kommer att glömma - precis som det ska vara! Dessutom har jag hört av en liten fluga som surrade i mitt öra att en viss SSC ledare från v.3 kommer kanske göra entrée hemma hos mig, spännande spännande. Vi får väl se hur det blir. Dessutom så surrade det att en väldigt snygg kille kommer också, då kommer jag iaf vara sysselsatt med att glo på honom i smyg hela kvällen. HAN ÄR DÖLÄCKER!

Dagen spenderades i sängen, behöver verkligen ta igen alla förlorade sömntimmar som försvann på campen. Men imorgon blire ändring minsann! Då ska jag upp klockan 12 :| - hur detta kommer gå, vet varken ni eller jag. Jag klev iaf ut genom dörren idag och träffade världen. Vattnade blommor hos farmor och Markus tillsammans med pappa. Matade läskiga fiskar i en dam och köpte Family Guy boxen - min pappa börjar gilla det nu? Han är bara liite efter hehe.

Imorgon ska jag träffa Linda, om hon nu hör av sig. Fredag blire Dunja. Lördag, FEST! Söndag, Fallman & Samuel? Måndag, ELIN KOMMER HEM! <3333. Tisdag, Mattemus. Onsdag, Hagopen? Ida&Emma? Torsdag, MUPPEN! Fredag, LONDONBABY! Myspys, jag vet att ni alla är avundsjuka. Det skulle jag vara iaf! Nu ska jag fortsätta diskutera förhållanden och kärlek med min bejb från friskolan. NUSSEN <3


snart om några timmar flyger min vackra belliplupp ned till campingen i spanien och stannar där allt för länge. Du kommer verkligen vara saknad här i sverige och i mitt hjärta. Kom hem fort bebis, du är för underbar för att vara iväg för länge. Jag älskar dig, ha det bäst. Vi ses om 2 veckor - då du är brun, glad och full av historier för mig att höra på!
<3

It's Getting Harder To Stay When I Need You,

jag saknar dig.

Looking from the window above
It's like a story of love
Can you hear me?
Came back only yesterday
Who went further away
Want you near me

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you


- Only You m. Joshua Radin.

You've Been Hit By The Smooth Criminal!

SAKNAR DIG HONEY,

längtar tills på måndag, då är du min! <3

Sommarlovsvecka På SportsCamp,

AVSLUTNINGSFESTEN!

Efter att ha gråtit när vi sagt hejdå till våra underbara deltagare i grupp 8 så städades hela login och gruppfotot med alla ledare togs. Precis innan fick Jonte H en tårta i ansiktet av Grappo (härligt att se!) och detta kladdades även in mitt ansikte och på mina armar tack vare Jonte A och Pixbo... Dessutom så fick jag en hel loka smultron över mig och fick gå runt i norrköping stad alldeles klibbig, blöt och svettig. MYS! Jag fann dock till slut en jättesöt enkel kjol som fick bli min och så återvände vi tillbaka till villan där vi fick sitta jag, pixbo och emelie (även de kladdiga) och vänta på att duschen skulle bli ledig, tyvärr var kön så himla lång att vi gav upp och lyckades övertyga Grappo att få igång en annan dusch. Sagt som gjort fick vi gå allra längst ner i villan rakt ner i källaren och duscha i en skabbig dusch bland målarfärgsburkar och en slöjdsal! Mycket underhållande iaf. Fixning på hög nivå, jag fick låna ett rött linne av Skotte och sen blev det mat!

När middagen var slut ringde jag pluppen ett tag för att kunna smälta ner maten, och hörde på hur det åskade på tunanäs. Gick sedan ut och socialicerade mig med alla andra ledare. Så otroligt härligt att få se Oscar Saranpää igen och min lilla Alex. Kunde inte låta bli att krama honom så fort jag fick chansen, SÖTNOS! Efter det togs det en match i pingis mellan mig och Håkansson. Jag fick en smash rätt på näsan och grät av skratt, den var så klockren. Fick lite snack med söttjejerna Kajsa, Skotte och Pixbo uppe i sovrummet och det var riktigt mys. Precis vad jag behövde innan jag kunde gå ned igen efter min näs-smash haha.

Vid 22.15 så drog alla som var över 18 (och så alex då med ett fejklegg) till palace och lämnade oss alla "minderåriga" att gå hem till Håkansson, eller så var planen iaf. Men vi lyckades innan att få koden av en viss HL så vi kunde smidigt smita in tillbaka till villan 10 minuter efter alla de stora hade gått. Där lekte vi lekar, snurrade flaskor och jag kan nog lugnt påstå att vi tog Grappos känna och klämma övningar på en helt ny nivå. För det var väldigt mycket munnar och tungor som nuddades där. Vi drog även en omgång sanning och konsekvens samt dansade loss tillsammans till både "rap das armas", "rosa helikopter" och jag och sebbe ägde på "do it all night"!

Klockan halv 1 drog hela gänget förutom jag, Håkansson och Moa till donken. Vi andra somnade i soffan och vaknade 1 timme senare när resten kom tillbaka. Sedan så somnade Håkansson i min säng med mitt täcke som kudde och min kudde var spårlöst borta så jag fick trycka mig emot Håkansson eftersom det var så nedrans kallt i utan täcke och riktigt ont i nacken fick jag utan min kudde. Vem tror ni inte tog den om inte Alex? Inte okej.

