Do You Really Want To Go There?

Pretty girl is suffering while he confesses everything,
Pretty soon she'll figure out what his intentions were about.

And that's what you get for falling again, you can never get him outta your head
And that's what you get for falling again, you can never get him outta your head..

It's the way that he makes you feel.
It's the way that he kisses you,
It's the way that he makes you fall in love.

She's beautiful as usual with bruises on her ego,
and her killer instinct tells her to be aware of evil men.

- Pretty Girl m. Sugarcult. 

How We Did Change,

Hallå där. Gårdagen blev till slut helt okej lyckad. Jag, DK & Elipelin åkte hem till muppen vid runt fyra för att fixa i ordning alltihopa och sen började folket trilla in efter åttaslaget. Alla som kom var alldeles underbara och jag hade jätteroligt. Fick träffa min emmis, amandapanda och gissa vad? DK DANSADE, OHJA! Så stolt över att hon släppte taget lite hehe. Hm, runt 3 gick de sista förutom 2 människor som hellre growlade till singstarlåtar, åt toast och spelade gitarr. Mitt hjärta går ut till tre av mina närmaste vänner som alla fick gråta en skvätt under kvällen på grund av olika anledningar - ni vet att jag finns här för er!

Nu sitter jag här, helt överkörd från gårdagen. Det blev en hel del dans och spring framochtillbaka. Vi hamnade till sist i sängen vid sex på morgonen och då skulle självklart en visst person ta upp hela sängen, och inte gick det att putta på honom heller. Så jag låg där intryckt i hörnet och försökte balansera mig själv från att ramla ner från kanten. Jag undrar hur luisen hade det på andra sidan..

Imorgon ska jag försöka mig på att skriva den extra engelskauppgiften, men det kommer säkert inte gå för att:
1. Jag har tappat bort lappen med uppgifterna på - den är någonstans i hobbyrummet.. (Y)
2. Jag orkar verkligen inte börja med skoluppgifterna på sista lovdagen.
3. Jag har skjutit upp uppgiften sen november så jag kommer nog skjuta på den lite mer..

- KUL FÖRRESTEN ATT POJKARNA FÖRSTÖRDE "LONELY" FÖR MIG, hör bara deras hemska growl när jag försöker lyssna på den </3. Nej nu ska jag upp och titta på film, tills joss kommer hem. Sedan får jag sova. MH. Egen säng <3. GODNATTEN,


- nathalie är bäst. jag älskar dig mupp. <3.

People Dancing Into The Night,


WHOHOHO fredagen är här, nu ska vi ha kul!
<3

One Mistake For Being Together,

HEJ, intervjun på eklundsnäs gick kalasbra! Jag hoppas verkligen på att jag får jobb där för det verkar supermysigt nu när de har rustat upp det, renoverat och sparkat ut alla fyllon från husvagnarna. Efter det tog jag bussen med mina dyblöta skor upp till DK och med henne tog vi bussen till Jansson. När hon kom till busshållplatsen så tog vi bussen tillbaka nästan hela vägen hem till DK igen. Fullständigt onödigt. Sedan satt jag med på deras gitarrlektion och lyssnade på deras klinkande hihi. När jag kom hem fanns det soppa, jag älskar soppa. Underbart. Nu ska jag spela "the movies" och sedan bär det av till sängen för nattsömn.

Imorgon ska jag på stan med muppilito sedan hoppas vi på att det blir någonting hos louise men om inte så får vi vår planerade tjockiskväll. Jag saknar min mupp, har muppabstinens - kan onsdagen kommer fortare så jag få träffa henne nu? Andra abstinenser är elinpelin, belliplupp och emmis. Hämta hit de människorna NU!
 <3


- jag älskar er människor.
fredagfredagfreeeedaaag <3

He Takes Off Her Dress,

WHO, gårdagen blev superlyckad. Ingen av oss somnade och alla de rätta personerna fick priser. Förutom Mickey Rourke som gick miste om sin, han var värd en oscar för sin prestation i The Wrestler. Grym film! Heath Ledger fick äntligen sin belöning för sin roll som jokern. Det är nästan det bästa jag har sett i hela mitt liv, och oscarn var så självklar för min del att jag kunde nästan gå därifrån när de öppnade kurvertet. Dock gjorde jag inte det och tårarna rann som bara den. Så himla fint.

