You're Never Gonna Be Alone,

Jag hade värsta iden om att lägga upp videon på mig och Bella den 11, när hon fyllde 18. Tyvärr var jag alldeles för snurrig i bollen den dagen så jag glömde helt bort det. Men det stoppar mig inte för att lägga upp den nu. Det passar ganska bra också, eftersom jag träffade skaparen till scenen exakt en vecka efter hennes födelsedag. Galet galet. Måste tillägga dock att denna scen tog 20 tagningar att göra, vi är bäst haha!

Aja here you go,
bella och jag när vi är som bäst!



remake av fjortisscenen från "de ofrivilliga"
(btw jag älskar min slutmin HAH!)

Känn Ingen Sorg För Mig,

GÖTEBOOORG<3
hihi.

Har inte uppdaterat på hundra miljarder år, ledsen för det dunja. Men eftersom jag i torsdags var med om en toppenkanon resa till göteborg så liksom måste det ju ut på interweb. Så läs och njut, för det kommer jag göra om några år!

Det började klockan halv sex på morgonen, torsdag. Jag kravlade mig upp ur sängen och fick sedan skjuts ner till syd från far min. Sorligt var det dock att mitt i stressen mellan mascaran och matsäcken så missar jag hur min busskortshållare (där jag hade mina pengar) faller ur innefickan och ner på golvet. Detta upptäcker jag sedan när jag vid syd fått sällskap av mina fellowtravelers (svengelska<3). Som tur är har mina kära vänner tillräckligt med pengar så jag klarar mig ändå.

Självklart är tåget försenat och får för sig att åka från pendeltågsplattformen istället för sin vanliga. Förvirrade och trötta förstår vi ingeting när tåget åker förbi oss och missar plattformen. Detta gör att den blir ännu mer försenad eftersom föraren inte hittar rätt spak så att tåget kan backa tillbaka..

Väl på tåget blire frukost och sedan 20 minuters sömn. Vi hamnar tillslut i Hallsberg (vart ligger det?) och får vänta en timme på nästa tåg. Jag älskar SJ. Tåg nummer 2 kommer iaf en timme senare och då blir det ännu mer sömn. Helt plötsligt befinner jag mig på en välkänd plats. Nämnligen GÖTEBORGS CENTRALSTATION!! Har spenderat flera stunder där, och fick en mängd med flashbacks från starcamp07 - kommer du ihåg bella? Stationen var nästan bäst hihi.

Iaf, vi tog oss vidare efter en välbehövd kisspaus till "nordstan". Jag ledde oss raka vägen till turistinformationen (pinsamt, jag vet) haha. Där fanns en jättetrevlig dam som ritade ut på kartan vart alla ställen som vi ville besöka låg, asbra. Vi stannade sedan i nordstan för att intervjua folk, äta lunch och begav oss sedan ut 20m till Gustav Adolfs Torg. Filmade, och promenerade sedan till Ullevi. Därifrån gick vi 20minuter till Liseberg, Skandinavium och den där djursaken (kommer inte ihåg namnet). Filmis filmis samtidigt som vi blev dränkta av enorma snöflingor.

Promenerade sedan vidare till Poseidon och avenyn. Filmade, tog en fika på donken och självklart en kisspaus igen. Tror faktiskt vi slösade mest pengar på toabesöken än på maten haha! Vidare till plattform och för att träffa RUBEN ÖSTLUND!! JAAJUSTE!! Glömde att berätta det! VI FICK TRÄFFA HONOM! Helt galet! Jag var sjukt nervös under stora delar av intervjun, men tycker iaf att resultatet blev underbart bra. Fick svar på jättemycket som jag alltid undrat över och är superglad över att vi åkte. Hur många kan säga att de träffat en av sina idoler liksom? JO JAG! HAHA! Efter lite mer än en timmes intervjumaterial fick vi sedan se runt på plattform och ta inklippsbilder. Vi fick dessutom massor av saker från honom så som planscher och hans nya kortfilm "Händelse på bank" osv.

Det häftigaste för mig var när vi fick följa med upp till hans redigeringsrum och se nya klipp från "Play" som är hans nästa film. Han använder sig av Final Cut, så adjö Avid säger jag bara haah! När vi fått jättemycket material var det dags att vandra tillbaka till stationen. Klockan var då halv nio, alltså fick vi totalt 2 ½ timme med honom - imponerade! Han sa först att han kunde ge oss 45 min, men jag tror det var bara för att då hade han en utväg i fall vi skulle tråka ut honom eller liknande men det gjorde vi inte för vi fick ju vara där jättelänge :D

När vi sagt hejdå och stängde dörren kände jag hur glädjeskriket bubblade inom mig. Fort som bara den rusade jag och Malin ut ur portet. WAAAH!! Helt galet kändes det, jag var superlycklig! Men det hela slutar inte där, eftersom plattform ligger på en innegård. Grinden var låst och vi kom inte ut, därför fick vi ringa på igen och ut kommer Rubens vän som snällt låser upp och säger att vi ska vänta lite. Då ser vi hur Ruben kommer rusande ut med filmer i handen. VI FICK EN VARSIN SIGNERAD DVD MED "DE OFRIVILLIGA"!?!? Jag trodde jag skulle smälla av. Malin och Sofia var precis lika lyckliga som jag och på vår promenad tillbaka till stationen spelade de enorma snöflingorna (som vi klagat på under dagen) ingen roll alls. För vi var så himla glada. Det spelade inte heller någon roll att vi fick vänta 2 timmar på bussen, åka ner till Jönköping och sedan 20 minuter ute i kylan på nästa buss. Trängas med jättemycket folk på nästa buss för att sedan klockan sex komma hem igen.

För lite sömn och för mycket snö gjorde mig kanonsjuk fredagen efter, men jag kan bara säga att det var värt det. Jag skulle kunna göra om det varenda dag i flera år om det nu gick. Helt otroligt. Malin och Sofia, jag bugar och bockar för en sjukt kul resa och sjukt bra sällskap. Detta måstes göra om säger jag bara! Vi är ett grymt team :D

Det var det folket,
min, Malin och Sofias resa.


Ett minne för livet.
<3

Who Do You Think You Are?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

- är du seriös?

att du ens tror jag är din vän fortfarande? det kan du bara glömma.
du sårade mig djupt med en enda mening. jag har mått piss i flera veckor.
det är inte okej. tack för den. det roliga är att du inte har någon aning
om att det här är tillägnat till dig. du tror fortfarande vi är vänner?
vi är INTE vänner, så snälla sluta skriv om mig som om vi vore det. 
HEJDÅ!


You Can Do Anything,

Tillägnad min kära syster Josefine,



Även fast det ibland känns som du har kört fast, och att allt är hopplöst.
Glöm då inte att ingeting är över, förrän du själv har gett upp.

You're gonna make it,
I know it because I believe in you!
<3

RSS 2.0