Sa hejdå till alla och åkte hem vid 5 dagen efter tillsammans med Robert, Emelie, Henrik och Zabbe. Vill passa på att tacka alla underbara människor för 2 oförglömliga veckor på campen och kan bara säga att jag längtar så det känns i hela kroppen till nästa år. Då kör vi igen, vecka 3 och 4! :D <3


- bild från när basketmorsan höll tal för oss ute i regnet.
<3

Kom Och Chilla På SportsCamp,

nu kör vi precis som förra året, en liten sammanfattning av mina 2 veckor i norrköping. PUSS!

Vecka 1 
Jobbade med: Kajsa Marklund, Julia Brinkman & Mathilda Bergström.
Hade: Tjejer i åldrarna 14-13.
Bodde: I kök 2 tillsammans med ledarna från grupp 6 till 9.
Kollade mycket på: Han som jobbade i AT mh, och en viss ledare som hade flickvän. HEH.
Veckan heting: AT Snubben, mums!
Gjorde på discokvällen: dansade loss till rosa helikopter och blåste såpbubblor med yoshi.
Veckans guldstjärnor: JULIA, Maja och Oscar <3

Vecka 2
Jobbade med: Katarina Eriksson-Lindberg, Emelie Skotte & Ellinor "pixbo" Andersson.
Hade: Tjejer i åldrarna 14 - 11.
Bodde: Egentligen i kök 2 men sov i skyddsrummet..?
Kollade mycket på: en viss ledare inom samma sport, hoppsan..
Veckan heting: jadu, den vet väl alla redan?
Gjorde på discokvällen: Hade blåbärs/kaks/vattenkrig med Jonte A och botade någons spindelfobi.
Veckans guldstjärnor: Kajsa, Yoshi, Emelie, Pixbo, Hampus och Lagerqvist <3


gänget från v.3 :D

Hela Vägen Hem Till Dig,

nu är jag hemma! whoho. Efter två riktigt extremt grymma veckor på himpafältet så är jag som sagt tillbaka till södertälje. sportscamp får bli ett eget inlägg tror jag.. Direkt när jag kom hem så hoppade jag in duschen, skyndade på med lite mascara och drog ned på stan för att äta på resturang med familjen. Vi har inget kök..? Sedan tog jag med en mcflurry i handen mig ned till centralen och träffade två av mina allra bästa vänner samtidigt. Nämligen Belliplupp (<3) och min älskade nathaliemupp som kommit hem igen (<3!).  Det enda negativa med campen var att jag saknade dem så otroligt, om jag kunde hade jag tagit med de båda, elin och min familj dit och kunnat stanna där förevigt.

I måndags vaknade jag i chock hemma hos bella, hade ingen aning om vart jag var eller hur jag kom dit. Det tog ett tag innan jag lugnat ner mig själv och kom ihåg att jag faktiskt åkt från norrköping och det var därför jag inte såg skyddsrummet eller jocke när jag vaknade. Jag tror jag sov till ungefär 4 på dagen, mycket bra kämpat. Är fortfarande riktigt trött efter mina no sleep veckor på campen. Efter det drog jag snabbt hem och åt en banan och sedan ner på stan igen för att åka till HC och titta Harry Potter med pluppen. Riktigt mysig film måste jag säga, som jag har längtat! Kommer för övrigt se den igen med elin om en vecka och sedan med pappa när vi drar till london fast då blire i IMAX 3D, så mycket ballare! Nej nu ska jag fortsätta äta upp mitt biogodis från igår och mysa med hundarna. PUSS! <3


ROSA HELIKOPTER! <3

Alone Again, Naturally.

Helo. Bloggar jag igen? WTF?

Kom nyss hem, har varit på HC och tittat Ice Age 3 i 3D format med pappsen. En mycket seg fast mysig film, kan rekommendera den - för treåringar eller alla ni som älskar scratch. Han är toffelN<3. Tidigare idag så var jag på UM och hämtade ut piller, mötet tog 18 minuter - jag trodde det skulle ta en timme. Så jag vandrade runt på staden för att fördriva tiden lite, träffade emmafemma på sitt jobb och fyllde i lite saker. Alla ni som har tråkigt på stan kan leta upp henne och kräva att södertäljekommun ger oss Gina Tricot och Monkey!

Efter det kom lilla DK och vi åkte till sthlm "andra stan". Inkasserade en neccesär för 15kr samt filmen "Meet The Robinsons" - den är för underbar, ett paket jordgubbar (bjöd en snubbe på det) samt en glass. DK handlade 2 hitchcockfilmer och lite mycket tjockismat som jag hehe. Efter det kom jag hem och drog som sagt på bio - myyys.

Jag håller på att somna.. Så därför avslutar vi detta inlägg med att gratulera Mattemus till att vara världens klumpigaste människa. En vandrande katastrof helt enkelt. Grattis till priset, hoppas sjukhusräkningen inte ruinerar dig och HEJDÅ! <3

(sportscamp snart, waaaaaah!)


- you wanna be us, but you can't be us. 
 NATHALIE KOM HEM NUUU!! :( <3
RSS 2.0