Vaknade till och från under morgonen, men gick upp vid fyra. BRA JOBBAT. Har haft jätteont i huvudet efter omställningen av dygnet så det är därför hela det här inlägget är lite hejkomochhjälpmig. Imorgon ska jag iaf till Eklundsnäs och träffa Patrik där för en jobbintervju och sedan ska jag umgås med Redhead och DK. Blir suuper. Nu ska jag sova, GODNATTEN!
<3


- muppen in my <3

Make It A Freakshow,

tjoho gårdagen var finfin, tackar folket. Speciellt Elina och Muppen, härliga människor där. Vi åt pizza till frukost så jag känner mig lite smått illamående men det gör inget, var så värt det för am. pizza är så otroligt gott! DK lämnade mig nyss, vi drack chailatte och tittade på Zoolander. Jag kom på att jag kan nästan alla repliker, ojojoj. Duktigt av mig, inte sant?

Muppen är snart här och det blir en finfin afton med oscarsgalan. Heath Ledger SKA ha sin oscar annars går någonting sönder här i huset. Galan börjar 23.55 på kanal 9 - då går alla ner för röda mattan. Sedan är det försnack och sen kör vi. Hoppas vi inte misslyckas och somnar eller något sånt. Vi får ladda med mycket vaniljkaffe och något gott hihi. Hoppas eran söndag blir lika bra som min stumpisar.
<3.

- DK-POWER hihi. <3.

This One Goes Out To All My Pips,

Tacktacktacktacktack och återtack för att ni står ut med mig, ni är verkligen gudssända.

 
 
jag älskar er <3.

Put Your Body Right Into It,

jappjapp, gårdagens konsert var dunderunderbar. De körde väldigt mycket gamla låtar, och endast 3 från den nya plattan vilket var helt okej. Bäst tryck var på TNT och Highway to hell, men kom igen. Vem kan inte dom låtarna liksom? Idag blir det ingen melodifestival m. random människa utan det blir av till Bobo istället och jag älskar't, för jag har inte träffat henne sen nyår. Sen sover jag hos muppen för vi hade ett mindre bråk idag. Hon var elak. Jag tål inte sånt. Men nu är det löst iaf, så nu sover jag där WHO. Imorgon blire DK och Muppen kommer hit på kvällen hihi. Vi hörs. Ha en mysig lördag allihop! <3


- jag älskar dig bobo. <3.

You Should've Never Looked At Me That Way,

tjolahopp banansnopp.
veckan i ord? Hm, helt okej förutom min förkylning som härjade vilt. I onsdags hade vi redovisning vilket gick oerhört bra för min del, videoklippen funkade och jag var inte så himla nervös som jag brukar bli när jag väl stod däruppe. Hm. Sen hade vi matteprov idag, kunde gått bättre. Eller aa, kunde gått bra. Det gick åt pipsvängen rejält. Vi har haft 3 mattevikarier på 3 veckor och prov på ett nytt kapitel som vi startade för 3 veckor sen. Kanonkul. Det gick inte bra för någon hörde jag sen, liksom hon som gjorde provet var vikarie och gick bara genom samma sak i en hela vecka fast ingenting av det hon gick genom fanns på provet? Duktigt jobbat. Längtar tills den riktiga läraren kommer tillbaka så det blir lite ordning..

Nu har jag haft sportlov i 1½ timme, dunderskönt. Idag blir det AC/DC med pappa, Kai och Jimmy. Lovely. Kommer bli riktigt grymt. Imorgon ska jag kolla på melodifestivalen med någon random människa, söndag blir det film (Zoolander) och bakning m. DK och sen på kvällen kommer muppen hit och tittar Oscarsgalan med mig ihihi. BÄST. Hur ser resten av lovet ut då? Nja, hittills är det bara onsdag och fredag som är bokade med min älskade mupp, men jag ska också hinna träffa några från friskolan på ett biobesök, sen är min emmis är ett måste, även beccis, bobo, belliplupp, elinpelin och DK ska hinna träffa mig under veckan tycker jag. Hihi. Nu ska jag dricka te, sova lite och sen kör vi globen! WHOHOHO! Litet internt meddelande går fram till LUISEN som festar m. partybrudarna idag, ta det lugnt med älgen nu va..? ;)


- gotta love borupen <3

Similiar - Ändra "THE" Till "A."

Skitbra nu känner jag mig så jättebra! Ööh, står i biblioteket med DK, Redhead och TH. Bläääää, har ont i halsen som satan och mitt huvud kämpar emot. Jag vill bara hem och sooova men det går inte för att jag har redovisning om The Killers om typ en timme. Hm, jag vill ha lunch. Ska vi ta lunch tjejer? Okej bra. Hejdå bloggen.

