Let's Pretend For A Second,

Can we pretend that airplanes in the night sky,
are like shooting stars?
I could really use a wish right now..

<3

Baby Let Me Love You Now,

hey guys,
sorry att jag inte bloggat på länge. Har haft fullt upp med det sista plugget och så vidare. Nu är jag tillbaka ett tag iaf. Hade sista skoldagen i dag, så himla skönt. Något bajs om EU vare, men jag tog mig genom det och nu är allt som återstår bara betygsamtal. Börjar kl. 13.00 imorgon, har 3 möten och sen slutar jag. Innan det ska jag finally få träffa min kära syster Joss som kommer med planet på morgonen. Jag och min andra kära syster ska nämligen åka upp och hämta hem henne. Känns skönt att ha dom hemma igen, som om en liten del av hjärtat är på plats igen. Börjar redan fundera på att låsa in dom i garderoben när augusti närmar sig, borde vara värt det.

Fast.. Dom skulle nog inte få plats. Jag tror själv inte det är sant, men jag har en för liten garderob. Seriöst, igår när jag städade mitt rum och fick in allt i där så blev två hyllor snea på grund av att kläderna på hyllan under är för många och trycker upp skivan. Haha, det är ser jätteroligt ut. Hej och hå, här är min snea garderob - rimmar det? Men jag förstår inte hur det kan komma sig att jag har för mycket kläder? Jag använder ju inte alla ifs, men ändå? Jag som aldrig har något att ha på mig. Kanske är så att jag har för lite kläder men att garderoben är ännu MINDRE? Så måste det vara.. Mysterium löst.

Aja, ledig från onsdag till fredag från skolan. Ska dock jobba ett X-jobb på onsdag med sofia, hahaha det låter som vi skulle sälja oss själva. Så är inte saken (hoppas jag) utan X står förmodligen för Xenter hihi. Pengar får vi också, det behövs. Speciellt i sådana tider när sommarlovet närmar sig.

Näej nu ska jag mysa med systern min.
vi hörs väl om några månader igen, elleR?
nuss
<3

You Said You Wouldn't Call,

Whatever You Like,

ÖH. galet trött.
bio igår, terror på elm street. Inte lika bra eller läskig som första filmen. Jag håller med metro; om du ska se någon av filmerna så ska du se orginalet, den har iaf johnny depp i sin första roll. HAH!

Innan det följde jag med mattias på am.fotbollsmatch i brunnsäng. Det var ett misstag. Spöregn och iskalla vindar bombade oss i 2 timmar streck. Jag är fortfarande alldeles förvånad över att vi inte blivit förkylda. FYFAN vad kallt det var! Trodde jag skulle avlida från frostskador, det var nästan lika hemskt som för några månader sen när tobias och sam tvingade mig stå ute i 4 timmar i snön. Men bara nästan, snön vad faktiskt värre. Usch, jag hatar att frysa. Dessutom förlorade hans lag med 13-0. Konstig sport det dära, men ganska rolig att kolla på ändå :)

Näej, här kan man inte sitta och tjata hela dagen.
nuss.
<3

Everybody's Famous,

TJABBA!
maskerad hemma hos sofia i fredags hoho. buskul.
en ängel, självaste moder natur, liten cpfånge, gömd stålman,
söt catwoman och glada militären var på besök!
så här snygga var vi;





PUSS!

When My Loneliness Is Through,

I'm gonna find another you.

In The Way You Did Before,

Why Weren't We Able?



- jag tycker du borde höra av dig nu.
eller nu.
nu.

You're Kinda Irreplaceble,

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH.
så känner jag mig just nu. Helt död, överallt. Gick upp klockan 6 imorse, med världens träningsvärk från dansen igår och så tog jag mig till tåget hela vägen till sumpan med 3 fotbollsnördar runt omkring mig. Jag bidrog till diskussionen med snea blickar och "zlatan då?" hahaha!

Filmfilmfilma DM i innebandy för pojkar i åldern; gymnasiet (dom sa så) och ja. Tumba vann fint och det andra laget hade Djurling som coach, ballt. Arash var domare och blev ganska paff när jag hoppade fram från ingenstans och sa hej i slutet.

Vanlig dag i skolan idag, inget intressant hände. Fick mina tatueringar av DK inför imorgon, TAGGA! Kommer säkert bli awsome, bara man är på rätt humor. Men just nu är jag trött, har huvudvärk, ont i kroppen och i själen. Inte okej. Måste bli gladare till morgon. Det blir man genom att bara ha eng. nationella, sluta 11 och springa på stan ett tag. LOVAR. Hihi.

Vad jag ska klä ut mig är en överraskning, eller inte. Alla vet redan om det, meeen. Öh. Vet inte om jag orkar lägga upp bilder, vi får se helt enkelt. Nu ska jag kolla senaste OTH, behöver något annat att tänka på.. <3

Sticking Up For You,


på tumba har vi finfin humor <3

RSS 2.0