- se upp, här kommer DK på burk! :D

Not Leaving Me Alone Behind,

näej, jag orkar egentligen inte blogga. Vill bara redigera lite bilder och sen titta film, men icke sa nicke. Här sitter jag igen och skriver haha. Idag hade vi föreläsning av en jättetråkig gubbe som satt ner och pratade om ljudläggning på film. Borde egentligen vara ballt, han har ju gjort både beckfilmer, män som hatar kvinnor, arn och ondskan men det var bara jättetråkigt. Det enda roliga var X reaktion på när Y skulle ställa en fråga. Eller var ett ett påstående? Man vet aldrig med henne, hon räcker bara upp handen och babblar på utan att sakerna som kommer ut hänger ihop alls. JOBBIGT. Sen är arns röst i andra filmen pålagd efter, så han ser dubbad ut. Oerhört jobbigt att titta på och se allvarlig ut, han var ju bara så LÖJLIG - precis om X tyckte Y var, och det var hon. Är hon. That's it.

Imorgon börjar jag halv ett, har redigering och planering hela dagen. Sen slutar jag vid fyra, och drar på bio med familjen. Vi ska se BOLT i 3D hihi. Hoppas på riktigt rolig film (jag som älskar animerat ska dock inte ha några problem med attt tycka om den) och så lite huvudvärk från 3Dn som möjligt - TACK på förhand!  jag vet, allt är i mitten, orkar inte fixa det XD.

Nu ska jag kolla på "Surfs Up" - fred ut! <3



mitt egna lyckopiller, <3.

Like You've Never Seen Anything Like This,


- (Y)

Is This In My Head?

Jappjappjapp. Allahjärtansdag idag och ÄNTLIGEN en hemmakväll ska jag säga. Har haft fullt upp varje helg enda sen 2009 började och jag är alldeles snuvig, är hes som en gås och har träningsvärk som bara den i armarna (efter ringarna i torsdags och simningen i fredags) så jag tycker faktiskt jag förtjänar en mysdag med familjen. Vad är inte allahjärtansdag till för, om inte att spendera den med de som står en närmast? Underbart. Sedan är det melodifestivalen också - hoppas på fler modekatastrofer, hemska låtar och snyggsnygga Måns Zelmerlöv i rutan, MH.  

Nu ska jag ut och kolla någon random film på canal+ tills familjen kommer med mat. Ha en lovely alla hjärtans dag allihopa, vi hörs i morgon. Då ska jag och DK kolla på Dark Knight - jag kan inte förstå att hon inte har sett den?! :o



- pappa är bäst <3

The Innocent Can Never Last,

jag älskar både den här låten, och videon.
- Så himla många minnen som kommer tillbaka <3

Baby We Can Do It All Night,

Ojojoj. Kunde kvällen blivit mycket bättre? I don't think so!  Elinpelin följde med mig, Muppen och Oscar till Bellipluppen's place vid åttatiden. Jag fick bli Batman (who!) Elinpelin var prinsessa, Muppen tjuv, Oscar Zorro och Bellipluppen älva. En gorilla, Supermario, Clown, Byggare Bob, Beachboy, Sjuksköterska, Fjortiz, Jesus och mycket mer var alla andra utklädda till. Alla hade gått in för det vilket gjorde hela festen mycket roligare. Tyvärr var Oscar sjuk så muppen åkte med honom hem för att krya på sig, och det var synd för jag hade gärnat vilja ha kvar dom. Ja vad kan jag säga mer? Det blev en hel del danser (turturtur, wtf?), skratt och ragg på snygga hawaiikillar haha!


- party like a rockstar, look like a moviestar <3

In A Second If You Wait,


- mina älsklingar får bli ögongodiset för hela veckan.
My Bloody Valentine & Friday 13th = jag lääängtar! <3

Your World Falls Apart Like Shattered Glass,

Hallå i stugorna. Idag är verkligen inte min dag. Vaknade försent, bussen kom för tidigt, har en riktigt "badhairday" och har haft en orkester i huvudet hela dagen. Riktigt jobbigt. BLOGGEN DAMPAR, CPCPCPCP.  - när tar min otur slut? :(

Nejnejnejnej fokusera på det positiva;
*Jansson fyller år idag, grattisgrattisgrattis.
*Jag fick nyss alla släppta The Killers album.
*Imorgon är maskeraden hos Bellis.
*Alla hjärtans dag firas med systern min.
*Söndag ska jag & DK kolla Dark Knight, mh<3.
*Jensen Ackles är med i filmen "My Bloody Valentine," - längtar tills den kommer till sverige.
*Bara en vecka kvar till sportlovet.

- Sådär, nu mår jag lite bättre. Joss kommer snart hem, vi ska kolla ut en outfit till mig för imorgon. Vill gärna vara batman, vi får se hur det går med den saken. Nu ska jag kolla "Den där Mary" på tvn, den är lovely. Peace out! <3


- jag älskar er busfrön, <3.

Your Life Needed Something Special,

hejhejhej. överraskningen till bellipluppen blev en stor muffin med ett litet ljus i för att fira hennes födelsedag lite hihi. Ibland är jag bara för söt. Sen drog vi på träningen och jag skrek på tjejerna som en gås, men det gick riktigt bra - precis som vanligt. Efter åt halkade vi in på bussen och pratade innebandyminnen, alldeles alldeles underbart!

Nu är jag helt själv hemma, alla är tråkiga på datorn och min mobil är död. TJOHO. Därför tänker jag titta på vänner säsong 6 för det har jag inte gjort på länge. Sen ska jag läsa de bästa delarna (för miljonte gången) i twilightböckerna MH. Ha det bäst allihopa, hörs i morgon - då börjar jag halv ett, jansson fyller 17 och jag ska välja utstyrsel till på fredag!
<3

MIN STORA KÄRLEK  <3

I'm Already Going Crazy,


- det är fredag hela veckan med Benjamin McKenzie som ögongodis.
MHHH <3

And I Stopped The Kissing,

tjolahopp. två lektioner i dag. Buskul. Bellis kommer vid halv fyra, hon fyller år idag förresten. Grattis grattis grattis min lilla råtta. Hon får en liten överraskning också hihi. Sen är det träning för småtjejerna och hem igen. Blir en bra dag, pusshej.

Dagens datum var dessutom samma datum som Nelson Mandela 1990 släpptes efter att ha suttit 20år i fängelse, STARKT. Grattis säger vi även till Jennifer Aniston (40 år), Sheryl Crow (46 år) och till lilla Taylor Lautner (17år) som delar födelsedagsdatum med bellipluppen.

Nu ska jag kolla vidare på vänner, nuss.
xoxo

 - jag tyckte jag såg en råtta <3

Växeln, Hallå?

Jag var en snabb blöt pojke, som dök för snabbt efter mynten.

Alla dina gatuljus ögon sken brett över mina plastleksaker.

Sen när polisen stängde mässan, klippte jag mitt långa babyhår

Och stal mig en hundörons karta och ropade efter dig överallt.


Har jag hittat dig, flyglösa fågel.

Avundsjuk, gråtandes eller har jag förlorat dig, amerikanska mun.

Stor tablett hägring.


Nu är jag en fet huskatt som tar hand om min ömma slöa tunga,

Ser på hur de varma giftiga råttorna slinker genom de breda sprickorna i staketet.

Kissar på tidnings foton.

De där fiskarna luras genom kylan.

Och rent blod från kristuberg rinner.


Har jag hittat dig, flyglösa fågel.

Utegångsförbud, blödandes eller förlorat dig, amerikanska mun.

Stor tablett, åker ner.

- Riktigt fin översättning där, gissa låten? X'D.

If You Need A Friend, I'll Be Around

Tjilivippen, helgen var härlig. Elinpelin kom hit vid tolv i lördags, vi åkte vid typ två. Bilresan gick till musiken, elin hade sin twilightbok så vi var inte direkt sociala. När vi anlände så gick jag och elinpelin ut och åkte spark. Eller försökte åka spark kanske man borde skriva, för det gick otroligt trögt. Middag, melodifestival (hunden maya älskar scotts X'D) harrypotter = bränd dator, cam med varandra (vi är störda) och sen sovdags. TJOHO.

Söndag, vi gick upp nio. Klädde på oss, åt frukost och bar sedan av till backen. JAG RAMLADE INTE EN ENDA GÅNG, detta ledde kanske till att det itne var lika kul som förra gången men kom igen? Hur kan man någonsin slå förra gången? det är omöjligt. Jag hade iaf jättejätteroligt, tackar elinpelin som följde med. Det går inte att ha tråkigt när man är med dig gumman. Nästa gång blir de en vecka på snowboard, right? ;) 

Idag har jag haft rörligbild hela dagen, vi filmade tjoho. Lyssnade på tvåor som busringde, asroligt och sen så åkte jag hem och fick en jacka. Resten av dagen går till sömn, jag måste sova. Helt sjukt slut efter helgen :o Arrivederci!


- Tillsammans är vi oslagbara, <3.

Here Comes The Truth,

I'm surving this for sure,
To win my love takes so much more!


- you're nothing put a little pathetic fly stuck in a huge spiderwebb.
When I leave you, who are you going to hang on to?

Here It Goes Again,

Jadu, jag passar på att säga hejdå för de närmsta tre dagarna eftersom jag åker m. familjen, felicia & elinpelin till borlänge imorgon WHOHOHO. Dagen spenderades med dunja, vi tittade Kung Fu Panda (jag blev kär i ankan) och Four Brothers (Garrett Hedlund, MHHHH). Sedan har jag gjort klart min powerpointpresentation och planerade att kollat tv med mamma men det blev aldrig av. Powerpoint är alltid lika mys, och alltid lika bra att ha som ursäkt när hon imorgon väcker mig med; "HAR DU INTE PACKAT ÄN?!!?!?" Öh. Jag avskyr att packa, jag tar alltid med mig för mycket med ändå så får jag inte med mig det jag vill ha? Suck. Måste verkligen gå och lägga mig nu för att orka upp imorgon, får väl passa på att sova i bilen eller något. Vi hörs, ha det bäst under helgen allihopa!

Vi ska bomba min kamera med bilder förresten, så håll utkik på bdb för det är där det händer :D.

- elinpelin är min drog, ett litet piller som bara gör mig lycklig.
Borde inte sånt vara olagligt? :o

We've Been Crying For Weeks,


- ny upptäckt av en snyggve nämligen Garrett Hedlund. MH.
Ge mig honom inslagen i ett rosa paket så får du en puss!

All You Need Is Love,

Yesterday's history, tomorrow's a mystery.
Today's a gift, that's why they call it the "present."

Excuse Me Little Homie,

Hejsan, jag orkar inte recensera alla mina filmer jag sett så jag kör en snabb genomgång under resten av veckas filmer med betyg och en liten kommentar, enjoy!

Valkyria (2008); totalt 3½ av 5 - värd att se.
- En helt okej film, väldigt sorligt slut. Tom Cruise är grym som vanligt!

Du Levande (2007); totalt; 4 av 5 - ojojoj.
- Äntligen en ball svenskfilm, riktigt rolig och häftigt gjord (Y).

Hot Rod (2007); totalt; 3 av 5 - helt okej.
-  Väldigt rolig i början, men man tröttnade efter ett tag.

Four Brothers (2005); 3 av 5 - helt okej.
- En ickeutstickande actionfilm, den räddas av Garrett Hedlund som är riktigt snygg!

Kung Fu Panda (2008); 4 av 5 - ojojoj.
- En förvånadsvärt rolig animeradfilm m. världens sötaste anka i en av birollerna :)

    

Tonight I Will Fall For You Over Again,


- älsklingen får bli dagens ögongodis igen.
Han pryder ju min bakgrundsbild på både datorn och på mobilen så fint.
Jensen Ackles <3

Destiny Is Calling Me,

I'm coming out of my cage
And I've been doing just fine
Gotta gotta be down
Because I want it all
It started out with a kiss
How did it end up like this
It was only a kiss, it was only a kiss
Now I'm falling asleep
And she's calling a cab
While he's having a smoke
And she's taking a drag
Now they're going to bed
And my stomach is sick
And it's all in my head
But she's touching his-chest
Now, he takes off her dress
Now, letting me go


- Mr. Brightside m. The Killers, <3.
(fortfarande världens bästa låt, & jag har bestämt mig för den i projektet!)

I Always Feel Like,

MORRMORRMORR. Skola halv ett idag, tummen upp för den. Två lektioner i dag, två tummar upp. Muppen efter skolan, upp med händerna och tjut whootwhoot! Jag är så nedrans trevlig! Det första jag gör när jag kliver innanför dörren hos muppen är att skrika "MAAAAAAAAAAAAAAT!" och hoppa till henne tills hon ger upp och lagade mat åt mig medan jag roade mig vid datorn - ja, jag är elak, deal with it hihi. Maten var bäst, och efter låg vi på varsin soffa och kollade på när hon misslyckades på bilspel, vilket skedde 87% av tiden (Y).  När jag kom hem så tittade jag "Hot Rod" - den var kul, och sen så kollade jag och pappa på "Du Levande", vilket var inspirerande!

Nu ska jag fixa klart alla småsaker till morgondagens 2 lektioner, och sen ska jag sova som vanligt TJOHO. Imorgon är det fredag, det innebär att det är helg vilket innebär att jag & DK ska kolla film! Vilken blir det den här gången kanske ni undrar, jo... FOUR BROTHERS! Vi får se om den är bra, på lördag blir det borlänge med Elinpelin + söndag till romme med samma människa WHOHOHO! Sov sött allihopa, <3.



- We're so damn hot!

I Taket Lyser Stjärnorna (2009)



- Omdöme;
Okej, här är andra biofilmsrecensionen från helgen. Jag, DK & Elinpelin åkte upp till heron i lördags och såg på I Taket Lyser Stjärnorna. Tyvärr fick vi inte koncentrera oss så mycket på filmen för att störde oss fast vi störde tillbaka och det var kul haha. Bästa kommentaren stod jag för; "jag ser rakt in i hennes öra" - jag måste lära mig tänka innan jag pratar för detta utlöste ett hysteriskt skrattanfall från både DK och Elinpelin. Förlåt! Sen var det en snubbe som ropade ABOO när hon klädde av sig i filmen, jag menar - kom igen? Filmen var även rolig i sig och även sorlig. Dock tycker jag att de har förstört historien på ett konstigt sätt. I boken så fokuserar den jättemycket på mammans sjukdom men när jag tittar på filmen så vill jag bara se vad som kommer hända mellan Jenna och Sakke. Fast han var ute ur filmen efter 15 min... TRÅKIGT! Den var dock fint gjord och de unga skådespelarna var duktiga. Jag rekommenderar denna film till alla er som tycker om pinsamma svenska tonårsfilmer och er som har en nära relation med er mamma. Efter den här filmen vill man bara springa hem och krama henne hårt!

- Eyecandy?
ohja, jag trodde aldrig jag skulle säga det här men Tzatziki-Samuel är riktigt snygg! Jag avundar mina systrar som fick gå i samma gymnasium som honom i tre år. MORR. Han spelade "Sakke" i filmen som skulle vara den snygga killen huvudkaraktären var kär i och ja, vi i publiken blev lite kära i honom själva. Hur kunde man låta bli? När han drog sin hand längs henne kind och sa; "Du är så fin, du är speciell" och lutade sig framåt för att kyssa henne. ÅH GE MIG!

Handling;
Jenna är fjorton år och borde bara behöva oroa sig för brösten som aldrig växer, varför hon inte är lika populär som Ullis-Knullis och hur hon ska få Sakke snygg snygg snygg att bli kär i henne, eller åtminstone upptäcka att hon finns. Men hemma hos Jenna finns en jobbig mormor och en älskad cancersjuk mamma. Och i Jennas ficka ligger en bortglömd dikt: Om du dör mamma, då tar jag livet av mig.
 
Skådespelare;
Josephine Mattson - Jenna
Annika Hallin - Mamma
Anki Lidén - Mormor
Samuel Haus - Sakke
Charlie Gustafsson - Oscar


totalt; 3½ av 5 - värd att se.

All You've Got To Do Is Laugh,


- hahah skönaste ungen! X'D.

Revolutionary Road (2008)


- Omdöme;
Precis, här är den första av mina tre biofilms recensioner som kommer upp de två närmsta dagarna, (imorgon kommer resten). Jag och muppen åkte alltså upp till heroncity för att äntligen se "titanicparets" nya film som vi planerade i julas hihi. Jag hade hört tidigare att den inte skulle vara så bra men jag ångrar definitivt inte att jag såg den för den var otroligt hjärtekrossande och vacker. Jag har aldrig tvekat när någon frågat mig vilken kvinnlig skådespelare jag har som favorit då det enda sen titanic har varit Kate Winslet och efter Enternal Sunshine Of A Spotless Mind och denna film så håller jag hårt vid mitt omdöme. Även Leo DiCaprio lyckades bryta sig ur sin "bad boy"karaktär som han alltid försöker spela nuförtiden och gjorde enligt mig den bästa prestationen i hela filmen. Det var bara så fint alltihopa, och jag älskade det faktum att man satt och växlade humör mellan förtvivlad, gapskrattande och en klump i halsen under hela filmen. Det var underbart. Dock gillar jag inte slut scenen, det pajar hela stämningen bara för att den är sjukt rolig! Jag rekommenderar denna film till alla er som vill se någonting med mening, och för folk som inte har problem med att läsa mellan raderna. För kan du inte det blir den här filmen riktigt tråkig, det är vad som står mellan raderna som räknas!

- Eyecandy?
Nejnejnejnejnej, leo är inte snygg längre..
Men det gör ingeting. Filmen är ändå vacker i sig.

Handling;
I Connecticut under mitten av 50-talet lever April och Frank Wheeler som är ett ungt, framgångsrikt par som bor med sina barn i en förort. Men under den polerade och självsäkra ytan bubblar frustrationen hos dem båda. Övertygade om att de vill ha ut mer av livet än sina medelmåttiga grannar, bestämmer paret sig för att flytta till Frankrike, där de hoppas utlopp för sina mer konstnärliga sidor.

Drömmen om att allt hade kunnat vara annorlunda, bättre. Att livet inte blev som du tänkt dig och att du lever en lögn. Känslan av att sitta så djupt nere i skiten att bara tanken på ännu en dag får dig att spy. Förnimmelsen av en ungdom som lovade något helt annat. Dagen då du vaknar upp och hatar dig själv för att du valde fel eller för att du aldrig fick chansen att välja. Lättnaden då du återigen kan känna uppskattning, ångesten då dörren stängs och ljuset släcks. 
 
Skådespelare;
Leonardo DiCaprio - Frank Wheeler
Kate Winslet - April Wheeler
Michael Shannon - John Givings
Kathy Bates - Mrs. Helen Givings


totalt; 4 av 5 - oj oj oj.

Gave Me Some Kind Of Fright,

Aloha, as in hello. Livesändningen gick suveränt, det var riktigt kul och jag vill jättegärna göra om det. Andreas och Emelie turades om att vara reportern medan jag filmande med en mobilkamera på öppethus tillställningen. Var dock med som reporter i slutet tillsammans med Emelie, och allt finns inne på xenters hemsida till er njutning och dess hackning.

Imorgon blir det lektioner efter 12.30, riktigt nice och efter det så åker jag hem till muppen igen för att bara slappa, för det är vi bäst på tillsammans. Vårt nya projekt handlar om musik, en låt ska översättas till svenska och artisten ska presenteras - så enkelt. Det enda hemska är att presentationen ska vara på engelska och jag kan inte välja vilken låt jag ska ha! :( Någon som vet?

The Killers, Tyler Hilton, Goo Goo Dolls, Gavin DeGraw, Lifehouse, OK GO eller Bethany Joy Lenz?
- Vilken är mest jenny? :o

aja, nu ska jag upp och sova djupt. Vi hörs i morgon!
<3


http://www.xenter.se/web/Oppet_Hus_2009_1.aspx

Took A Bite Of The Sun,


- älsklings josh duhamel blir dagens ögongodis.
JAMMIE <3

Off To Never Ever Land

tjoho. Sitter hemma hos muppen efter en lektion i skolan idag, matteläraren dök aldrig upp så vi hade bara engelska. Fick tillbaka proven (MVG) och fick reda på nästa projekt. Riktigt soft faktiskt. Min nästa kliar som en jagvetintevad, måste hinna hem och byta kläder så jag inte kliar sönder mig själv på öppet hus idag. Jag ska vara på xenter klockan fem till nio något, det kommer gå åt pipsvängen garanterat. Jösses. Önska mig lycka till allihopa!

"You think you know me but you don't, and that means you don't know what I can do."
xoxo


muppen är bäst, <3.

You've Got It All,


- james lafferty blir dagens ögongodis.
Hot non stop! <3

Flirt A Little Maybe?

hejhejhallå. Tisdag idag. Rörligbild alltså hihi. Dagen började med att jag missade bussen eftersom den kom förtidigt igen, suck. Sen kommer jag äntligen till stationen och då är tågen inställda, SUCK. Som tur var kom jag till skolan ändå och började jobba med min grupp på vår svartvita stumfilm. Den kommer bli grym, tobbe tyckte iaf att vår synopsis var toppen - härligt med positiv responds. Efter halv fyra slutade vi för att vi var klara och då möttes jag av Belliplupp på tumbastation. Efter att hennes mobil nästan blivit påkörd = bara massa skratt & en otroligt god laxmiddag hos mig så åkte vi på bio (eftersom bio är vår grej) och såg "Valkyria". Den var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara, recension kommer senare med alla andra I promise! Belliplupp var sötast och grät i slutet, jag lyckades hålla emot tårarna. Det var bara så hemskt!! Tack belliplupp för dagen, du är underbar gumman <3.

Sen har jag bara suttit här med fias dator i sängen samtidigt som jag pratat med elinpelin på telefonen. Hon är rolig hon, och stark. Jag tror på dig gumman, du kommer klara dig genom det här och om inte så välkomnar jag dig in i livet som nunna. Vi kommer klara oss, så länge vi har varandra! Jag älskar dig! <3

Imorgon har jag två lektioner, tjoho. Sedan slutar jag vid tjugo i elva. Hm. Tillbaka till skolan vid fem för att ha livesändning med antingen mobilkamera eller ds. Hoppas på ds för mobilkameror suger haha, det kommer nog bli riktigt roligt. Nu ska jag kolla lite mer på vänner innan jag sussar sött. Ha det bra i morgon allihopa, <3.


- well I can dance with you honey, If you think it's funny.
But does you're mother know that you're out?

We're Turing Into Dust.

Let me hold you, for the last time.
It's the last chance to feel again.
But you broke me, now I can't feel anything..

When I love you, it's so untrue.
I can't even convince myself.
When I'm speaking, it's the voice of someone else.

Oh it tears me up.
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay.

You can't play on broken strings,
You can't feel anything that your heart don't want to feel.
I can't tell you something that ain't real.

Oh the truth hurts, and lies worse.
How can I give anymore?
When I love you a little less than before..


- Broken Strings m. James Morrison, <3
(riktigt gammal låt, men fortfarande underbar!)

You're Crispy Like A Cheese Doodle.


- helgens och måndagens ögongodis, tillägnad både mig & elin.
Zac Efron, en mysigpojke ^^

You're Nothing But Rubbish.

Helgens I-landsproblem;

Fredag; "Mitt nagellack torkar för segt så jag kan inte klä på mig.."
Lördag; "Ska jag ha kjolen kort eller lång, lång eller kort?
Söndag; "Jag tog fodralet men inte skivan och orkar inte gå upp till övervåningen för att hämta den...."


 

Stick Up, Stick Up, Stick Up.

Mååndaaag. Rörlig bild/Film&Tv, MYS. Gjorde reklamfilm åt telefonen, den började nysa så vi la den i blomkrukan och sprang för livet. Mycket bra information! Efter träffade jag saknade Rebecca en kort stund för en matbit på Nancys och sedan kom jag hem till en mycket förvirrad och skakig elinpelin. Hon spenderade resten av dagen med mig och det var great som vanligt. Vi har aldrig tråkigt tillsammans, dessutom ska hon kanske med mig till romme i helgen. WHOHOHO. Hoppas så att tummarna går sönder!

imorgon blir det mer rörligbild, nämligen svartvit :o. Ingen elin tyvärr, men det blir pluggeri på hög nivå när jag ska ta mig an hela kapitlet till provet dagen efter (onsdag) eftersom vi inte fått tid till det i skolan, DÅLIGT AB! Morr. Måste få mer än G, annars avlider jag.

Nu ska jag byta om, ta bort sminket och somna till Flightless Bird, American Mouth.
<3


- tokigheter gå ut och kissa mitt i natten! - anonym dam till sina hundar..?

Just A Little Bit Of Your Time

hej folket, ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har haft fullt upp hela helgen. Ni ska få läsa..

Fredag; ledig, så himla skönt. Sov till halv ett och lalade runt i huset i myskläder och NJÖT verkligen av ledigheten. Den behövdes kan jag lova. Efter 6 så åkte jag ner och mötte muppen på stationen, vi tog bussen upp till heron city. Där åt vi oss mätta på thaimat (hon svek mig med kinamat) och sedan satt vi på golvet utanför biograferna tills vår film började. "Revolutionary Road", grymt vacker - en recension kommer senare på den, jag lovar. Efter det blev vi lite deppade för den var så fin, att vi hade ett djupt samtal om den styrkan i alla som står oss närmst. Speciellt Belliplupp och Ximena, ni två är våra förebilder. Efter det så fick vi damp och hoppade runt på stationen i Tumba tills jag kom hem själv klockan 1. En mycket lyckad dag, tack muppen. Du är bäst. <3.

Lördag; första dagen på helgen, döskönt. Jag hade bestämt med elinpelin att vi skulle träffas på stan efter tolv men det gick åt pipsvängen kan jag lova. Nagellack kan dö enligt mig. Det slutade iaf med att hon kom hit och visade att snyggt hon köpt på stan där hon var tvungen att gå själv för att jag är segas i Sverige. Hm. Efter det tog vi tåget upp med DK till heron city och såg filmen "I taket lyser stjärnorna" (en till recension haha). Filmen var sådär, det som var mer roligt var; han som ropade "ABOOO" när huvudkaraktären klädde av sig, han som sörplade med drickan brevid elin och kommentaren "jag ser rakt in i hennes öra" - vilket fick både DK och elinpelin att skratta högt. hah, ibland får jag till det ordentligt! (Y) Vi hoppar lite va? Efter allt på bion (elin dansade till små grodorna, DK skrattanfall & elins grisansikte) så fick vi skjuts hem av systrarna mina. Elinpelin och jag hade det roligast för ja.. Vi är inte normala. Det mest komiska var att efter ett tips från david så ringde jag henne fast hon låg 1dm ifrån mig - vilket resulterade i en massiv skrattattack.

Söndag; vaknade med elinpelin. Mötte en snubbe som var tråkigast blä, sedan gick vi hem och elin blev kär i mitt kusinbarn (vem skulle inte bli det egentligen?) sedan kom mattemus och vi kollade på "The Wackness" (ingen recension där inte haha.) fast inte på hela för elinpelin skulle hem och då följde jag dem. Sedan var det mest mys för min del med vänner, säsong 6 och lite glass m. varma jordgubbar (hade inga blåbär) och sen plötsligt var det måndag igen!


- helt slut blir man, precis som när man var deltagare på campen 2005! :D
RSS 2.0